Westland Presenteert

Westland Presenteert

Westland Presenteert - locatiemarketing, gebiedspromotie, zakelijke profilering.

Operating as usual

27/01/2021

The Blue Bottle

BLIKVANGER!

Een plaatje zegt meer dan 1.000 woorden,.. maar wij waren vanmiddag bijna sprakeloos! Ons leek het een echt onmogelijk project maar de mannen en vrouwen van Buitelaar Metaal doen iets met metaal dat al onze verwachtingen dubbel overtreft!!

De Stichting Cleanup Team zet zich met vrijwilligers en verschillende projecten in voor bewustwording over [zwerf]afval, recycling, de [on]zin van gebotteld water en het nut van een 'Gratis drinkwater'netwerk. Zij kunnen hun werk doen door de verkoop van onze Blue Bottles. Voor promotie op locatie zochten zij een heuse blikvanger!!

Buitenlaar vond het maken van een groot drankblikje wat te gewoontjes,. 'Dat kan toch iedereen,..' was hun antwoord,.. 'Laat ons maar doen waar wij goed in zijn!'

Als we kijken naar de afmeting van deze vergrote weergave van onze Active dop dan wordt die mega Blue Bottle 4 meter hoog!! Wauwh,. hun dop is volledig gemaakt uit aluminium en is identiek aan ons dopje,. zelfs het sleutelringat zit erin,..

We zijn zo benieuwd,.. kan niet wachten!!

18/01/2021

The Blue Bottle

BLUE MONDAY?

Voor ons maakt het niet uit,. maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag! Elke dag wordt beter met onze Blue Bottles!

#bluemonday #gratisdrinkwater #gezond

10/12/2020

Gewoon doen - Het Westlands miljoen

Ook wij zeggen wij: YES WE CAN!

8 op de 10 Nederlanders willen dat er statiegeld op blikjes komt. Bij de politici in de Tweede Kamer en het kabinet is heel veel goede wil om, na de plastic flesjes, ook statiegeld op blikjes in te voeren.

Samen met gemeenten, organisaties en bedrijven moedigen we de politici daarom aan om nu door te pakken en snel te besluiten voor statiegeld op blikjes.

Dit kan zelfs nog deze regeerperiode. Het beslismoment staat gepland voor het najaar 2021. Maar de tellingen door Rijkswaterstaat tonen nu al dat het aantal blikjes in de natuur niet daalt, maar sterk stijgt met 19 procent.

Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat Stientje van Veldhoven verklaarde in het Algemeen Dagblad van 11 november dat om die reden overwogen kan worden om de beslissing begin 2021 te nemen!

Een vergelijkbare vervroeging van het besluit gebeurde in april ook voor statiegeld op kleine plastic flessen. We vragen dat het kabinet dit nu ook voor de blikjes doet.

Statiegeld op blikjes?

Yes We Can!

*- Gemeente Westland / Provincie Zuid-Holland / MKB Westland / VNO-NCW West

*- GBW - GemeenteBelang Westland / D66 Westland / PvdA Westland / VVD Westland / CDA Westland / Westland Verstandig / LPF Westland / GroenLinks Westland / ChristenUnie - SGP Westland

*- WOS / AD Westland / Het Hele Westland / Indebuurt Westland / Groot Westland / Omroep West / Westlanders.nu

02/12/2020

MKB Westland

De gezellige decembermaand is begonnen.

Ga je decemberinkopen doen? Shop bij de lokale ondernemers in Westland!

Winkel in Westland

01/12/2020

Wie rijdt er straks op zo'n echte Westland fiets? En ja,. natuurlijk ook in een stangloze versie voor de echte mannen onder ons!

27/11/2020

Leuke actie!

“OHH WAT LEUK!!”

Was de reactie van Sylvia van der Burg na de uitleg over ‘Van ruilen komt,.’

In deze actie gaan wij door het steeds weer ruilen van een item onze ‘de drink-water-toer’ container realiseren. Die zetten we in 2021 in bij dorpsfeesten, opruimacties, braderieën en open dagen binnen de regio.

“Het is een sombere tijd en we kunnen wel een beetje leuk en positief geluid gebruiken. Wij ruilen onze VR ONE plus dus graag voor jullie blauwe fles. Wij kregen deze bij de aankoop van een nieuwe bril maar we doen er eigenlijk niets mee.” Aldus Sylvia.

We plande de ruil op een van de mooiste plekjes van het Westland; Het Heilige Geest Hofje in Naaldwijk. Als de energie van deze plek en de stralende glimlach van Sylvia een voorbode zijn voor het resultaat van onze ruilactie, dan kijken wij met het volste vertrouwen naar 2021!

GEWOON DOEN!

23/11/2020

MOOI!

Wat in delen van Spanje als proef loopt en in Australie perfect werkt willen wij vanaf 1 juli 2021 faciliteren in Westland!

Lever op één centrale plek je kleine PET flesjes, drankblikjes en statiegeldflessen in en ontvang je bedrag en Blue Bottle punten op je persoonlijk tegoed-pas!

Dat tegoed kan je bij lokale ondernemers in de Westlandse dorpen gewoon weer gebruiken om je aankopen mee te doen! Ondersteun zo lokaal kopen en vermijd zwerfafval!

MKB Westland / VNO-NCW West / Gemeente Westland / Statiegeldalliantie

#westland #circulair #statiegeld

21/11/2020

MKB Westland / Ik winkel in Wateringen / Naaldwijk Winkelrijk / Winkelcentrum 's-Gravenzande / Winkelcentrum Monster / Winkel in Westland

youtube.com 11/11/2020

Herken de hand van de Meester - Pepernoten - 34 sec

https://youtu.be/8zbPTMSuxs0

Meesterbakker Roodenrijs

youtube.com Onmisbaar bij het maken van pepernoten; de handen van de banketbakkers!

22/10/2020

JAMMER!

Dat Gemeente Westland niet op de kaart staat voor bijv. een leenscooter als GO Sharing. Wij gaan graag in gesprek met de organisatie om mogelijk ook gefaseerd in Westland in te voeren!

14/10/2020

Groen en duurzaam!

Autobedrijf Duindam Peugeot

14/10/2020

Omdat het ook anders kan,..

Van der Eijk uitvaartverzorging

12/10/2020

Mooi project!

Gewoon doen - Het Westlands miljoen

12/08/2020

Gewoon doen - Het Westlands miljoen

WARM!

Heet van de pers,.. een leuk item over ons resultaat tot 1 augustus 2020.

01/08/2020

Weten jullie nog een 'mooi' doel?

VOOR WIE?

Vandaag kregen wij de vraag van een van onze Cleanup Team leden,.. Wat kunnen we doen met de spaarsels die we zelf niet als Blue Bottle gebruiken? Zouden wij die kunnen sparen voor bijv. de voedselbank,. een school of organisatie.

Een TOP idee!

Dus daarom vraag ik iedereen te reageren als zij van ons die specifieke over-Blue Bottles willen ontvangen. Het moet dan wel een 'mooi doel' dienen want ieder ander kan zelf wel zijn 300 stuks inzamelen door te rapen of op te sparen.

Wij zullen onze eigen 978 stuks hiervoor ook inzetten en zitten inmiddels met andere over-spaarsels al op de 1728. Spaar jij naast het aantal voor jullie eigen fles[sen] ook mee voor een goede zaak?

En voor wie kunnen we deze dan sparen?

Suggesties graag en delen voor zo'n breed mogelijk spreiding!

*****

Voedselbank Haaglanden - Team Westland - Rotary Westland Polanen

groot-westland.nl 06/07/2020

Flesjes vullen bij elf nieuwe watertappunten in Westland

Natuurlijk kiest Westland voor de best mogelijke fles!

The Blue Bottle

groot-westland.nl Westland - “Gezond en lekker fris”, concludeert wethouder Leen Snijders (beheer openbare ruimte Westland) als hij het water uit het watertappunt aan het Raadhuisplein in De Lier drinkt. Binnenkort heeft Westland in totaal elf watertappunten.

30/06/2020

Gewoon doen - Het Westlands miljoen

ECHTE WESTLANDERS DOEN MEE!

IN EEN DAG??? ruim 200.000 stuks?!

Onze actie doet nu al hetzelfde,.. Maar ons doel is 1.000.000 blikjes en flesjes.

Welke politieke partij, mediakanaal en/of bedrijf wil daar actief aan meewerken!
Neem dan nu contact met ons op! wij hebben twee toonaangevende acties in de pen! DEEL dit bericht en laat heel Westland zien dat het echt wel kan!

Heel mooie PR en landelijke vrije publiciteitsmogelijkheden!

Gemeente Westland / MKB Westland / Provincie Zuid-Holland / VNO-NCW West

GBW - GemeenteBelang Westland / D66 Westland / PvdA Westland / VVD Westland / CDA Westland / Westland Verstandig / LPF Westland / GroenLinks Westland / ChristenUnie - SGP Westland

WOS / AD Westland / Het Hele Westland / Groot Westland / Omroep West / Westlanders.nu

31/05/2020

GEFELICITEERD!

Het Westlands burgerinitiatief GEWOON DOEN! dingt mee voor diverse prijzen of een lintje binnen de Duurzame dinsdag op de eerste dinsdag van september Den Haag.

Daar krijgt het kabinet de best duurzame project voorgeschoteld en zijn er mooie geldprijzen voorhanden. Meer weten over dit mooie Westlandse project kijk dan op de Facebookpagina.

Gewoon doen - Het Westlands miljoen

TROTS!!

Gisteren ontvingen wij het bericht dat ons burgerinitiatief GEWOON DOEN Het Westlands miljoen is opgenomen in de verkiezing van de Duurzame Dinsdag.

De eerste dinsdag van september heet in de politieke gangen van Den Haaqg de Duurzame Dinsdag. Een bijzondere dag waarop duurzame ideeën en initiatieven een podium krijgen in de politiek/bij het kabinet.

Het kabinet neemt op deze dag de Duurzame Dinsdag-koffer in ontvangst met honderden duurzame ideeën en initiatieven uit alle hoeken van onze samenleving.

De meest duurzame, innoverende en onderscheidende ideeën en initiatieven maken kans op prijzen en de mogelijkheid om het idee of initiatief een extra impuls te geven.

Tijdens de Duurzame dinsdag staan drie dingen centraal:

- Overhandigen Duurzame Dinsdag-koffer aan het kabinet - Uitreiking van de Duurzamde Dinsdag prijzen
- De uitreiking van het duurzame lintje
- De duurzame troonrede

Elke Westlander mag dit zeker weten dus deel dit bericht massaal!!

*- Gemeente Westland / Provincie Zuid-Holland / MKB Westland / VNO-NCW West

*- GBW - GemeenteBelang Westland / D66 Westland / PvdA Westland / VVD Westland / CDA Westland / Westland Verstandig / LPF Westland / GroenLinks Westland / ChristenUnie

*- WOS / AD Westland / Het Hele Westland / Groot Westland / Omroep West / Westlanders.nu

28/05/2020

GEWOON DOEN!

DE GEWOON DOEN TOUR?

Nu we hebben besloten door te gaan tot we de 1.000.000 flesjes en blikjes echt bij elkaar hebben, is een van onze 'oude' ideeen weer van stal gehaald.

Zo kunnen we in een tour langs alle kernen [bijvoorbeeld bij de supermarkten, op sportparken en festiviteiten] de Westlanders direct benaderen en ons project breed profileren.

Daarvoor hebben wij onze oog laten vallen op een 20 ft. container met deuren aan de lange zijde die we inrichten als innamestation voor blikjes en flesjes, het tonen van de recycling, als watertappunt en het uitgeven van de Blue Bottles.

VRAAG?

Welk Westlands bedrijf wil én kan ons helpen dit te realiseren? Deze tour bestaat uit verschillende elementen.

* container
* verbouw
* transport en plaatsing
* opslag bij niet in gebruik

Fonds 1818 / Rabobank / MKB Westland / VNO-NCW West

21/05/2020

PAPA'sTOUR!

21 JUNI - PAPA’sTOUR!

Nog geen cadeautje voor Vaderdag? Samen met Kimkimfoto.nl bieden wij u een leuke mogelijkheid het dit jaar eens echt anders te doen! Dus nu eens geen sokken, kekke cartoonstropdas of muggen verjagende after-shave!

Maar een leuke familiefoto op locatie!

Op afspraak komen jullie naar de locatie van de originele vintage J7 camper en Kim zet jullie daar actief acterend op de digitale foto. Na de fotoshoot ontvangen jullie vijf digitale foto’s en een print op het formaat A4. [20x30 cm].

Normaal moet u hiervoor stevig de knip trekken maar nu - in samenwerking met KimKimFoto - speciaal voor ons 50-jarig jubileum voor maar € 35,00.

Er is maar beperkt ruimte en dit is ook weer weersafhankelijk dus reageer snel:

[email protected]

#papastour #camper #peugeot

09/05/2020

AD Westland

Het burgerinitiatief ‘Gewoon Doen! Het Westlands Miljoen’, dat binnen een jaar een miljoen plastic petflessen en drinkblikjes wil inzamelen in Westland, krijgt hulp van afvalverwerker Renewi.

04/05/2020

ROMMEL OP STRAAT?

Zo lost Gewoon doen - Het Westlands miljoen het binnen de kern Wateringen op. Nu wil men in gesprek met de gemeente over de onvoldoende capaciteit van de vuilbakken in de gemeente.

MKB Westland / Gemeente Westland / Ik winkel in Wateringen / Winkel in Westland

ECHT WEL!

Verleden week hingen wij twee vuilniszakken op. Een aan de lantaarnpaal en een aan het transformatorblok aan de verlengde parkeerplaats achter de Jumbo Koornneef Westland in Wateringen.

We hadden de gemeente al eerder voorgesteld er afvalbakken te plaatsen maar het antwoord daarop was dat er bakken in de buurt stonden en deze gebruikt moeten worden.

Onze hoop was dat deze zakken gebruikt zouden worden en daardoor veel minder zwerfafval zou zijn op deze plek. Zie hier het resultaat van een paar dagen,.. Schoon parkeerterrein en twee volle zakken met blikjes, flessen en snackafval!

WIE WINT HIERBIJ

Gemeente Westland - kunnen we een keer constructief met elkaar aan tafel? Elke woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag ligt het centrum van Wateringen vol met zwerfafval omdat de bakken te klein zijn voor de aangeboden hoeveelheid afval.

[?] Hoe is deze situatie in de andere kernen?

[!] Graag informatie van onze cleanup team leden hierover!

LEESATTENTIE VOOR:

Ik winkel in Wateringen / MKB Westland / Gemeente Westland / GBW - GemeenteBelang Westland / D66 Westland / PvdA Westland / VVD Westland / CDA Westland / Westland Verstandig / LPF Westland / GroenLinks Zoetermeer / ChristenUnie / GroenLinks Westland


02/05/2020

Gewoon doen - Het Westlands miljoen

GEWOON DOEN!

Delen mag!!

GEWOON DOEN! Het Westlands miljoen.

email: [email protected]

mkbwestland.nl 26/03/2020

MKB Westland roept op tot hulp! – MKB Westland

DOE SOCIAAL!

Hamster niet en koop lokaal! Steun onze glastuinbouw, koop bloemen en groente bij de lokale kwekers. Bestel bij de lokale horeca voor thuisbezorgen of afhalen!

mkbwestland.nl MKB Westland roept op tot hulp! Toen de maatregelen tegen het Coronavirus nog maar net bekend waren hebben wij een oproep gedaan naar de Gemeente Westland om net als de landelijke overheid steunmaatregelen voor de ondernemers in te voeren. Nu er, een kleine week later, meer bekend is over de impact....

26/03/2020

LEUKE ACTIE

EN WAT STRAKS,..

We krijgen regelmatig vragen: kan ik mijn favoriete shampoo ook afhalen of laten bezorgen? Hoe gaat het nu met de afspraak, verschuiven jullie die? Maar ook; kunnen wij iets doen tijdens deze stilte?

JA,. wij gaan gewoon door na de Coronacrisis want ook tijdens de crisis groeit je haar gewoon door. Omdat ook wij nog niet weten hoelang dit duurt hebben we iets bedacht.

DE CORO-NA-BON

Voor iedereen die iets voor een ander wil doen,. om ons te steunen, voor een moeder, vriend of buurvrouw hebben wij de coro-NA-bon.

Als we straks weer open gaan kunt u deze gebruiken. Of u geeft hem nu als cadeautje aan die vriend of tante die in het ziekenhuis werkt, die vakkenvuller, die man die werkt in de thuis-, of ouderenzorg, of aan de vuilnisman of de thuiswerkende ZZP'er.

EEN LEUKE ATTENTIE

Bij een coro-NA-bon vanaf € 60,= ontvangt u alvast een fles Schwarzkopf shampoo van €16,95 als presentje.

Bij een coro-NA-bon van minimaal € 100,= ontvangt u fles Schwarzkopf shampoo en conditioner van € 34,90 cadeau.

Maar uiteraard is iedere ander gewenst bedrag ook mogelijk.

BESTELLEN

Bestellen kan via 0174-295500,. / of een PB-bericht.
De betaling gaat via een Tikkie of pin-betaling bij afhalen.

25/03/2020

LEKKER HOOR!

Too Good To Go!

Het Cleanup team Westland is ook tegen het verspillen van voedsel,. en daar is nu voor iedereen een waanzinnige app. Voor IOS en Android.

RED VOEDSEL uit de afvalbak!

In TOO GOOD TO GO doen allerlei bedrijven mee die het zonde vinden om eten weg te gooien,. denk daarbij aan het ontbijtbuffet van een hotel, de gesneden groente van de groenteboer, bijna uit de datum bij een supermarkt of het brood en gebak bij de bakker.

Het is heel eenvoudig.Je download en installeert de app. en meldt je aan.

ANDROID: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app.tgtg&hl=nl

APPLE: https://apps.apple.com/nl/app/too-good-to-go/id1060683933

FF TESTEN!

Wij gingen aan de slag,.. na het invullen van je persoonlijke gegevens krijg je een handig veld te zien waarop je kan scrollen,.

Boodschappen
Ophalen voor ontbijt
morgen ophalen
Ophalen voor de lunch
Misschien iets voor jou
Net gemist
en als je ze er in hebt gezet: Jouw favorieten

Wij gingen op voor een pakket bij Meesterbakker Roodenrijs. Die in alle filialen mee doen. Maar elke dag is het echt: OP is OP.

Na het vastzetten van het pakket betaal je dit via de app. Dan krijg je per email en op je telefoon een overzichtje en daarna een dag en een uur van te voren nog een herinnering dat je pakket opgehaald kan worden.

In ons pakket zat voor ongeveer €15,- aan etenswaren die we meekregen voor slechts 4,99. Wij hadden een eigen tasje mee en daarin stopte men!

Twee luxe tarwebroden,. [ vers van de dag,..]
Een kandijkoek,.
Twee appelflappen,.
Pakje Javaantjes,.

TOO GOOD TO GOO

In Westland doen er verschillende bedrijven mee: 's-Gravenzande: Meesterbakker Roodenrijs, Kaasmeester Richard, Bakkerij vd Berg - in Monster: My Cakes, Bakkerij vd Berg, Koppert Cress - in Naaldwijk: Biefit Gezondheidswinkel, Bakkerij van Malkenhorst, Meesterbakker Roodenrijs, Bakkerij vd Berg, Bakkerij Paul Schalke, Hema Naaldwijk - in Maasdijk: Bakkerij Vreugdenhil, Bakkerij vd Berg - in De Lier: Bakkerij vd Berg - in Kwintsheul: Meesterbakker Roodenrijs - In Wateringen: Meesterbakker Roodenrijs vers5, Makro Wateringen - in Poeldijk: Bakkerij van Malkenhorst in Honselersdijk: Bakkerij Erwin Scholtes

GEWOON DOEN!!

23/03/2020

Voor op winkelpand of kantoordeur!

*GRATIS*
Coronaprotocol stickers!

Samen strijden tegen Corona.

Vanaf vandaag GRATIS bij ons af te halen voor de Westlandse ondernemers.

#steentjebijdragen
#beatcorona

Westland Presenteert

Westland Presenteert

Locatiemarketing, gebiedspromotie en profilering voor bedrijven, organisaties en merken in/vanuit Westland door marketing on-line, live en in print. Ontwikkeling, uitvoering en handeling.

Compleet uitgewerkt! KLAAR!

Telephone

Website