Tech.News

Tech.News

Share

Its tech news its Persian

Photos 16/06/2015

دو سال پیش سامسونگ با معرفی بلک‌بری مسنجر روی گوشی‌های هوشمند سری گلکسی خود، همکاری با بلک‌بری را آغاز کرد و از آن پس همکاری این دو کمپانی روز به روز شیرین‌تر شد. حال شایعاتی در خصوص همکاری این دو کمپانی برای عرضه‌ی یک گوشی‌هوشمند جدید به بازار به گوش می‌رسد

سامسونگ برای حضور بیشتر در بازار گوشی‌های هوشمند تجاری، همکاری با بلک‌بری را با ارائه‌ی سرویس‌های این کمپانی در گوشی‌های هوشمندش، دنبال کرده است. از جمله‌ی این سرویس‌ها می‌توان به SecuSUITE و WorkLife اشاره کرد که در گلکسی S6 و گلکسی S6 اج نیز ارائه شده است.

سامسونگ سال گذشته در مورد برقراری امنیت گوشی‌های هوشمند اندرویدی خود با بلک‌بری همکاری کرد. پس از آن نیز شایعاتی در خصوص خرید کمپانی کانادایی توسط سامسونگ با قیمت 7.5 میلیارد دلار منتشر شد. بعدها کره‌ای‌ها با تکذیب اخبار در مورد خرید بلک‌بری، عنوان کردند که بیشتر علاقه‌مند به همکاری با این کمپانی کانادایی هستند. حال شنیده‌ها حکایت از این دارد که سامسونگ درصدد همکاری با بلک‌بری روی یک گوشی‌هوشمند جدید است.

براساس اطلاعات ارائه شده توسط الدار مورتازین، سامسونگ در حال همکاری با بلک‌بری برای عرضه‌ی یک گوشی هوشمند مبتنی بر اندروید آبنبات چوبی به‌همراه سرویس‌های بلک‌بری به همراه آن است. شنیده‌ها حکایت از این دارد که این گوشی هوشمند در انتهای سال جاری میلادی روانه‌ی بازار خواهد شد.

Photos 16/06/2015

چرا Touch ID موضوع بسیار مهمی در حفظ حریم شخصی شماست؟

تخصصان امنیت اطلاعات همواره از رمزنگاری و انتخاب رمز عبور مناسب به عنوان دو بخش اساسی موضوع امنیت نام برده‌اند. به‌لطف محدودیت‌های بسیاری که اپل برای توسعه‌دهندگان اپلیکیشن‌ها ایجاد کرده است، کمتر کسی نگران نقض رمزنگاری یا دسترسی غیرمجاز به اطلاعات کاربران روی گوشی بود؛ اما همواره میان انتخاب رمز عبور مناسب برای کاربر و کاربردپذیری سیستم عامل و اپلیکیشن‌های موبایل رقابت جدی وجود داشت. بگذارید این موضوع را کمی دقیق‌تر بررسی کنیم.
انتخاب رمز عبور مناسب، شامل تعداد قابل قبولی حرف، عدد و علامت‌، باعث می‌شود شکستن رمز به‌روش امتحان پیاپی تقریبا غیرممکن یا حداقل بسیار بسیار زمان‌بر باشد. اما به خاطر سپردن چنین رمز عبوری و، مهم‌تر از آن، تایپ کردن چنین عبارت پیچیده‌ای با کیبورد موبایل یا تبلت اصلا کار ساده‌ای نیست. این موضوع باعث می‌شود ناخودآگاه کاربران رمزهای عبور ساده و تکراری و قابل شکستنی برای دستگاهشان انتخاب کنند. این مسئله تا آنجا پیش می‌رود که تعداد زیادی از مردم اصلا برای تلفن هوشمندشان رمز عبور تنظیم نمی‌کنند.

با ورود حسگرهای اثر انگشت به عنوان بخش مهمی از راه‌حل‌های امنیتی تلفن‌های هوشمند (که امروزه دیگر در انحصار اپل هم نیست) این امکان به کاربران داده می‌شود که هم رمز عبور قابل قبولی برای دستگاهشان انتخاب کنند و هم دردسر وارد کردن مکرر عبارات پیچیده را در استفاده‌های روزانه از گوشی‌شان نداشته نباشند.
با تکیه بر همین موضوع، اپل در به‌روزرسانی جدید سیستم عامل iOS امکان انتخاب رمزعبور‌های متنوعی برای کاربران فراهم کرده‌ است.
در صورتی که دیگر تولیدکنندگان بزرگ تلفن هوشمند نیز این موضوع را به اندازه اپل جدی بگیرند و کیفیت و کارایی حسگرهای اثر انگشت خود را به اندازه قابل قبولی برسانند، می‌توان امیدوار بود متخلفان و سارقان اطلاعات در دنیای وب با سختی‌های بیشتری مواجه شوند.
نظر شما چیست؟ آیا از این امکان در گوشی هوشمندتان استفاده می‌کنید؟ اصلا داشتن چنین حسگری از ملاک‌های انتخاب شما هست؟ افزایش امنیت اطلاعات به شائبه اسکن شدن اثر انگشت توسط کمپانی‌های بزرگ می‌ارزد؟

Photos 16/06/2015

اولین نگاه به چند قابلیت اساسی در آی او اس ۹

در کنفرانس WWDC ۲۰۱۵ اپل یک به یک از برجسته ترین قابلیت هایی پرده برداری کرد که همراه آی او اس ۹ در پاییز امسال از راه می رسند. این شرکت اخیرا به شدت درگیر بهبود و رفع اشکالات مختلفی بوده که کاربران نسل های پیشین آی او اس را آزار می داد. البته در کنار این بهبودها افزودن قابلیت های جدید نیز فراموش نشده است. برای آشنایی با آی او اس ۹ در ادامه به تفکیک به توضیح برخی قابلیت های اصلی و برجسته جدیدترین نسل سیستم عامل موبایلی اپل می پردازیم.

اپلیکیشن iCloud Drive
قابلیت iCloud Drive نخستین بار با آی او اس ۸ معرفی شد، اما خبری از اپلیکیشن مستقل آی او اس برای مدیریت اطلاعات این فضای ذخیره سازی ابری نبود. اپل، با سیاست راحتی کار کاربران و افزایش میزان استفاده از این سرویس، اپلیکیشن مستقل جدیدی برای iCloud Drive در آی او اس ۹ تدارک دیده است. با نگاهی به تصاویر مربوط به محیط این اپلیکیشن، می بینید که iCloud Drive دسترسی سریع به اطلاعات ذخیره شده در آن و مدیریتشان را در اختیار کاربران آی دیوایس ها می گذارد. به کمک این اپلیکیشن می توان اسناد موجود در iCloud Drive را دانلود کرد و یا آنها را صرفا در خود اپلیکیشن مشاهده کرد

رمز عبور ۶ رقمی
در آی او اس ۹ توجه ویژه ای به بهبود شیوه های رمزنگاری پیشین و افزایش امنیت اطلاعات شده است. این بهبودها را در زمینه های مختلفی می توان دید: مواردی نظیر Activation Lock، لاگین های دومرحله ای، رمزنگاری آی کلاود و، قابل توجه تر از تمام اینها، رمز عبور دستگاه. از مدت ها قبل کاربران آیفون قادر بودند رمزی ۴ رقمی روی آی دیوایس خود تعریف کنند که اکثر رمزنگاری های سیستم عامل نیز به کمک آن انجام می شد. با معرفی سنسور تاچ آی دی، لایه امنیتی جدیدتری روی این ویژگی قرار گرفت و به موجب آن امکان بازکردن قفل دستگاه با اثر انگشت نیز فراهم شد.
اما ظاهرا اپل دیگر ۴ رقم را کافی نمی داند و حداقل تعداد رقم قابل قبول را برای رمز عبور دستگاه به ۶ رسانده است. شاید دو رقم در ظاهر امر تفاوت چندانی ایجاد نکند، اما همین تغییر قادر است روند شکستن قفل دستگاه را بسیار طولانی تر از پیش کند، به خصوص که حتما مطلع هستید گجت های متعددی وجود دارند که با روش Brust Force برای شکستن قفل به آی دیوایس ها حمله می کنند.

حالت حفظ باتری
حالت حفظ باتری جدید تعبیه شده بر آی او اس ۹ این توانایی را به سیستم عامل می دهد که با قطع کردن و غیرفعال کردن قابلیت های غیرحیاتی طول عمر باتری را تا سه ساعت افزایش دهد. جای شکی نیست که کاربران از این قابلیت بسیار استقبال می کنند، اما شاید سود بیشتر نصیب اپل شود که، طبق گفته جانی آیو، طول عمر بیشتر باتری را فدای طراحی باریک تر وسیله می کند.
وقتی Low Power Mode فعال می شود، دریافت ایمیل به صورت Push غیرفعال می گردد، پردازش هایی که در پس زمینه انجام می گیرند محدود می شوند، جلوه های انیمیشنی و گرافیکی متوقف می گردند و برخی اوقات سرعت اینترنت دستگاه نیز دستخوش تغییر می شود. برای اطلاع از فعال بودن این حالت آیکون باتری واقع در استتوس بار به رنگ زرد در می آید.


حل مشکل دکمه Shift
با یکی از آپدیت های آی او اس ۸، اپل رنگی را که دکمه شیفت در حالت فعال و غیرفعال می گرفت تغییر داد. این موضوع موجب نارضایتی کاربران بسیاری شد، چون همواره آنها را هنگام تایپ دچار اشتباه می کرد. اپل برای حل این مشکل در آی او اس رفتار کیبورد این سیستم عامل را، که سال های سال از خود نشان می داد، کمی تغییر داده است. در این نسخه آی او اس، بسته به این که دکمه شیفت فعال باشد یا غیرفعال، حروف موجود روی کلیدهای کیبورد بزرگ و کوچک می شود و احتمال بروز خطا هنگام تایپ به صفر می رسد.

24/08/2014

تماشا کنید: حضور (HTC One (M8 و نوکیا لومیا ۹۳۰ در چالش سطل آب یخ

Photos from Tech.News's post 24/08/2014

همراه اول قیمت و مشخصات اینترنت ۳G را بر روی سایت خود قرار داد؛ نوترینو به زودی از راه می رسد.

با به پایان رسیدن انحصار رایتل، اینترنت ۳G سرانجام برای کاربران دیگر اپراتور ها نیز در دسترس قرار خواهد گرفت. همانطور که چندی پیش در دیجیاتو اعلام کردیم، وزارت ارتباطات مجوز نسل سوم و چهارم موبایل را برای ایرانسل صادر کرده است و طبق گفته وزیر، مذاکرات با همراه اول نیز پیشرفت خوبی را داشته است.

در حالی که ایرانسل پوشش آزمایشی خود را در برخی مناطق خاص تهران آغاز کرده، همراه اول نیز با قرار دادن مشخصات اینترنت ۳G بر روی سایتش، قصد دارد آمادگی خود را در این زمینه نشان دهد.

همراه اولی ها نام اینترنت ۳G خود را «نوترینو» گذاشته اند و آماده اند تا به محض امضای مجوز از سمت وزارتخانه، خدمات خود را در اختیار کاربران قرار دهند. در ادامه مطلب با دیجیاتو همراه باشید تا بیشتر با «نوترینو» آشنا شویم.

سرعت
به گفته همراه اول، نوترینو دارای دو بسته متفاوت است که توسط آن ها سرعت های مختلفی در اختیار کاربران قرار می گیرد. این بسته ها به شرح زیر هستند :

بسته آلفا : با سرعت ۱۲۸ Kbps
بسته آلفا+ : با سرعت ۱ Mbps
لازم به ذکر است که اخذ بسته «آلفا+» مستلزم ارائه مجوز های لازم است. این بسته با توجه به سرعتی که دارد تنها به دانشجویان، محققین، کارمندان ، پزشکان و … ارائه می شود.

تنظیمات ۳G نیز به مانند GPRS است و اگر نسل قبلی اینترنت همراه اول را بر روی دستگاه خود راه اندازی کرده اید، دیگر نیازی به تنظیم مجدد ندارید. همچنین بد نیست اشاره کنیم که ۳G بر روی سیم کارت های قدیمی همراه اول نیز فعال می شود و کاربران لزومی به تعویض سیم کارت خود ندارند.

در نهایت برای فعال سازی بسته ها، اطلاع از میزان مصرف و دریافت راهنمای نوترینو، می توانید کد #۱۰۰* را در دستگاه خود شماره گیری نمایید.

Photos 10/08/2014

ویندوز فون استور حالا میزبان بیش از سیصد هزار اپلیکیشن است

تنوع و وسعت تعداد اپلیکیشن ها برای ویندوز فون را به یقین نمی توان با سیستم عامل هایی مانند iOS و یا اندروید مورد قیاس قرار داد، اما به نظر می رسد رفته رفته به نقطه ای نزدیک می شویم که شما ازانتخاب یک گوشی تحت ویندوز فون به خاطر کمبود اپلیکیشن های آن پشیمان نخواهید شد.

مایکروسافت دیروز و بدون ایجاد جنجال و هیجان خبری خاصی در صفحه ی مایکروسافت بر مبنای ارقام اعلام داشت، که در ماه ژوئن سال جاری تعداد اپلیکیشن های موجود در ویندوز فون استور از مرز سیصد هزار عدد رد شده است. این رقم بیانگر دو برابر شدن تعداداپلیکیشن های این فروشگاه نسبت به بازه ی زمانی مشابه در سال گذشته محسوب می گردد.

در ماه دسامبر ویندوز فون استور دارای دویست هزار اپلیکیشن بود و حالا رد شدن از مرز سیصد هزار اپلیکیشن، نشان می دهد افزوده شدن و وارد شدن اپلیکیشن های جدید به این فروشگاه طی چند ماه گذشته شتاب سریعتری گرفته. همچنین مایکروسافت می افزاید که ۵۰ درصد از توسعه دهندگان حاضر در این فروشگاه جدید هستند، که این یعنی به زودی در فروشگاه ویندوز فون ممکن است شاهد اپلیکیشن های بدیعی باشیم که بر روی سایر پلتفرم ها موجود نباشند.

افزوده شدن تعداد اپلیکیشن های ارائه شده برای ویندوز فون، و حاضر بودن نام هایی بزرگ مانند اینستاگرام و Vine در فروشگاه اپلیکیشن های این سیستم عامل، می تواند به فروش تلفن های عرضه شده تحت آن کمک بزرگی نماید. البته مایکروسافت هنوز برای پر کردن شکاف میان سیستم عامل موبایل خود با سایر سیستم عامل های موجود از نظر تنوع اپلیکیشن، تلاش بسیاری را باید انجام دهد.

با یک نگاه سریع به ویندوز فون استور می توان دریافت جای بسیاری از اپلیکیشن های بزرگ و مطرح در سایر پلتفرم ها در این فروشگاه خالی است و مایکروسافت برای پر کردن بخش هایی از این خلا دست به ارائه آلترناتیو هایی غیر رسمی زده است، که در این زمینه می توان به جایگزین های غیر رسمی ارائه شده برای یوتیوب و اسنپ چت اشاره داشت. کمیت و عدم تنوع اپلیکیشن ها یکی از بزرگترین مشکلاتی است که گریبانگیر ویندوز فون بوده و مایکروسافت به شدت در تلاش است تا به هر شکل ممکن به رفع این مسئله بپردازد.

Photos 10/08/2014

تحلیل گران: گلکسی نوت ۴ مرهمی بر زخم های سامسونگ نخواهد بود

در روزهایی که به نظر می رسد کسب و کار سامسونگ در بازار تلفن های هوشمند سال به سال دچار افول شده است، بسیاری از تحلیل گران این برند کره یی چشم به مشخصات فنی محصول آتی آن یعنی گلکسی نوت ۴ دوخته اند، و امیدوارند فبلت بعدی سامسونگ بتواند تجربه های خوش گذشته را تکرار و روزگار ناخوشایند فعلی را پایان دهد. نوت ۴ قرار است در سوم دسامبر و در نمایشگاه IFA در برلین رونمایی شود.

در اینکه فبلت یاد شده دارای مشخصات فنی مطلوبی است شکی وجود ندارد و تا کنون صحبت از نمایشگر ۵.۷ اینچی با رزلوشن ۲۵۶۰ در ۱۴۴۰ پیکسل، پردازنده ی اسنپدراگون ۸۰۵، ۳ گیگابایت حافظه ی رم، دوربین ۱۶ مگاپیکسلی و ۳۲ گیگابایت حافظه ی داخلی به میان آمده است.

این مشخصات تقریباً می تواند برای هر کاربری رویایی باشد ولی به عقیده ی بسیاری از تحلیل گران و کارشناسان موارد یاد شده و گلکسی نوت ۴ به تنهایی نمی توانند شرایط را برای سامسونگ تغییر دهند. نیل شاه پژوهشگر فعال در زمینه ی بازارهای موبایل می گوید: مشخصات فنی ابداً مشکل سامسونگ و محصولاتش نیست، این کمپانی لازم است کیفیت ساخت محصولاتی مانند نوت ۴ را بالاتر برده و آن را از مواد اولیه ی مرغوب تری بسازد.

وی می افزاید علاوه بر این در حالی که اندکی دیگر آیفون با صفحه نمایش بزرگتر از راه می رسد و می دانیم ابداً بعید نیست اپل پایش را وارد بازار فبلت سامسونگ کرده باشد، بهتر است این کمپانی در نوت ۴ تکنولوژی یا تکنولوژی هایی جدید و بدیع را برای عرضه داشته باشد تا بتواند به نگرانی اهالی وال استریت و سرمایه گذاران خود خاتمه دهد.

Photos 10/08/2014

ّ‌IBM و ساخت چیپی مشابه مغز انسان: ۴۰۹۶ هسته، یک میلیون نورون و ۵.۴ میلیارد ترانزیستور

محققین در IBM سرانجام موفق شده اند چیپی بسیار پیشرفته از نوع نیرومورفیک (neuromorphic) بسازند، چیپ های نیرومورفیک به چیپ هایی گفته می شود که تا حدودی بتوانند عملکرد محاسباتی نزدیک یا مشابه مغز انسان داشته باشند. چیپ مذکور TrueNorth نامگذاری شده است و دارای یک میلیون نورون و ۲۵۶ میلیون سیناپس قابل برنامه ریزی بوده و مجهز به ۴۰۹۶ هسته ی نوروسیناپتیک است.

طراحی آن بر مبنای معماری ۲۸ نانومتری پردازنده های سامسونگ بوده و در آن رقمی اعجاب انگیز یعنی ۵.۴ میلیارد ترانزیستور گنجانده شده است. این چیپ یکی از پیشرفته ترین چیپ هایی است که تا به امروز به دست انسان طراحی و ساخته شده، و نکته ی جالب آن وقتیست که بدانید در هنگامی که حداکثر توان آن مورد بهره برداری قرار بگیرد انرژی مورد نیازش تنها ۷۲ میلی وات خواهد بود و این یعنی ۴۰۰ میلیون محاسبه ی سیناپتیک به ازای هر وات، به زبان ساده تر IBM یک قدم بسیار بزرگ برای ساخت چیپی مشابه مغز انسان برداشته است.

همانطوری که قبلاً نیز این عبارت را شنیده اید مغز حیوانات (این تعریف کلی بوده و مغز انسان را نیز در بر می گیرد) تا به امروز پیچیده ترین کامپیوتری محسوب می گردند که در سطح کره ی خاکی رویت شده است. مغز انسان دارای سرعت کلاک یا پردازشی بوده است که بر مبنای هرتز اندازه گیری شده و حداکثر انرژی مصرفیش در حدود ۲۰ وات برآیند گردیده. یک چیپ سیلیکونی با فرض دارا بودن نورون های بیولوژیکی و سیناپسها در مقیاس مشابه نیازمند میلیون ها بار انرژی بیشتری است تا بتواند تسک هایی مشابه مغز انسان را به سرانجام برساند.

وقتی به شاخه هایی پیچیده تر از علوم کامپیوتر مانند هوش مصنوعی و یا تحلیل دیتا در سطح کلان وارد می شویم، یا به عبارت دیگر اموری که کمپانی IBM به شدت در آنها فعال است، داشتن چیپی با بهره وری مشابه مغز انسان کمکی بزرگ و یا تحولی بزرگ محسوب می گردد.

Photos 08/08/2014

رشد فوق‌العاده‌ فروشگاه ویندوز فون: ۳۰۰٫۰۰۰ اپلیکیشن، اضافه شدن ۱٫۳۰۰ اپلیکیشن در روز

مایکروسافت امروز تایید کرد که تعداد اپلیکیشن‌های موجود در فروشگاه ویندوز فون از مرز ۳۰۰٫۰۰۰ عبور کرده است. اگر به نمودار رشد تعداد اپلیکیشن‌های این پلتفرم دقت کنید متوجه شیب شدید افزایش اپلیکیشن‌ها در یک ماه گذشته می‌شوید.

مایکروسافت آخرین بار در ۱۴ جولای نسبت به ارائه آمار و ارقام مربوط به فروشگاه ویندوز فون اقدام کرد و در آن زمان تعداد اپلیکیشن‌ها ۲۷۰٫۰۰۰ عدد عنوان شد. حال در کمتر از یک ماه نزدیک به ۳۰ هزار اپلیکیشن به این فروشگاه اضافه شده است. این آمار نشان دهند آن است که بصورت متوسط روزانه حدود ۱٫۳۰۰ اپلیکیشن به پلتفرم ویندوز فون اضافه می‌شود.

مایکروسافت همچنین اعلام کرده که بازی‌ها و برنامه‌های موجود در فروشگاه ویندوز فون بیش از ۴ میلیارد بار دانلود شده‌اند.

خبر خوش برای کاربران پلتفرم موبایل مایکروسافت اینکه تعداد APIها نیز به شکل خیره‌کننده‌ای افزایش یافته تا توسعه دهندگان بتوانند از سرویس‌های یکدیگر در برنامه‌های خود استفاده کنند.

با افزایش نفوذ ویندوز فون بین کاربران تلفن‌های هوشمند، توسعه دهندگان نیز بیش از پیش تشویق می‌شوند تا اپلیکیشن‌های خود را برای پلتفرم موبایل مایکروسافت ارائه کنند. حال باید منتظر ماند و دید آیا مایکروسافت می‌تواند رکورد حدود ۱ میلیون اپلیکیشن اندروید یا iOS را بشکند یا خیر!

Photos from Tech.News's post 08/08/2014

شرکت AMD به بازار SSD ورود می کند

شرکت AMD در حال حاضر اکثر قطعات اصلی یک کامپیوتر را ساخته و عرضه می کند. از پردازنده گرفته تا کارت های گرافیک. با این وجود این شرکت تصمیم گرفته به بازار SSD هم وارد شود و محصولات خود را در حوزه ابزارهای ذخیره سازی نیز گسترش دهد.

به نظر می رسد به زودی AMD به صورت جدی به بازار SSD ورود خواهد کرد. البته تصمیم به حضور در این حوزه از جانب ای ام دی چندان هم عجیب نیست. ای ام دی SSD های خود را با برند Radeon R7 به بازار عرضه می کند. احتمالا بخاطر موفقیت های این برند و جذابیتش برای مشتریان چنین تصمیمی گرفته شده است.

ای ام دی نمونه هایی اختصاصی از SSD ها را برای گیمرها تولید می کند و نهایتا قرار است این محصولات را در حجم های ۱۲۰، ۲۴۰ و ۴۸۰ گیگابایتی با سرعت خواندن و نوشتن بالا عرضه کند. این اطلاعات توسط سایت Game Debate در خصوص سرعت SSD های ای ام دی منتشر شده است.

البته هنوز هیچ خبری از قیمت این ابزارها توسط ای ام دی منتشر نشده، اما SSD های Radeon R7 احتمالا تا پایان سال جاری میلادی به بازار می آیند.

SSD مخفف عبارت Solid State Drive است که بر پایه تکنولوژی فلش دیسک ها اطلاعات را ذخیره می کند. در مقایسه با هارددیسک های معمولی، SSD از سرعت خواندن و نوشتن بسیار بیشتر، مصرف انرژی کمتر و مصونیت در برابر ضربه برخوردار است.

Photos 07/08/2014

گوگل سرویس پیام رسانی Emu را خریداری کرد؛ منتظر هوشمند شدن چت در گوگل باشید

در روز چهارشنبه گوگل اعلام کرد که سرویس پیام رسانی هوشمند Emu را خریداری کرده است. این سرویس تا دو هفته دیگر توسط گوگل تعطیل خواهد شد، اما کارشناسان پیش بینی می کنند که تکنولوژی هوشمند Emu به زودی در سرویس های پیام رسانی گوگل مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

Emu یک استارت آپ تازه پا بود که اوایل امسال به تازگی از حالت بتا در آمد و خدمات خود را در اختیار عموم کاربران قرار داد. تکنولوژی هوشمند Emu بر اساس متن چت کاربران، خدماتی را به آن ها ارائه می داد. برای مثال هنگامی که از دوستتان می پرسیدید که چه زمانی می تواند برای ناهار به شما ملحق شود، Emu می توانست به صورت خودکار قرار تعیین شده را در تقویم قرار دهد.

جالب است بدانید که گامی هافستینسون، مؤسس و مدیر عامل Emu، خود از کارمندان سابق گوگل بوده و حتی زمانی را نیز در اپل سپری می کرده است. گامی در مدت زمان حضورش در اپل، بر روی Siri کار می کرده و توانسته تجربیات بسیاری را در مورد دستیار شخصی هوشمند به دست آورد.

به نظر می رسد پس از تعطیلی Emu، تکنولوژی این سرویس توسط گوگل در Hangout مورد استفاده قرار گیرد تا بدین طریق کاربران قادر باشند قرار ملاقات ها، یادآوری ها و حتی رزرو رستوران ها را بدون ترک کردن محیط چت، تنظیم نمایند.

در مورد جزییات مالی پیوستن Emu به گوگل اطلاعاتی منتشر نشده است، اما بد نیست اشاره کنیم که Emu در زمان فعالیتش توانسته بود مبلغ ۱.۵ میلیون دلار سرمایه را به خود جذب نماید.

Photos from Tech.News's post 07/08/2014

دقیق ترین تصاویر رندر شده از آیفون بعدی اپل که تا به حال دیده ایم.

بر اساس آخرین خبر رسمی از سوی اپل در خصوص عرضه آیفون ۶ در نهم سپتامبر (هجدهم شهریور)، تنها یک ماه با عرضه آیفون بعدی اپل فاصله داریم. به علاوه تعدادی از خصوصیات سخت افزاری پرچمداری آتی اپل هم لو رفته اند. با این حال کماکان قالب و شکل کلی آیفون هنوز هم در پس پرده است.

اما این نمونه سه بعدی از Martin Hajek شاید بیشترین شباهت به آیفون ۶ اپل را داشته باشد. مارتین هاجِک پیش از این هم در اوایل بهار این طرح های سه بعدی معرکه را از آیفون ۶ طراحی کرده بود. اما در این طرح های تازه، فقط طرح بیرونی آیفون بعدی دیده نمی شوند، بلکه قطعات داخلی هم در این طرح ها ساخته شده اند.

نمونه های سه بعدی بسیاری از آیفون ساخته شه اما این طرح ها بسیار دقیق و با ظرافت انجام شده اند.

Want your business to be the top-listed Computer & Electronics Service in Tehran?
Click here to claim your Sponsored Listing.

Telephone

Website

Address


Iran-Tehran
Tehran
6192792