0&1

0&1

Share

Every thing about All fields of Computer Science, Internet,Networks,and IT News.
همه چیز در مورد دنیای کامپیوتر، اینترنت، شبکه و فناوری اطلاعات.

گردانندگان: Nima Ghoroubi,Mahtab Latifpour,Ronak Mohebi

Photos 10/09/2013

سفر روبات سخنگو در ایستگاه بین المللی
_____________________________________
اولین روبات فضانورد سخنگوی جهان توسط دانشمندان ژاپنی راهی ایستگاه فضایی بین‌المللی شد تا ساکنان ایستگاه را از تنهایی برهاند.
براساس گزارش میل‌آنلاین، کی-روبو روباتی کوچک است که برای همنشینی با فضانوردان در طول اقامتشان در ایستکاه فضایی برای از بین بردن حس تنهایی طراحی و ساخته شده‌است. این روبات صبح روز شنبه از جزیره‌ای در جنوب ژاپن به ایستگاه فضایی فرستاده شد.

قرار است این روبات دوست‌داشتنی و کوچک دوست فضایی کیوچی واکاتا باشد، اولین فرمانده ژاپنی ایستگاه فضایی که قرار است در سال جاری به ایستگاه فضایی سفر کند. براساس گزارش دیسکاوری، راکت باری H-2B صبح روز شنبه به همراه این فضانورد ماشینی کوچک راهی ایستگاه فضایی بین‌المللی شد.

04/06/2013

سلام دوستان،امیدوارم حال همتون خوب باشه.
یه اکانت فوق العاده سریع و خوب برای فیلترشکن پروکسی فایر، سازگار با تمام ISPها...این اکانت تا 40 روز دیگر اعتبار دارد.

server
s3.mehrvpn.info
Port:443
User:hmm2012
pass:657883
Protocol:HTTPS
دوستانی که با سرور 3 نمی توانند وصل شوند می توانند از سرورهای 1 تا 10 به صورت s1,s2,s3,...,s10 استفاده نمایند

chrome_installer_dev17.exe - Google Drive 01/02/2013

لینک دانلود سریعترین نرم افزار مروگر اینترنت، گوگل کروم

chrome_installer_dev17.exe - Google Drive

01/02/2013

لینک دانلود نرم افزار پروکسی فایر به همراه فایل کرک برنامه

ProxifierSetup.rar - Google Drive

IDM V 6.7  build-8 - Google Drive 01/02/2013

دوستان عزیز اگه نرم افزار مدیریت دانلود رو خواستید دانلود کنید، میتونید از این لینک استفاده کنید.
فایلهای کرک برنامه هم موجود هستند.
نرم افزارهای دلخواهتان را سفارش دهید. حتماً بصورت کامل و رایگان در اختیارتان قرار می دهیم.

IDM V 6.7 build-8 - Google Drive

Photos 13/01/2013

اگر ویدیوهای یوتیوب را نمی‌بینید حتما کاربر ویندوزفون هستید

گوگل تا چند وقت پیش شرکت بخشنده‌ای به نظر می‌رسید و تقریبا سعی در راضی کردن کاربران داشت اما حالا به نظر اوضاع کمی متفاوت‌تر شده است و کاربران سیستم‌عامل موبایل ویندوز چندان هم مورد علاقه کارمندان لری پیج نیستند. همین هفته پیش بود که گوگل به نحوی به این دسته از کاربران فهماند که اگر می‌خواهند راه خود را گم نکنند باید گوشی جدیدی بگیرند و حالا برای اینکه کار از محکم کاری عیب نکند دسترسی آن‌ها به ویدئوهای سایت Youtube‌ دچار مشکل شده است. تا پیش از این با ورود به این سایت کاربران با قابلیت HTML5 مرورگر خود مشکل را حل می‌کردند، چیزی شبیه آنچه در دستگاه‌های اپل رخ می‌دهد اما دیگر خبری از این قابلیت نیست.

به نظر می‌رسد که کاربران ویندوز فون ۸ که حالت Desktop را برای خود انتخاب کرده‌اند زمانیکه وارد این سایت می‌شوند با پیغام نصب اپلیکیشنی جدید مواجه می‌شوند اما چنین برنامه‌ای هرگز ایجاد نشده است و در نتیجه کاربران تنها با یک پیغام ناامید کننده روبرو خواهند شد. به گفته سایت WPCentral می‌توان از اپلیکیشن‌های Metrotube، SuperTube و یا PrimeTube‌ استفاده کرد. البته چون این اپ‌ها در رده برنامه‌های یوتیوب نیستند ممکن است کاربران عادی چندان به سادگی هم نتوانند آن‌ها را پیدا کنند. Daniel Rubino، سردبیر WPCentral در ادامه می‌نویسد که با قرار دادن Internet Explorer در حالت Mobile مشکل حل خواهد شد.

این‌ها تازه مشکلات ویندوز فون‌های ۸ بود، به نظر برادر مسن‌تر مشکلات بیشتری دارد! دارندگان ویندوز فون ۷ تقریبا در هیچ حالتی امکان دیدن ویدوئوها را ندارند و یکی از راه حل‌های پیشنهاد شده پاک کردن تمام اطلاعات جست‌و‌جو (کوکی‌ها، پسوردها و وبسایت‌ها) و همچنین خاموش و دوباره روشن کردن گوشی است. به نظر راه حل جالبی برای دیدن یک ویدئوی ساده نیست اما فعلا همین یک راه حل پیش رو است. اگر راه حل جدیدی برای این مشکل دارید حتما در بخش نظرات آن را با دیگران به اشتراک بگذارید.

مایکروسافت بارها اعلام کرده است که آمادگی ارائه یک اپلیکیشن اختصاصی برای یوتیوب را دارد اما تنها منتظر اجازه دسترسی به meta-data یوتیوب است که در حال حاضر گوگل اصلا تمایلی به اشتراک گذاری آن ندارد که همین موضوعات باعث اعتراض مایکروسافت شده است. سال ۲۰۱۰ نیز این اتفاق یکبار دیگر تکرار شده بود و دسترسی تلفن‌های ویندوزی به یوتیوب دچار مشکل شده بود و از قضا دوباره meta-data ایی که گوگل استفاده می‌کرد برای مایکروسافت رازی مگو بود. این بار هم باز گوگل تغییراتی را در سرویس خود داده است و مایکروسافت را نسبت به این تغییرات در تاریکی کامل نگه داشته است. شرکت گوگل همچنان انتظار دارد تا باور کنیم که تمام مشکلات از سمت IE10 است در صورتی که موتور پردازنده این مرورگر تفاوتی با آن‌چه در نسخه‌های دسکتاپ نصب شده است ندارد و این بهانه‌ مناسبی نیست،‌ حتی اگر تصور کنیم که IE همیشه مغضوب حرفه‌ای‌ها بوده.

کاربران ویندوز فون دسته بسیار بزرگی از بازار را تشکیل نمی‌دهند و شاید علاقه‌ای که گوگل برای حل مشکلات و یا ارائه اپ‌ در سیستم‌های اپل دارد در این قسمت نداشته باشد اما از طرف دیگر به عنوان سرویس دهنده به کاربران خود، وظیفه دارد تا شرایطی یکسان را برای همه کاربران بوجود آورد.

از پیج 0&1

Photos 13/01/2013

دوستان عزیز همونطور که میدونید تقريبا 10% از کل اعضاي پيج ميتونن همه پست ها رو ببينن؛
براي اينکه بتونين همه فعاليت هاي پيج هايي رو که دوستشون دارين رو ببينيد، کافي هست دو گزينه اي که در تصوير مشخص شده اند رو فعال کنيد ....!

و هر از گاهي هم به صفحه اصلي پيج ها سر بزنید.
لطفا این مطلب رو لایک و شیر کنید تا به دست تمامی دوستانتون برسه.

از پیج 0&1

Photos 12/01/2013

برای ارتباط با زاکربرگ تنها ۱۰۰ دلار کافیست

تا به حال چند بار شده است که بخواهید برای یک شخصیت مهم در فیسبوک پیامی بفرستید؟ مطمئنا بعد از آن به این فکر کردید که حتما به عنوان اسپم در نظر گرفته خواهید شد و از این کار صرف نظر کردید. اما حالا فیسبوک طرحی را در نظر دارد که اجازه انجام این کار را به شما می‌دهد. با این قابلیت خواهید توانست تا به هر کس که نیاز دارید پیام فیسبوکی بفرستید و به عنوان اسپم در نظر گرفته نشود؛ بلکه مستقیما به Inbox‌ فرد مورد نظر ارسال شود.

فیسبوک در نظر دارد تا با پرداخت یک دلار در هربار و البته هفته‌ای یکبار به هر کس که در میان دوستان شما نیست، پیام بفرستید. فیسبوک قول می‌دهد تا آن را مستقیما به صندوق پستی او برساند هرچند قول نمی‌دهد که این نامه خوانده شود! اما از آنجایی که افراد مشهور همیشه تافته‌ای جدا بافته هستند، قیمت ارسال نامه برای آن‌ها کمی متفاوت‌تر است و ۱۰۰ دلار اعلام شده است که البته اولین نفر برای اجرای این طرح مدیر فیسبوک، مارک زاکربرگ است.

مطمئنا بعضی از طرفداران Justin Bieber حاضرند بیشتر از این مبالغ برای خواننده محبوبشان خرج کنند اما نکته مهم‌تر مبلغ و یا افراد مشهور نیست، بلکه فشار وارد شده از سمت سهامداران برای بدست آوردن سود بیشتر در بازار سهام است. در ماه‌های اخیر سهام فیسبوک چندان وضعیت مناسبی نداشته و همین موضوع باعث شده تا فیسبوک طرح‌های تبلیغاتی بیشتر و این چنینی را افزایش دهد. حالا شاید سوال اصلی این باشد که افراد مشهور چه هزینه‌ای باید پرداخت کنند تا این پیام‌ها را دریافت نکنند؟

از پیج 0&1

Photos 11/01/2013

تصاویر عجیب شبیه‌ترین روبات به انسان

محققان ژاپنی با رونمایی آخرین دستاورد روباتیک خود، روباتی انسان نما که به شکل یک استادیار دانمارکی ساخته شده و حالات صورتش به اندازه‌ای عجیب، طبیعی است مرز میان انسان و روبات را از بین بردند. این روبات خارق‌العاده Geominoid DK نام داشته و سومین نمونه از سری روبات‌های Geominoid به شمار می‌رود. محققان دانشگاه اوساکا این روبات را به شکلی طراحی کرده‌اند که دقیقا به استادیاری در دانشگاه آلبورگ دانمارک شباهت داشته باشد.این اولین روبات از این سری است که به فردی ژاپنی شباهت ندارد. اولین روبات Geominoid مشابه مهندس ارشد پروژه و دومین آن بر اساس چهره یک مدل ژاپنی ساخته شده بود. هر سه مدل کنترل از راه دور بوده و هدایت آن به عهده یک رایانه مجهز به فناوری موشن کپچراست که این فناوری به روبات قدرت شبیه سازی بسیار واقعی از حالتهای صورت و حرکات سر انسان را خواهد داد. بر اساس گزارش فاکس نیوز، قرار است از این روبات برای مطالعه بیشتر بر روی تعاملات انسانها و روباتها استفاده شود. میزان طبیعی بودن حالات چهره این روبات به اندازه ای قوی و واقعی است که گاه Geominoid DK ترسناک به نظر می آید.

از پیج 0&1

Photos 11/01/2013

امنیت، مهم‌ترین مشکل فضای پردازش ابری در سال ۲۰۱۳

«شورای نوآوری‌ امنیت تجاری» به عنوان تشکل اصلی کار‌شناسان امنیت IT که در آن ۱۹ شرکت از سراسر جهان حضور دارند، پیش‌بینی کرده است که در سال ۲۰۱۳ میلادی تامین امنیت فضای پردازش ابری مهم‌ترین مشکل پیش‌رو محسوب می‌شود.


به گزارش ایتنا از همکاران سیستم به نقل از وب سایت networkworld، این مرکز در گزارش اخیر خود با عنوان «متحول کردن امنیت اطلاعاتی» توضیح داد، شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد تعداد زیادی از شرکت‌ها و سازمان‌ها خود را برای پیوستن به فضای پردازش ابری آماده می‌کنند.

در سال جاری میلادی شاهد ابزارهای اطلاعاتی بیشتر و هم سازماندهی‌ شده‌تر خواهیم بود که مبتنی بر فضای پردازش ابری در اختیار شرکت‌ها و سازمان‌ها قرار می‌گیرند.
این شورا از چند سال قبل فعالیت خود را آغاز کرد و هم‌اکنون به همکاری کار‌شناسان امنیتی از شرکت‌های بزرگی چون Coca-Cola، eBay، FedEx، EMC، Fidelity Investments، Intel، Johnson & Johnson، Walmart و... به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

در گزارش این شورا آمده است: «اگرچه پشتیبانی توسط تامین‌کننده خدمات پردازش ابری و دسترسی به این قبیل ابزار‌ها همچنان به عنوان بزرگ‌ترین نگرانی محسوب می‌شود، اما امنیت همچنان به عنوان مهم‌ترین نگرانی در این زمینه باقی مانده است. با این وجود باید توجه داشت که میزان اعتماد به سیستم‌های پردازش ابری همچنان رو به افزایش است».

باید توجه داشت که حتی قانون‌گذاران نیز توجه فراوانی به امنیت پردازش ابری دارند و از جمله آن‌ها می‌توان به مدیران سیستم بانکداری آلمان اشاره کرد که از سال گذشته به تمامی بانک‌های این کشور اجازه دادند از خدمات پردازش ابری بهره‌مند شوند.

از پیج 0&1

Photos 11/01/2013

فروش 60 میلیونی ویندوز 8 مایکروسافت

مایکروسافت ۶۰ میلیون نسخه از سیستم عامل جدید ویندوز ۸ را در عرض ۱۰ هفته از زمان عرضه به بازار، به فروش رساند.


به گزارش ایتنا از ایسنا، اگرچه این رقم شروع قدرتمندی برای ویندوز ۸ محسوب می‌شود اما این محصول جدید موفق نشده فروش رایانه‌های شخصی را بالا ببرد.


مدیر مالی بخش ویندوز مایکروسافت در حاشیه نمایشگاه محصولات الکترونیکی لاس وگاس (CES) به تحلیلگران و سرمایه‌گذاران اظهار کرد: فروش ویندوز ۸ همانند فروش ویندوز ۷ رو به رشد است.

وی تنها به ارائه آمار کلی اکتفا کرد و مشخص نکرد چه میزان از این فروش به صورت عمده به سازندگان رایانه و چه تعداد به صورت مجوز و ارتقاء برای کاربران شخصی بوده است.

جدیدترین آمار فروش ویندوز ۸ نشان می‌دهد مایکروسافت در ماه نوامبر حدود ۲۰ میلیون مجوز و ارتقاء به ویندوز ۸ را فروخته است.

این شرکت میزان فروش این سیستم عامل را در نخستین ماه عرضه به بازار، ۴۰ میلیون نسخه اعلام کرده بود.

میزان فروش ویندوز ۸ نزدیک به ویندوز ۷ است که در طی ۹ ماه از زمان عرضه به بازار، ۱۹.۴ میلیون نسخه فروش در ماه داشت.

به گزارش رویترز، با روی آوردن مصرف کنندگان به دستگاه‌های رایانشی قابل حملی مانند رایانه‌های لوحی و تلفن‌های همراه، پیش‌بینی می‌شود، آمار نهایی فروش رایانه شخصی در سال ۲۰۱۲ که قرار است به زودی منتشر شود، نخستین کاهش سالانه در یک دهه گذشته را نشان دهد.

از پیج 0&1

Want your business to be the top-listed Computer & Electronics Service in Tehran?
Click here to claim your Sponsored Listing.

Telephone

Address

Tehran
5991883769