Premium MCT Oil - Fat2Fit Malaysia

Premium MCT Oil - Fat2Fit Malaysia

Comments

sya mau PM yg ada skrg mmerintah smpai 22thn.
বাংলাদেশি যুবকের এ কি অবস্হা করল মালেএশিয়ান পুলিশ.......Malaysian police punishment of bangladeshe man

MCT Oil - Fat2Fit Oil

31/05/2019

Tak nak gemuk time Raya? Inilah jawapannya.

7 Science-Based Benefits of MCT Oil 31/05/2019

7 Science-Based Benefits of MCT Oil MCTs, or medium-chain triglycerides, are a form of fat that may help you lose weight and manage certain health conditions. Here are 7 proven benefits of MCT oil.

31/05/2019

BULAN PUASA BADAN MAKIN NAIK?

RAYA PULAK LAGI LA BADAN GEMUK KAW2!

INI JAWAPANNYA.

MUDAH DAN BERKESAN!

Baca dulu baru faham 💘

JOM KURUS DAN SIHAT!!!

22/03/2019

Tasik Baikal di Siberia seluas 600km.

Menyimpan 20% daripada air tawar seluruh dunia.
Ketebalan ais mencapai antara 1.5 - 2 meter dan membolehkan laluan kenderaan sehingga 15 tan.
Lapisan ais dan air yg sangat jernih membolehkan penglihatan hingga ke kedalaman 40 meter.

30/10/2018

ANDA GEMUK? BACA NI KALAU TAK NAK MENYESAL..!!

APA “FAT2FIT OIL” NI?
1.Ianya adalah produk 100% organik dalam kelas MCT Oil (Media-Chain Triglycerides) yang dihasilkan daripada proses isolasi yang diekstrak dari minyak kelapa.
2.Ianya digunakan secara meluas di UK & US sebagai makanan tambahan bagi mengurangkan berat badan dengan meningkatkan pembakaran lemak dan mengurangkan selera makan.
3.MCT Oil bukanlah VCO (Virgin Coconot Oil) kerana ianya adalah gred minyak dan proses isolasi yang berbeza.

SIAPA YANG PATUT MENCUBA “FAT2FIT OIL”?
1.Jika anda seorang yang kuat makan.
2.Jika berat badan anda berlebihan
3.Jika anda mempunyai masalah kolestrol yang tinggi
4.Jika anda sering keletihan dan kurang fokus.
5.Jika anda mempunyai masalah penghadaman dan sembelit.

SELEPAS SAYA MENCUBA “FAT2FIT OIL” , APA YANG KESANNYA?
1.Selera makan anda berkurangan.
2.Berat badan anda akan menurun.
3.Berat badan akan maintain dengan pengambilan “FAT2FIT OIL” yang minima.
4.Metabolisme meningkat dan membuatkan anda akan lebih bertenaga seharian kerana lebih banyak lemak dibakar.
5.Lebih fokus dalam tugas dan cergas seharian.
6.Mengurangkan kadar kolestrol jahat dalam badan.
7.Mengeluarkan toksik dalam badan.

BAGAIMANA CARA PENGAMBILAN “FAT2FIT OIL”?
1.Minum satu sudu teh 30minit sebelum makan hidangan sarapan, tengahari, minum petang dan makan malam. (Cara ini paling berkesan untuk turunkan berat badan)
2.Campur dalam minuman seperti kopi dan jus.
3.Minum satu sudu teh setiap pagi (cara ini untuk mengekalkan berat badan)
4.Minum satu sudu teh sebelum “workout”.

ADAKAH “FAT2FIT OIL” INI SELAMAT?
1.Bahan yang digunakan adalah 100% organic.
2.Sesuai untuk semua peringkat umur lelaki atau pon wanita.
3.Produk yang berasakan MCT OIL ini telah digunakan meluas di US & UK dan ianya sangat disyorkan para pakar kesihatan kerana kesannya yang baik untuk kesihatan.
4.Pengilang produk ini juga telah mendapat pengiktirafan sijil halal.
5.Ianya bukan ubatan ataupon produk ramuan. Ianya diklasifikasi sebagai produk makanan kerana ianya terhasil dari proses isolasi minyak kelapa tanpa ramuan tambahan.

KENAPA BOTOL AGAK KECIL?
1.Tujuan kami menjual dalam botol 60g adalah kerana mahukan setiap pelanggan mudah membawa produk ini kemana sahaja sambil “consume” dimana sahaja apabila diperlukan.
2.Kelebihan dalam botol kecil adalah kami boleh menjual dengan harga yang mampu dimiliki semua lapisan masyarakat.

SELAMAT MENCUBA. JOM KURUS DAN SIHAT BERSAMA “FAT2FIT OIL”

Order sekarang untuk harga promosi!!!
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
Click link ini https://wa.me/60193359704
Instagram :

*Pengedar diperlukan. Tempat terhad.

7 Science-Based Benefits of MCT Oil 24/10/2018

Kini MCT Oil telah berada di pasaran Malaysia. Dapatkan “Fat2FitOil” untuk membantu kurangkan selera makan anda, memberikan tenaga dan mengurangkan berat badan.

Ianya terbuktu berkesan dan telah digunakan secara meluas di negara barat. Dan kini ianya menanti anda untuk mencubanya.

Order sekarang untuk harga promosi!!!
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
Click link ini https://wa.me/60193359704

Order sekarang untuk harga promosi!!!
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
Click link ini https://wa.me/60193359704

Order sekarang untuk harga promosi!!!
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
Click link ini https://wa.me/60193359704

7 Science-Based Benefits of MCT Oil MCTs, or medium-chain triglycerides, are a form of fat that may help you lose weight and manage certain health conditions. Here are 7 proven benefits of MCT oil.

Photos from Premium MCT Oil - Fat2Fit Malaysia's post 21/10/2018

Sekiranya berlaku hujan dan ribut petir. Pastikan anda berhati-hati dan ikuti cadangan dan nasihat dibawah ini.

Stay safe ok?

29/04/2018
Photos from Ahmad Mua'adzam Shah's post 08/04/2018
26/03/2018

"MOBILISASI VS PERSEPSI"

Pejam celik pejam celik PRU 14 kian tiba.Inilah waktu yang ditunggu oleh semua para jentera tak kira parti.Pilihanraya ni seronoknya hampir sama macam hari raya.Bezanya bila tiba musim kempen pilihanraya kita tak bakar lemang.Cuma kadangkala ada yang bakar bendera.Tapi meriahnya malam hari ramai yang berjaga.Masing-masing dengan tugasnya.Berkempen siang ke malam di cawangan , di PDM dan ada yang bersama calon kehulur kehilir.Sibuk dengan bendera dan poster dan mengurus jentera.Kalau nak dikira token memang lah tak seberapa.Tapi kerana semangat sayangkan parti dan perjuangan terpaksala berkorban.

UMNO & BARISAN NASIONAL adalah pakar mobilisasi jentera.Dari jentera bermotor, kenderaan, poster dan pelbagai tugas dari mula penamaan calon hinggalah ke hari mengundi.Inilah UMNO dan Barisan Nasional.Tugas-tugasan inilah yang selama mengikat perpaduan ahli parti terutamnanya di akar umbi.Dalam tempoh menuju pilihanraya, banyak mesyuarat dilaksanakan, banyak program dianjurkan.Banyak kursus dihadiri dan pelbagai pengalaman pahit manis jentera dikongsi bersama.Ditambah p**a dengan sedikit asam garam dalam berorganisasi.
Pasti ada "kapal" dan geng masing-masing bersama agenda kecil mereka.Tapi itu tak menjadi masalah.Itulah yang sedikit sebanyak yang menjadi rempah ratus dalam mewarnai perjuangan ini.Dan inilah antara sebabnya ramai sayangkan UMNO & Barisan Nasional.Kerana ukhwah yang terjalin dan hubungan yang luar biasa.Cuba tanya mereka yang telah meninggalkan UMNO dan BN pasti merindui semangat dan perpaduan dalam parti kita ini.

SEJARAHNYA, kita mungkin telah berjaya melalui banyak pilihanraya dengan cara yang sama.Perkiraan lama dan congaknya sangat mudah semasa pilihanraya.Kejayaan kempen dikira melalui kekuatan jentera.Dikira melalui pacaknya bendera.Dikira melalui tergantungnya poster.Sedangkan, keyakinan pengundi waktu itu sebenarnya telah diulit sumbangan pemimpin mengurus negara ditambah kejayaan dalam pembangunan negara.Zaman itu p**a tiada cabaran media sosial seperti hari ini.Kerana itu waktu itu kita mampu untuk terus pertahankan dan menang dalam pilihanraya.

REALITINYA, kini mobilisasi jentera pilihanraya telah memasuki peringkat yang lebih mencabar.
Kini, segalanya hampir berubah.Perubahan minda membawa lupusnya satu peradaban budaya dan cara.Anak-anak muda yang berpelajaran tinggi dan duduk dalam bidang profesional tidak mahu lagi menerima cara lama.Mereka Tidak mahu lagi memacak bendera apatah lagi menggantung poster.

ALHAMDULILLAH, kita sedang menyesuaikan keadaan ini.Saya tahu anak muda harini sudah tentu dambakan sentuhan berbeza melalui pemikiran dan juga bicara.Mereka harini lebih s**a s**a membentuk idea dalam perkongsian ilmiah.Pembangunan minda akal dan lidah diguna pakai sebaiknya seiring dengan pembangunan negara.Maka tercipta dan pelbagai program Townhall untuk berbilang agama dan bangsa.

DULU ,mungkin kita terlepas pandang perkara ini.Dan inilah sebenarnya antara punca dalam PRU sebelum ini kita kehilangan pengundi bandar dan juga pengundi muda.Tetapi masih belum terlambat lagi untuk kita bermula.

KINI, kempen meyakini pengundi sebenarnya tidak hanya dilakukan pada musim pilihanraya tetapi sebenarnya ianya bermula saatnya terbentuk kerajaan selepas pilihanraya sebelumnya.Jangan kita sia-siakan kejayaan PM Najib Razak dalam mengurus dan mentadbir negara.Jangan sesekali abaikan usaha dan jasa beliau dalam membina negara yang dihormati disegani .Terlalu banyak kejayaan dan sumbangan yang perlu dikongsikan dengan mereka diluar sana.Terlalu banyak juga fitnah yang juga perlu dipatahkan.Kerana perkongsian kita akan meningkatkan keyakinan untuk kita memastikan kejayaan.

KESIMPULANNYA, harini kita mungkin mampu terus mengurus dan menghantar pengundi ke pusat pengundi.Kita mampu untuk menghiasi jalanraya dengan poster dan bendera.Tetapi sebenarnya hari ini tugas kita yg PALING UTAMA adalah terus meyakinkan pengundi agar terus mengundi BARISAN NASIONAL.

Bagaimana kita nak meyakinkan pengundi?
Nantikan episod penulisan seterusnya.

-Fariz Hadi-

15/11/2016

Terima Kasih PM Najib Razak kerana berjaya meningkatkan ekonomi anak muda dan membuatkan ramai anak muda kaya raya.

06/10/2016

Boleh Sakit Jantung 👻👻👻

Photos from Real Rakyat's post 28/09/2016

Apalak 2x5.

BN memerintah lebih menjaga kebajikan rakyat.

Timeline Photos 27/09/2016

Assalamualaikum semua..mnta tlg viralkan budak ni bru hlg pgi td di taman emas kmpg jawa..mohon viralkan semoga adik ni selamat ditemui.. kehilangan pagi tadi.lokasi depan taman emas kg jawa. nama mohd aiman hazim umur 10thun. adik nor amani nadira umur 9thun. jika terjumpa hubungi ibubapa norlizawati 0187676917

#Bajet2017 27/09/2016

#Bajet2017 Give your feedback to us, today!

26/09/2016

Jom kita tengok berapa ramai masih lagi bersama UMNO.

Tolong LIKE Page kalau anda masih bersama UMNO >>> Friends of UMNO

https://m.facebook.com/UmnoFriends/

Friends of UMNO Ahli Umno , Bukan Ahli Umno yang penting kita Melayu!

Msia PM Press Office on Twitter 21/09/2016

PMO MALAYSIA :-

21 SEPTEMBER 2016

KENYATAAN MEDIA YAB PERDANA MENTERI NAJIB RAZAK MENGENAI PENGERUSI PPBM

“Saya telah dimaklumkan Yang di-Pertuan Agong, Tuanku Abdul Halim Mu’adzam Shah yang baginda telah menerima menghadap Pengerusi PPBM, Tun Dr. Mahathir Mohamad di Istana Anak Bukit, Alor Star pada minggu lepas.

“Dalam pertemuan itu, baginda mengambil maklum perkara yang dibangkitkan oleh Tun Dr. Mahathir.

“Walau bagaimanapun, Yang di-Perluan Agong turut menjelaskan kepada Tun Dr. Mahathir bahawa baginda tidak boleh mencampuri usaha yang dibuat oleh PPBM.

“Ini kerana deklarasi yang dibuat oleh PPBM adalah tidak mengikut perlembagaan. Sebarang tindakan sepatutnya diuruskan menurut amalan lazim iaitu melalui Parlimen dan sistem pilihanraya bagi rakyat membuat keputusan mereka.”

DATO' SRI MOHD NAJIB
21 September 2016

1) PMO FACEBOOK

https://www.facebook.com/PMOMalaysia/posts/1453379151344726

2) PMO TWITTER

https://twitter.com/pmomalaysia/status/778603596317282304

Msia PM Press Office on Twitter “KENYATAAN MEDIA YAB PERDANA MENTERI MENGENAI PENGERUSI PPBM https://t.co/G9JPZpvbtT”

Photos from Real Rakyat's post 21/09/2016
Barisan Nasional | Rakyat Didahulukan 19/09/2016

*BARISAN NASIONAL*

_19 September 2016_

Jangan lupa untuk mendaftar sebagai pengundi dalam menjamin hak dan tanggungjawab anda sebagai warganegara.

Sematkanlah di hati bahawa setiap undian itu amat berharga dan mampu meneruskan kesinambungan kejayaan dalam membina negara ini.

Negara kita, tanggungjawab kita!



📱 *Facebook BN*
https://www.facebook.com/barisanasional/

📱 *Twitter BN*
https://twitter.com/barisanasional

🌐 *Laman Web BN*
www.barisannasional.org.my

📌 *Kepada yang ingin mendapatkan info harian dari Barisan Nasional, sila hantar nama anda ke nombor +60193592572 melalui aplikasi WhatsApp dan simpan (save) nombor tersebut di telefon pintar anda*

Barisan Nasional | Rakyat Didahulukan Barisan National, basically, consist of a combination of political parties who cling to the concept of the Barisan Nasional. The combination of the 13 component parties represents all Malaysians regardless of race, religion, tribe or ethnic group.

13/09/2016

-Train Too Bosan-

Tahniah anak muda yang kreatif mbuat parody dari filem "Train to Busan".

Bukti anak Malaysia juga kreatif.

*Pandanglah dari sudut positif

10/09/2016

Tahniah dan terima kasih Riszuam Puzi

Timeline Photos 10/09/2016

Kita kasi peranggg!!

LAWAN TETAP LAWAN!

Jangan lupa Like page ni

>>>Pemuda UMNO Selangor

Projek Taman Tugu 04/09/2016

Jika London mempunyai Hyde Park, dan New York ada Central Park, tidak lama lagi, Kuala Lumpur juga akan mempunyai sebuah taman yang bertaraf antarabangsa.

Baca selanjutnya 👇🏻👇🏻👇🏻

Projek Taman Tugu Alhamdulillah saya berpeluang untuk menyaksikan satu lagi detik bermakna apabila merasmikan Projek Taman Tugu, di Tugu Negara pada petang tadi. Projek ini akan memberi fokus kepada pemeliharaan dan pemuliharaan khazanah warisan alam. Melalui inisiatif Projek Taman Tugu, sebuah hutan hujan di tengah…

Amanat Merdeka 2016 30/08/2016

Amanat Merdeka 2016 1. Pertama-tamanya, marilah mengangkat rasa kesyukuran yang amat tinggi, ke hadrat Allah Hu Ta-a’la, kerana pada malam yang bermakna ini, kita diizinkan berhimpun di dewan yang megah lagi bersejarah, menyambut ambang merdeka. 2. Justeru, saya berucap di sini bukan sahaja sebagai seorang Perdana Ment...

Photos from Khairy Jamaluddin's post 28/08/2016
Timeline Photos 25/08/2016

BERITA GEMBIRA!!

Satu lagi usaha kerajaan membantu turunkan kos sara hidup dan menggalakkan penggunaan pengangkutan awam.

Terima Kasih Ds Najib Razak 😉😉

Timeline Photos 25/08/2016

*BARISAN NASIONAL*

_25 Ogos 2016_

Anggota Majlis Tertinggi UMNO, Tan Sri Noh Omar mengingatkan anggota dan pemimpin UMNO supaya jangan leka dan selesa dengan kuasa dipegang Barisan Nasional masa kini, sebaliknya perlu memperkukuhkan perpaduan dan berjuang dengan ikhlas untuk memastikan kemenangan BN dalam pilihan raya umum (PRU) akan datang.



📱 *Facebook BN*
https://www.facebook.com/barisanasional/

📱 *Twitter BN*
https://twitter.com/barisanasional

🌐 *Laman Web BN*
www.barisannasional.org.my

📌 *Kepada yang ingin mendapatkan info harian dari Barisan Nasional, sila hantar nama anda ke nombor +60193592572 melalui aplikasi WhatsApp dan simpan (save) nombor tersebut di telefon pintar anda*

Timeline Photos 24/08/2016

Untunglaaaaa..

Terima Kasih PM Najib Razak :)

Videos (show all)

Website