Smart Choice Technology
We are New and Used industrial machine supplier. Buy and sell dealer, the machine matching platform.
21/03/2026
May this festive season bring you and your loved ones joy , good health, and success. Have a wonderful RAYA celebration ! 📣📣📣📣📣📣📣📣
30/01/2026
hand machine machine machine
11/01/2026
Kami merupakan syarikat kejuruteraan dinamik yang mengkhusus dalam penyelesaian automasi perindustrian tersuai. Dengan minat terhadap ketepatan dan inovasi, kami menyediakan perkhidmatan kejuruteraan komprehensif yang disesuaikan dengan persekitaran pembuatan yang mencabar pada masa kini.
Kami mengintegrasikan penyelesaian menyeluruh robotik daripada reka bentuk hinggalah pentauliahan yang meningkatkan kecekapan, konsistensi dan keselamatan pembuatan. Kepakaran kami merangkumi lengan robotik untuk pengendalian bahan, pemasangan, kimpalan, pembungkusan, pengecapan, pembengkokan, pemuatan/pemunggahan bahagian mesin pelarik/pengilangan, pemuatan/pemunggahan bahagian pengacuan suntikan dan aplikasi penjagaan mesin.
Kami mereka bentuk dan menghasilkan panel kawalan tersuai yang disesuaikan dengan mesin pengeluaran anda. Penyelesaian kami memastikan kebolehpercayaan dan memenuhi keperluan pelanggan.
Menyediakan penyelesaian mesin hujung ke hujung, daripada reka bentuk konseptual hingga pemasangan dan pentauliahan.
Untuk mengeluarkan bahagian tersuai dengan toleransi yang ketat dan kualiti yang konsisten, serta menyokong pembangunan prototaip.
Kami menyediakan perkhidmatan pembaikan, pengubahsuaian, pemasangan dan pentauliahan yang komprehensif untuk memanjangkan hayat mesin anda. Perkhidmatan kami merangkumi: Penyelesaian masalah dan analisis kerosakan, Pemulihan dan penaiktarafan sistem, Ujian akhir dan pentauliahan untuk kesediaan siap guna.
Inverter, Sistem Servo, Pemacu & Motor DC, DLC, HMI, SCADA, Sensor & Pengekod, Sistem Hidraulik & Pneumatik, - (Kami ialah rakan kongsi inovasi & penyelesaian anda)
18/11/2025
🔧 CNC Machine Repair Service – Malaysia
We repair:
• CNC Milling
• CNC Lathe
• Fiber Laser
• Bending Machine
• Servo / Spindle / Controller faults
⚡ Fast response
🧰 20+ yrs experience
📍 KL • Selangor • Puchong • Nationwide
Common issues:
– Alarm error
– Machine cannot start/home
– Servo/Spindle alarm
– Laser not cutting
– Accuracy out
📞 Contact Melvin (Engineer)
WhatsApp: 012-2967876
26/10/2025
Used CKS Milling Machine 3HP
Year : 2010
Made in Taiwan
With DRO
With Power Feed
Vice no including
Running Condition: Good
Location: Selangor
PM for price
https://wa.me/60122967876
(Call / Whatsapps No : 012-2967876 Attn: Melvin Chin)
19/07/2025
Contact the business
Telephone
Website
Opening Hours
| Monday | 08:00 - 18:00 |
| Tuesday | 08:00 - 18:00 |
| Wednesday | 08:00 - 18:00 |
| Thursday | 08:00 - 18:00 |
| Friday | 08:00 - 18:00 |
| Saturday | 08:00 - 18:00 |