Yandex Delivery Serbia

Yandex Delivery Serbia

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Yandex Delivery Serbia, Transportation Service, .

14/06/2022

Kupci naručuju, a kurir preuzima i isporučuje u roku od 4 sata. Preuzimamo porudžbine u udobno za vas vreme svakog dana i biramo najbolju rutu da porudžbine budu isporučene maksimalno brzo. Možete da pregledate spisak aktivnih porudžbina i odmah da proverite na mapi gde se kuriri nalaze.

13/06/2022

Yandex Delivery je servis za biznis bilo kojih razmera. Pomažemo vam da dostavljate vašu robu brzo i udobno.

12/06/2022

Visoka konkurencija u onlajn-trgovini dozvoljava klijentu da u bilo kom trenutku odustane od kupovine i pređe na drugi sajt. Zbog toga je za internet-prodavnice bitno da njihovi klijenti mogu da dobiju svoju porudžbinu što pre i da ne odu kod konkurenata.

12/06/2022

Uvek smo dostupni.

Naša korisnička podrška je uvek dostupna. Odgovori na sva pitanja vezana za porudžbine i tarife su na jedan klik od vas.

12/06/2022

Vi i vaš kupac uvek znate gde je kurir.

Možete da pratite porudžbinu u realnom vremenu preko aplikacije ili veb interfejsa, dok kupcu šaljemo specijalan link putem sms-a.

12/05/2022

Kupac naručuje, vi kreirate porudžbinu u aplikaciji Yandex Go, kurir preuzima pošiljku u roku od 15 minuta i odmah isporučuje. Podignite biznis na novi nivo tako što ćete isporučiti klijentima vaše proizvode za samo 1 sat.

12/05/2022

Dostava u toku dana ili dostava za 1 sat. U zavisnosti od obima vaših porudžbina, možete da izaberete jednu od radnih šema ili da ih kombinujete na udoban za vas način. Radimo da bi logistika produkcije postala za vas veoma jednostavna.

12/05/2022

Brzina. Sve više kupaca vodi se brzinom dostave kada bira prodavnicu ili restoran. Yandex Delivery je vaša mogućnost da isporučujete robu klijentima na dan kreiranja porudžbine. Jer kad pošiljka stiže brzo, idealno na vreme, poverenje prema biznisu raste i vi dobijate još jednog stalnog kupca.

12/05/2022

Yandex Delivery je međunarodni brend koji posluje u 18 zemalja širom sveta. Nudimo fleksibilnu logistiku u poslovanju – birajte između brze i veoma brze isporuke vašeg proizvoda.

Website