MP MY Creative IDEAS

MP MY Creative IDEAS

Share

Creating movements for your brands

10/04/2026

HAPPY EASTER !!!

13/02/2026
02/01/2026

Καλή χρονιά 2026! Υγεία, ευλογία και αγάπη σε κάθε σπίτι. Να είναι μια χρονιά γεμάτη φως, μικρά θαύματα και μεγάλες χαρές για όλο τον κόσμο.
Να μας φέρει το 2026 καθαρή σκέψη, δυνατή καρδιά και ήρεμες μέρες. Υγεία πάνω απ’ όλα και ένα χαμόγελο να χωράει σε κάθε στιγμή.Με το νέο έτος, ας γεμίσουν οι μέρες μας ελπίδα, οι σκέψεις μας καλοσύνη και οι καρδιές μας αγάπη. Καλή, φωτεινή χρονιά σε όλους!
Καλή χρονιά! Το 2026 ας σκορπίσει φως στις δυσκολίες και να φέρει ειρήνη, υγεία και χαρά σε κάθε γωνιά του κόσμου.
#ΚαλήΧρονιά2026 #Ειρήνη #Υγεία #Χαρά #Φως #ΑγάπηΓιαΌλους
#ΥγείαΠάνωΑπΌλα #ΘετικήΕνέργεια #Χαμόγελο #Ευγνωμοσύνη
#2026 #ΝέαΑρχή #Φως #Ευλογία #Αισιοδοξία #Όνειρα #καλέςμέρες
#2026 #Ευλογία #Ηρεμία #Αγάπη #Αισιοδοξία #όμορφεςστιγμές
Marilena Palazi

31/12/2025

Happy, happy, and happiest New Year 2026!
May we all have a fantastic year ahead—full of beautiful moments, meaningful memories, and reasons to smile.
Palazi
Highlights

Metaxas Since 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας του - Madame Figaro Cyprus 28/12/2025

https://madamefigaro.cy/metaxas-since-1963-giortase-ton-enan-chrono-leitourgias-tou/


Marilena Palazi

Metaxas Since 1963
Julie Metaxa

Metaxas Since 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας του - Madame Figaro Cyprus Ποιοι έδωσαν το παρών τους. Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου της καταστήματος στη Στασικράτους, η ιστορική εταιρεία κοσμημάτων της Λευκωσία....

Photos from Apivita's post 15/11/2025

Bee Tech & Royal Jelly Elixir Launch Event

Η Drogopharma Health & Beauty, σε συνεργασία με την APIVITA, πραγματοποίησε στις 12 Νοεμβρίου στο Carob Mill στη Λεμεσό μια ξεχωριστή εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση των νέων καινοτόμων σειρών Bee Tech Concentrate και Royal Jelly Elixir. Η εκδήλωση ανέδειξε τη δέσμευση των δύο εταιριών στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την προσφορά προς την κοινωνία.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περισσότερα από 300 άτομα, αποτελούμενα κυρίως από πελάτες–φαρμακοποιούς, βοηθούς φαρμακείων, καθώς και εκπροσώπους των ΜΜΕ και content creators, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις νέες καινοτόμες σειρές και τη στρατηγική κατεύθυνση της APIVITA.
Την έναρξη έκανε ο κ. Άριστος Πετρίδης, Πρόεδρος της Drogopharma Health & Beauty, ο οποίος καλωσόρισε θερμά το κοινό και μοιράστηκε σημαντικά νέα της εταιρίας.
Η κ. Στάλω Πετρίδη, CMO Marketing της Drogopharma Health & Beauty, παρουσίασε τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών και τριχωτού Royal Jelly Elixir.
Ακολούθως, η κ. Σταυρούλα Καλοσκάμη, Global Product Manager της APIVITA, παρουσίασε τη νέα τεχνολογικά προηγμένη σειρά Bee Tech Concentrate.
Στη συνέχεια, ο κ. Τάσος Τσουκαλάς, Head of Sustainability του ομίλου Puig, παρουσίασε τις δράσεις βιωσιμότητας της APIVITA και το διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα Beelion Bees, καθώς και τη σημαντική διάκριση της εταιρίας στο BCorp, όπου πέτυχε βαθμολογία 115.2 πόντων.
Σημαντικό κομμάτι της εκδήλωσης αποτέλεσε η παρουσία του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, το οποίο βρέθηκε στο χώρο για συλλογή δειγμάτων μυελού των οστών, δίνοντας στους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να συμβάλουν σε μια πράξη ζωής.
Την εκδήλωση πλαισίωσε ο τραγουδιστής Antoni Domino από την Αθήνα, ο οποίος με μια εορταστική μουσική εμφάνιση πρόσφερε μια ζεστή, χαρούμενη και γιορτινή ατμόσφαιρα!🐝

Highlights
Highlights
Marilena Palazi
petrides
Petrides
Petrides
Chryso Petrides

ICTS Κύπρου: Πρωτοποριακή Πρωτοβουλία Ενίσχυσης της Εργασίας στον Τομέα της Ασφάλειας | AlphaNews 18/10/2025

https://www.alphanews.live/economy/icts-kyprou-protoporiaki-protovoulia-enischysis-tis-ergasias-ston-tomea-tis-asfaleias/

for Children
ICTS in Cyprus



Marilena Palazi
AlphaNews.Live

ICTS Κύπρου: Πρωτοποριακή Πρωτοβουλία Ενίσχυσης της Εργασίας στον Τομέα της Ασφάλειας | AlphaNews Πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα επιδότησης εργασίας στον τομέα της ιδιωτικής ασφάλειας

12/10/2025

Μια νύχτα γεμάτη φως, αγάπη και ελπίδα.
22 Survivors μοιράστηκαν τη δύναμή τους και μας θύμισαν πως τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από τη ζωή.
Μαζί, συνεχίζουμε τον αγώνα για έναν κόσμο χωρίς καρκίνο του μαστού.
Γιατί κανείς δεν πρέπει να περνά τον καρκίνο μόνος. 🌸
Μια συγκινητική έκθεση φωτογραφίας και η φωταγώγηση του παλαιού ΓΣΠ φώτισαν τη νύχτα — αλλά και τις καρδιές όλων μας.
Με απέραντη ευγνωμοσύνη σε όλες τις γυναίκες που στάθηκαν μπροστά στον φακό και σε όλους όσοι βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα αυτή η τόσο ξεχωριστή βραδιά.

:
Agapios Papaioannou Yianna Sofocleous EstéeLauderCyprus MP MY Creative IDEAS Harris Kyprianou 🩷🩷

24/09/2025

My morning rituals .

Want your establishment to be the top-listed Bar/pub in Nicosia?
Click here to claim your Sponsored Listing.

Telephone

Website

Address


Aftokratoros Theofilou 2
Nicosia