TAFF Theranda animation film festival

Festivali i parë ndërkombëtar i filmit të animuar në Suharekë
1st International Animation Film Festival in Suhareka For the first time, Suhareka Municipality will organize Animation Film Festival which will be held from 5-9th of August in Suhareka.

The idea to organize such a important event as TAFF Theranda Animation Film Festival arose from art workshops held and lead from our good friends such as Cindy Maguire, Assistant Professor of Art History and Art teacher at Adelphi University New York and Professor Rob McCallum, Art teacher at Allen-Stevenson school New York in good cooperation with our Art Teacher Refki Gallopeni. The three Teache

25/04/2020

CAM Pandemic ART

Refki Gollopeni KOSOVO
"The shadow of life" 2020

27/03/2020

ANIMATION THE STAR OF HOPE

NË KUJTIM TË VIKTIMAVE TË LUFTËS DHE FALEMNDERIM NATOS PËR NDIHMËN DHE LIRINË E KOSOVËS

22/12/2017

Fellbach-Haus

Gezuar Festat
Happy Hollidays

13/11/2017

TAFF Theranda animation film festival

In coming days Theranda Animation Film Festival
Workshop and awards

13/11/2017

In coming days Theranda Animation Film Festival
Workshop and awards

30/12/2013

Ju shprehim urimet më të mira për Vitin e Ri 2014.
Happy New Year 2014.

Mbremja permbyllese 11/08/2013

Shpërndarja e çmimeve

Shpërndarja e çmimeve

Opening ceremony/Hapja solemne 06/08/2013

Opening ceremony/Hapja solemne

Animation Workshop/Punëtoria e animacionit 05/08/2013

First day/Dita e parë

First day/Dita e parë

steinhardt.nyu.edu 04/08/2013

In My Own Words: Art Education Student Dana Helwick on Teaching in Kosovo | At a Glance

http://steinhardt.nyu.edu/site/ataglance/2012/05/helwick-teaching-art-in-kosovo.html

steinhardt.nyu.edu In March, Ana Fernandez, Emma Exley, and I travelled to Suhareka, a small town in Kosovo, to participate in an arts-based community development project.

30/07/2013

Films will be shown in the amphitheatre of Fellbach Haus
Filmat shfaqen ne amfiteatrin e Shtepise se Fellbahut

taffest.com 30/07/2013

ANIMATION FEST TAFF

http://www.taffest.com/en/

taffest.com The international festival of animated film TAFF is the annual event where the talents from Kosovo and its outside can participate in the competition for the festival's top prize. This festival is organized by a group of local and international artists

Art Workshop 2011 30/07/2013

Rob and Cundys McCallum Art Workshop in Fellbach Haus

Rob and Cundys McCallum Art Workshop in Fellbach Haus

taffest.com 30/07/2013

ANIMATION FEST TAFF

http://www.taffest.com/al/

taffest.com Festivali ndërkombëtar i filmit të animuar është aktivitet i përvitshëm ku talentet nga Kosova dhe jasht saj mund të marrin pjesë në garë për çmimin kryesor të festivalit. Ky festival organizohet nga një grup i kombinuar artistësh vendor dhe ndërkombëtar.

30/07/2013

TAFF Theranda animation film festival's cover photo

Category

Telephone