Fajar Consultancy
Menyediakan semua perkhidmatan berkaitan Perancangan Harta berasaskan prinsip Syariah.
Kami adalah ejen bertauliah as-Salihin Trustee Berhad (ASTB), di mana ASTB merupakan sebuah syarikat yang menawarkan perkhidmatan perancangan harta pusaka untuk orang Islam dan penyediaan dokumen berkaitan seperti Wasiat, Deklarasi Hibah, Deklarasi Harta Sepencarian, Amanah dan pentadbiran harta pusaka.
Pengenalan IKRAM :: Ukhuwah Teras Kegemilangan
Salam buat semua..Selamat Memburu Laylatul Qadr. Moga Allah beri kita kesempatan untuk beribadah dengan penuh keikhlasan dan ketundukan buatNya. Tetamu Agung Ramadhan bakal beransur pulang..jom manfaatkan hari2 10 terakhir!
10/08/2011
10/08/2011
05/07/2011
Khutbah Jumaat berkenaan tuntutan berwasiat menurut Islam, sila lawati blog kami untuk membaca lebih lanjut.
Tuntutan Berwasiat Dalam Islam « Fajar Consultancy Sidang jumaat yang dirahmati Allah sekalian, Marilah kita sama-sama bertakwa kepada allah s.w.t, dengan melaksanakan segala perintah dan suruhannya serta meninggalkan segala maksiat dan larangannya.Mudah-mudahan kita tergolong dari kalangan orang-orang yang beroleh limpahan dan rahmat allah s.w.t da
05/07/2011
05/07/2011
For details, please visit our blog. ^_^
Fajar Consultancy Welcome to WordPress.com. After you read this, you should delete and write your own post, with a new title above. Or hit Add New on the left (of the admin dashboard) to start a fresh post.
Click here to claim your Sponsored Listing.
Category
Contact the business
Address
PT 2750, Taman Desa MBKT, Chendering
Kuala
21080