Sealwise Hrvatska

Sealwise Hrvatska

Sealwise nudi zaštitu od Covid 19, bakterija, plijesni ... Znanstvena istraživanja na gornjem slo

10/10/2023

Razmišljate o zamjeni zidnih pločica i obnovi? Zbog iznimne uštede na zamjeni, održavanju i čišćenju, Sealwise je jeftiniji i učinkovitiji od ostalih materijala. Mnoge tvrtke u prehrambenoj industriji ne ispunjavaju najviše higijenske zahtjeve HACCP ili BRC. Je li vaše društvo među njima?
Zamislite da su prostori vaše tvrtke potpuno renovirani Sealwise WCB-om. To znači da je vaša tvrtka spremna za budućnost i ispunjava najviše higijenske zahtjeve HACCP-a i BRC-a u narednim godinama. Sealwise ploče se mogu postavljati direktno na razne materijale, kao što su beton, drvo, pločice.. Sealwise WCB je nova vrsta "nevjerojatno čvrste, vodootporne" građevinske ploče "napravljene od recikliranog PVC-a" i opremljene s potpuno integriranim antibakterijskim i antivirusnim svojstvima.

23/08/2023

Sealwise je razvijen za smanjenje štete na namještaju i prostorima u slučaju poplava te predstavlja bolju alternativu postojećim materijalima koji nemaju iste karakteristike kao Sealwise, kao što su drvo, mdf, nehrđajući čelik te je namijenjen za izradu namještaja, osiguranje zidova i prostorija,...
Uobičajeni materijali koji se koriste su natopljeni vodom i bakterijama u slučaju poplava koje uzrokuju bolesti i povećavaju mogućnost infekcija u kontaktu s naizgled čistim predmetima, Sealwise materijal je antibakterijski (sadržaj srebra) i vrlo se lako čisti u slučaju poplava, također je neporozan i otporan je na kemikalije. Poplavne vode sadrže i bakterije iz otpadnih voda koje su štetne i onemogućuju ponovnu uporabu poplavljenih prostorija, namještaja,...
Sealwise je također otporan na plijesan uzrokovanu stajaćom vodom i viškom vlage. U slučaju poplave potrebno je znatno manje čišćenja opreme i prostorija od Sealwisa, nema potrebe za dezinfekcijom agresivnim dezinficijensima i sredstvima za čišćenje koja su štetna za ljude i okoliš, jer se materijal sam dezinficira, što smo već dokazali na početku covida i njegova otpornost na sve viruse.
Materijal je izrađen od reciklirane plastike, nezapaljiv je zbog dodatka soli.
Kratka video prezentacija:
https://www.youtube.com/watch?v=uVKAuDGDAW

22/08/2022

Upoznajte novi građevinski materijal Sealwise, koji sprječava unakrsnu kontaminaciju, otporan je na vatru, vodootporan, antistatički (moguć je izravan tisak) i štiti prirodu. Zbog svoje posebno dizajnirane antibakterijske i antivirusne površine, Sealwise WCB ne daje priliku tako zvanim "super bakterijama". Sealwise WCB zbog svoje visoke kvalitete podnosi i najoštrije metode čišćenja. Uz Sealwis WCB možete biti sigurni da ispunjavate sve zahtjeve za optimalnu kontrolu infekcije. Osim toga, smanjit ćete troškove održavanja i uštedjet ćete više prostora. Na taj način stvarate higijenski, moderan i isplativ radni prostor.WWW.SEALWISE.SI

12/08/2022

Sealwise vodootporna građevinska ploča je pametnije i sigurnije rješenje za korištenje u higijenski osjetljivim okruženjima, uključujući kućanstvo, zdravstvo i poljoprivredu. Uz sve veći pritisak na tvrtke da razmotre utjecaj svojih operacija na okoliš, Sealwise zidne i stropne obloge i namještaj n**e održiv izbor, budući da su ekološki prihvatljivi i u trenutku kupnje i na kraju svog vijeka trajanja.
• Cjeloživotna antibakterijska i antivirusna zaštita (E. coli, Covid-19 (svi mutirani sojevi), Clostridium difficile, MRSA...
• Isplativa alternativa postojećim materijalima
• Povećana higijena
• Smanjeni troškovi čišćenja
• Produženi vijek trajanja namještaja

Osim što sprječava unakrsnu kontaminaciju, materijal Sealwise otporan je na vatru, vodootporan, antistatičan (moguć je izravan tisak) i štiti okoliš, jer je izrađen od reciklirane plastike i namijenjen recikliranju (nizak ugljični otisak).

Photos from Sealwise Hrvatska's post 08/08/2022

Jeste li znali da bi vaš trenutni namještaj i objekti mogli povećati šanse da vi i vaši kupci dobijete bakterijsku ili virusnu infekciju?
Namještaj Sealwise idealan je za korištenje na mjestima s puno kontakta među ljudima.
Samo nekoliko jednostavnih ažuriranja vašeg uredskog namještaja može donijeti više koristi vašem poslovanju nego što mislite. Ne povećava se samo zadovoljstvo zaposlenika, već će i posjetitelji i poslovni partneri koji vas posjećuju u poslovnim prostorima vidjeti vašu tvrtku u drugačijem svjetlu, jer brinete o prirodi i sprječavate unakrsnu infekciju između zaposlenika i posjetitelja. Rizik od unakrsne kontaminacije povezan s površinskim kontaktom može se smanjiti jer Sealwise WCB materijal ima ugrađenu antibakterijsku i antivirusnu tehnologiju koja osigurava da se ne može ukloniti trošenjem ili čišćenjem. na vatru vijek

04/07/2022

SEALWISE JEFTINIJE I BRŽE ČIŠĆENJE
Sealwise ploče se mogu postavljati direktno na razne materijale, kao što su beton, drvo, pločice... Zbog male težine Sealwise ploča i posebnog ljepila posao se može obaviti brzo uz kratko vrijeme sušenja. Sealwise WCB je otporan na habanje i gotovo bez potrebe za održavanjem. Ima izvrstan omjer cijene i kvalitete te nudi iznimno dug vijek trajanja uz minimalno održavanje.Zidne i stropne obloge te namještaj od Sealwise materijala su samodezinficirajući (smanjuje troškove čišćenja) i otporni su na bakterije (čak i super bakterije), viruse (Covid), otporan na plijesan, vatrootporan, vodootporan, antistatičan (moguć je izravan tisak) i prirodan jer je izrađen od reciklirane plastike i namijenjen je recikliranju (nizak ugljični otisak).

Photos from Sealwise Hrvatska's post 27/06/2022

Sealwise WCB je odgovor na zahtjeve za optimalnom kontrolom infekcije. Osim toga, ekološki je prihvatljiv i ima vrlo dug vijek trajanja. To čini Sealwise WCB idealnim za korištenje u zdravstvenom sektoru, od ormara do autoklavnih sustava, prijemnika i operacijskih soba. Svatko tko traži izdržljiv materijal za sterilno okruženje ima idealno rješenje s Sealwise WCB.
Zbog svoje posebno dizajnirane antibakterijske i antivirusne površine, Sealwise WCB ne daje priliku takozvanim "super bakterijama". Patentirani sustav povezivanja sprječava rast bakterija. Osim toga, Sealwise WCB može izdržati najstrože metode čišćenja zbog svoje visoke kvalitete.

Photos from Sealwise Hrvatska's post 16/06/2022

U borbi protiv opasnih virusa kao što je COVID-19, prevencija kontaminacije je ključna. Medicinski sektor stoga marljivo traži načine za optimalnu zaštitu okoliša. Sealwis je uspio napraviti reciklirane plastične ploče koje osiguravaju 99,8% uklanjanja virusa i bakterija u roku od 30 minuta. Ovo je veliki korak naprijed za svijet medicine i svaku industriju u kojoj je optimalna higijena od najveće važnosti. Uz 99,8% eliminaciju virusa, 100% vodootporan, potpuno antibakterijski (koristeći ione srebra) materijal i Biomaster tehnologiju gornjeg sloja, Sealwise je jedini pločasti materijal s tako visokom ocjenom. Paneli se izuzetno brzo čiste i n**e potpunu eliminaciju štetnih bakterija i virusa kao što su covid-19, gripa, ospice, mrsa,... S ovim rezultatom, izdržljive ploče Sealwise su definitivan odgovor na zahtjeve za višom razinom higijene u svakom sektoru gdje se kontaminacija mora izbjeći na apsolutni minimum. Sealwise ploče izrađene su od recikliranog PVC-a, koji se također može ponovno koristiti nakon upotrebe.

13/06/2022

Planiranje projekta postalo je puno lakše i puno održivije. Sealwise WCB predstavlja veliki korak naprijed u svojoj odgovornosti za čistiju budućnost. Sealwise WCB je prekrasan i inovativan proizvod koji je idealan za niz primjena različitih ciljeva.
grupe. Uostalom, higijena, održivost i dugoročna ušteda argumenti su na koje je svaka industrija osjetljiva. I također je ispravno tako misliti.

09/06/2022

Kako jednostavno popraviti štetu na materijalu Sealwise?
• Cjeloživotna antibakterijska i antivirusna zaštita (E. coli, Covid-19 (svi mutirani sojevi), Clostridium difficile, MRSA…
• Isplativa alternativa postojećim materijalima
• Povećana higijena
• Smanjeni troškovi čišćenja
• Produžen vijek trajanja namještaja

Osim što sprječava unakrsnu kontaminaciju, materijal Sealwise je vatrootporan, vodootporan, antistatičan (moguć je izravni tisak) i štiti prirodu, jer je izrađen od reciklirane plastike i namijenjen je recikliranju (niski ugljični otisak).

Sealwise WCB se u praksi koristi za:
- sav namještaj: recepcije, mobilna kolica, ormari, noćni ormarići, vrata, čekaonice, pregradne jedinice, oprema za kupaonice i WC, IPS jedinice, kabine, natpisi, kanali za obradu zraka,...
- zidne i stropne obloge: Sealwise ploče se lijepe direktno na gotovo sve površine, zbog svojih dimenzija (2,4m x 1,2m ili 3m x 1,5m) i jednostavne obrade ugrađuju se vrlo brzo, čak i na veće površine.

Photos from Sealwise Hrvatska's post 30/05/2022

Jeste li znali da bi vaš trenutni namještaj i prostori mogli povećati šanse da vi i vaši pacijenti dobijete bakterijsku ili virusnu infekciju?
Otišli smo dalje od bilo kojeg drugog proizvođača u kontroli infekcija jer uvodimo najnovije tehnologije u svim materijalima Sealwise po pristupačnoj cijeni. Sealwise WCB je prekrasan i inovativan proizvod koji je idealan za niz primjena različitih ciljnih skupina. Uostalom, higijena, održivost i dugoročna ušteda argumenti su na koje je osjetljiva svaka industrija.
SEALWISE WCB RJEŠENJE JE ZA SVAKU INDUSTRIJU I INSTITUCIJU GDJE JE DOVOLJNO SAMO NAJBOLJE. IZDRŽLJIV, JAK, TROŠKOVNO UČINKOVIT, HIGIJENI I POTPUNO OBNOVLJIV.
ZANIMATE LI MOGUĆNOSTI ZA VAŠU ORGANIZACIJU?
NE ODLAGAJTE I KONTAKTIRAJTE NAS!

Photos from Sealwise Hrvatska's post 30/05/2022

Bazeni, saune, wellness i sport
Sealwise WCB nudi higijensku sigurnost. Osobito pri radu s tekućom i stajaćom vodom važno je da se bakterije i virusi ne mogu nigdje razmnožavati. Sealwise je trajno antibakterijsko-antivirusno i vodootporan. Ovo su tri od mnogih razloga zašto odabrati Sealwise WCB. Ove pogodnosti su također idealne gdje god postoje tuševi i svlačionice, kao što su teretane, sportski klubovi, bazeni,…

Photos from Sealwise Hrvatska's post 22/04/2022

SEALWISE STVARNO PRAKTIČAN I JEDINSTVEN
Iako su kritična pitanja higijene ključna, specifikacija se još uvijek može svesti na jednostavan problem troškova. No, čak i kada su proračuni maksimalno ograničeni, Sealwise se pokazuje kao isplativo rješenje. Možda u početku neće imati najnižu cijenu – pogotovo u usporedbi s jeftinim alternativama, ali ako pogledamo cijenu tijekom njegovog životnog vijeka, odmah je očito da Sealwise nudi znatno bolju vrijednost i velike uštede. Sealwise omogućuje tvrtkama i organizacijama da uštede do 10.000 €, koje mogu izdvojiti za druge troškove i razvoj.

Photos from Sealwise Hrvatska's post 11/04/2022

Sealwise WCB je ekološki prihvatljiv i održiv. Uz životni vijek od najmanje 20 godina, ne čudi da se bolnice, starački domovi, prehrambena industrija, obrazovne ustanove, objekti za odmor, toplice,... odlučuju za namještaj i zidove od Sealwise WCB. Osim toga, i dalje imaju koristi od posebnih značajki i prednosti Sealwise WCB-a; uostalom, može se u potpunosti reciklirati. Sealwise ploče se lijepe direktno na gotovo sve površine, zbog svojih dimenzija (2,4m x 1,2m ili 3m x 1,5m) i jednostavne obrade ugrađuju se vrlo brzo, čak i na veće površine.

06/04/2022

Što misle korisnici Sealwisea diljem svijeta:
SEALWISE WCB nudi najcjelovitija higijenska rješenja za zidne obloge i namještaj, pružajući našim pacijetima najbolje i najsigurnije okruženje.
ANDY PUSILL, VLASNIK, UV DIZAJN, STOMATOLOŠKI SEKTOR
SEALWISE WCB je najsvestraniji održivi materijal u našoj upotrebi.
GARY HUDSON, ADMINISTRATIVNI DIREKTOR, LIP MEDICAL, MEDICINSKI SEKTOR
SEALWISE WCB nudi mnoge prednosti i mogućnosti korištenja u usporedbi s drugim materijalima.
PAUL MULDER, DIREKTOR DIZAJNA, MEDSTOR, MEDICINSKI SEKTOR
Doista inovativan proizvod i konačno materijal koji može zamijeniti nehrđajući čelik.
LYDON FOX, MANAGER HIGIJENE, CHARLIE BIGHAMS, PREHRAMBENI SEKTOR
Najbolji materijal za naše pacijente, urede i kirurški namještaj.
DAVE KEMP, VET / VLASNIK, GRUPA AX VALLEY, VETERINARSKI SEKTOR
Sealwise WCB je uistinu inovativan proizvod, dašak svježeg zraka na tržištu čistih soba.
JOE MURPHY, INOVACIJA PROIZVODA, C2C, SEKTOR ČISTIH SOBA

Photos from Sealwise Hrvatska's post 26/01/2022

Sealwise WCB je nova vrsta "nevjerojatno čvrste, vodootporne" građevinske ploče "napravljene od recikliranog PVC-a" i opremljene s potpuno integriranim antibakterijskim i antivirusnim svojstvima. S glatkim, čistim površinama i proširenom PVC jezgrom Sealwise vodootporna građevinska ploča "traje neograničeno" i u njegov antibakterijski oblik pruža "više od 99% učinkovitosti" protiv bakterija i virusa kao što su E. coli, Covid-19, Clostridium difficile i MRSA...
Sealwise WCB se u praksi koristi za:
- sav namještaj: recepcije, mobilna kolica, ormari, noćni ormarići, vrata, čekaonice, pregradne jedinice, oprema za kupaonice i WC, IPS jedinice, kabine, natpisi, kanali za obradu zraka,...
- zidne i stropne obloge: Sealwise ploče se lijepe direktno na gotovo sve površine, zbog svojih dimenzija (2,4m x 1,2m ili 3m x 1,5m) i jednostavne obrade ugrađuju se vrlo brzo, čak i na veće površine.

Photos from Sealwise Hrvatska's post 20/01/2022

Sealwise WCB®; revolucionaran i održiv novi materijal s inovativnim svojstvima. Idealan je za unutarnju i vanjsku primjenu u mnogim industrijama. Izrađen je od recikliranih materijala, što čini Sealwise WCB® održivim i potpuno recikliranim. Karakteriziraju ga antibakterijska i antivirusna svojstva koja predstavljaju neusporedivu prednost u borbi protiv infekcija.

SEALWISE WCB: DUGOTRAJNA ANTIVIRUSNA I ANTIBAKTERIJSKA ZAŠTITA
• Antibakterijska i antivirusna rezistencija
• Lagane reciklirane PVC ploče
• Visoka učinkovitost zbog dugog vijeka trajanja
• 100% vodootporan i antistatičan
• Idealno rješenje za unutarnju i vanjsku upotrebu
• Reciklirano i 100% obnovljivo
• Kružni materijal
• Jednostavan postupak
• Povrat na investiciju
• Minimalna težina
• Jaka izdržljivost
• Jednostavna obrada
• Kontrolirana ISO kvaliteta
• Lako se čisti
• Izuzetno dug radni vijek
• Vatrootporan
• Kemijski otporan
• Toplinski stabilan
• Izuzetno otporan na vremenske uvjete
• Netoksičan
• Potvrda o originalnosti

Sealwise zadovoljava najstrože kriterije prema EU smjernicama HTM 63 / HTM71 (najkvalitetniji materijal s dugim vijekom trajanja za učinkovitu kontrolu infekcija).

Photos from Sealwise Hrvatska's post 21/12/2021

Mnoge tvrtke u prehrambenoj industriji ne ispunjavaju najviše higijenske zahtjeve HACCP ili BRC. Je li vaše društvo među njima?
Zamislite da su prostori vaše tvrtke potpuno renovirani Sealwise WCB-om. To znači da je vaša tvrtka spremna za budućnost i ispunjava najviše higijenske zahtjeve HACCP-a i BRC-a u narednim godinama.
Vrijedno osoblje Sealwise čini prostore sigurnim, lijepim i potpuno uređenim. Osim toga, temeljita obnova može vam godinama uštedjeti mnogo novca.
Želite više informacija? Pomoći ćemo vam sa svim pitanjima koja imate u kratkom vremenu. 0038631336111 [email protected]

Photos from Sealwise Hrvatska's post 30/11/2021

PREDSTAVLJAMO NAMJEŠTAJ OTPOREN NA BAKTERIJE I VIRUSE Sealwise - jedini panel koji sve čini boljim.
Sealwise vodootporna građevinska ploča pametnije je i sigurnije rješenje za primjenu u mnogim različitim higijenski osjetljivim okruženjima.
Sealwise je homogeni materijal s jezgrom od PVCU pjene sa zatvorenim ćelijama i čvrstim PVC površinskim materijalom. Netoksičan je, ne sadrži formaldehid, nije porozan i može se koristiti i obrađivati ​​na isti način kao i standardni proizvodi za ploče - ali nudi mnogo duži vijek trajanja.
Otporan na čiste površine u zagušenim okruženjima, Sealwise WCB pruža robusno, praktično i čisto rješenje za većinu primjena i pruža snažno, svijetlo, čisto i moderno okruženje.
Pogledajte video i saznajte kako antibakterijski namještaj Sealwise pruža:
• Cjeloživotna antibakterijska zaštita od bakterija i virusa (uključujući Covid19 i mutirane sojeve)
• Isplativa alternativa nehrđajućem čeliku
• Povećana higijena
• Smanjeni troškovi
• Produžen vijek trajanja namještaja

21/10/2021

Primijetite razliku ...
Prilagodba prostora koje zadovoljava najviše HACCP higijenske standarde. Tijekom obnove pokrili smo stropove i sve pločice s Sealwise WCB-om.
Želite li obnoviti prostor koji će zadovoljiti najvišim HACCP standardima? Kontakt [email protected] ili nazovite +0386 031 336111.

Photos from Sealwise Hrvatska's post 19/10/2021

Sealwise WCB idealan je za upotrebu kao namještaj na mjestima s mnogo vanjskih utjecaja, kao što su škole, studenski domovi, saloni
ili recepcije. Antibakterijska i antivirusna svojstva i trajnost iznimno su prikladni i za profesionalne kuhinje (HORECA).
Sealwise WCB otporan je na habanje i praktički ne zahtijeva održavanje. Ima izvrstan omjer cijene i kvalitete i nudi iznimno dug vijek trajanja uz minimalno održavanje.

27/08/2021

JAMSTVO HIGIJENE 24 SATI U DANU-365 DANA U GODINI
Otišli smo dalje od bilo kojeg drugog proizvođača u kontroli infekcija jer uvodimo najnovije tehnologije u svim materijalima Sealwise po pristupačnoj cijeni.
Rizik od unakrsne kontaminacije povezane s kontaktom s površinama može se smanjiti jer materijal Sealwise WCB ima ugrađenu antibakterijsku i antivirusnu tehnologiju kako bi se osiguralo da se ne može ukloniti trošenjem ili čišćenjem.
Osim toga, gornji sloj Sealwise WCB-a ima učinkovitu i dugotrajnu antibakterijsku i antivirusnu zaštitu zbog uporabe Biomaster tehnologije.
Površine tretirane biomasterom inhibiraju rast bakterija i virusa, smanjuju mirise, čineći ih higijenskijima i trajnijima.
Testirani Sealwise WCB materijal bio je 99,8% učinkovit u uklanjanju virusa SARS COV1 i 2 (Covid-19) i MERS COV u roku od 30 minuta nakon izlaganja.

Photos from Sealwise Hrvatska's post 23/08/2021

Sealwise se ističe kao jedinstven i moderan održiv materijal, štiti prirodu jer je izrađen od reciklirane plastike i namijenjen je recikliranju (niski ugljični otisak). Namještaj izrađen od materijala Sealwise samo-dezinficira se (smanjuje troškove čišćenja) otporan je na bakterije (također i super bakterije) viruse (Covid), plijesan, djeluje vatrootporno, vodootporno, antistatično (moguće izravno tiskanje). Sealwise je visokokvalitetan, gotovo revolucionaran proizvod, patentiran, certificiran i zaštićen najnovijom Verimaster® tehnologijom protiv prijevara.
• Sealwise WCB ploče mogu se koristiti za:
• Sav namještaj
• Noćni ormarići
• Kolica i ormari za skladištenje
• Recepcija i radni stolovi
• Pregrade
• Prijemna i čekaonica
• Zidne i stropne obloge
• Stalci, panoi
•…
Isplativ:
• Dugi vijek trajanja
• Niži troškovi čišćenja
• Manje održavanja
• Manje zamjena
• Niži troškovi rada
• Izuzetno dug vijek trajanja proizvoda

Photos from Sealwise Hrvatska's post 21/07/2021

Sealwise WCB®; revolucionarni i održivi novi materijal s inovativnim svojstvima. Idealan je za unutarnju i vanjsku primjenu u mnogim industrijama. Izrađen je od recikliranih materijala, što čini Sealwise WCB® održivim i može se u potpunosti reciklirati. Odlikuju ga antibakterijska i antivirusna svojstva koja predstavljaju neusporedivu prednost u borbi protiv infekcija.
SEALWISE WCB: DUGOROČNA ANTIVIRUSNA I ANTIBAKTERIJSKA ZAŠTITA
• Antibakterijska i antivirusna rezistencija
• Lagane reciklirane PVC ploče
• Visoka učinkovitost zbog dugog vijeka trajanja
• 100% vodootporan i antistatičan
• Idealno rješenje za unutarnju i vanjsku upotrebu
• Reciklirano i 100% obnovljivo
• Kružni materijal
• Jednostavan postupak
• Povrat na investiciju
• Minimalna težina
• Snažna izdržljivost
• Jednostavna obrada
• Kontrolirana kvaliteta ISO-a
• Lako se čisti
• Izuzetno dug vijek trajanja
• Vatrootporan
• Kemijski otporan
• Termički stabilna
• Izuzetno otporan na vremenske uvjete
• Netoksičan
• Potvrda o originalnosti
Sealwise ispunjava najstrože kriterije prema EU smjernicama HTM 63 / HTM71 (najkvalitetniji materijal s dugim vijekom trajanja za učinkovitu kontrolu infekcija).

Photos from Sealwise Hrvatska's post 16/06/2021

JESTE LI ZNALI: 80% svih zaraznih bolesti prenosi se dodirom nakon kontakta sa zaraženim područjem.
SEALWISE WCB: higijensko jamstvo 24 sata dnevno, 365 dana u godini.
Ako nas je pandemija Covid-19 naučila jednom, to je da je optimalna higijena presudna i da higijena ne smije biti prepuštena slučaju. Ne samo sada, već i u bliskoj budućnosti.
Zbog svoje posebno dizajnirane antibakterijske površine, Sealwise WCB ne daje priliku takozvanim "super bakterijama".

08/06/2021

Razmišljate o zamjeni zidnih pločica i obnovi? Zbog iznimne uštede na zamjeni, održavanju i čišćenju, Sealwise je jeftiniji i učinkovitiji od ostalih materijala. Izrađen je od recikliranih sirovina, otporan je na udarce, bakterije, viruse, nezapaljiv, nema zglobove i lako se čisti. Sukladan je svim važećim smjernicama Europske unije (EU) o zdravlju i higijeni. Proizvodi u pečatima su patentirani i certificirani. Da bismo spriječili krivotvorenje, uz isporuku naših proizvoda uvijek prilažemo potvrdu o podrijetlu.

Photos from Sealwise Hrvatska's post 01/06/2021

U svijetu u kojem je optimalna higijena presudna, gdje zidovi i namještaj moraju izdržati najdrastičnije oblike čišćenja, rješenje je Sealwise. Zbog iznimne uštede na zamjeni, održavanju i čišćenju, Sealwise je jeftiniji i učinkovitiji od ostalih materijala. Uz to, Sealwise je zbog svojih prepoznatljivih kružnih svojstava zeleniji i ekološki prihvatljiviji od bilo kojeg drugog materijala.

Photos from Sealwise Hrvatska's post 31/05/2021

Sealwise je održivi odgovor za svako područje u kojem je higijena najvažnija, od bolnica do obrazovnih institucija. Sealwise sprječava rast bakterija, virusa i plijesni, vatrootporan je, vodootporan, antistatičan i štiti prirodu, jer je izrađen od reciklirane plastike i namijenjen je recikliranju. Napokon, higijena, održivost i dugoročna ušteda argumenti su na koje je svaka industrija osjetljiva.

Photos from Sealwise Hrvatska's post 25/05/2021

Izvorno dizajniran za upotrebu u poplavnim ravnicama kako bi izdržao oštećenja od vode, Sealwise je izuzetno svestran i idealan za radno okruženje. Sealwise je izrađen u Njemačkoj od najkvalitetnijeg materijala koji ne sadrži teške metale ili opasne aditive. Jedini uistinu održivi odgovor na potražnju za čistim i sigurnim okolišem. I u zatvorenom i na otvorenom

25/05/2021

Marke koje već koriste Sealwise WCB kako bi smanjile svoje troškove i pomogle okolišu. Autobuski prijevoznici, NHS Engleska nacionalna zdravstvena služba, bolnice, prehrambena industrija ... Uostalom, održiv je odgovor za svako područje u kojem je higijena najvažnija. Napokon, higijena, održivost i dugoročna ušteda argumenti su na koje je svaka industrija osjetljiva. www.sealwise.si

Photos from Sealwise Hrvatska's post 25/05/2021

Nova kutna tehnika Sealwise u sirani s više od 40 godina tradicije u proizvodnji organskih proizvoda. Obnova tvornice sira Aurora Kaas započela je ovaj tjedan novom tehnikom panela Sealwise. Sealwise je također razvio posebne kutove koji našim kupcima čine čišćenje još jednostavnijim i bržim. To je moguće jer u uglovima nema brtvenih šavova…. U Aurori se možemo osvrnuti na divnu povijest. Kada smo 1980. počeli s preradom organskog mlijeka u organske mliječne proizvode, bili smo među prvima i bili smo pažljivo praćeni. Sealwise je održivi odgovor za svako područje u kojem je higijena najvažnija. Napokon, higijena, održivost i dugoročna ušteda argumenti su na koje je svaka industrija osjetljiva. www.sealwise.si

10/05/2021

Specijalizirani objekti, poput proizvodnje i skladištenja hrane, moraju biti higijenski sigurni za nesmetan postupak proizvodnje. Sealwise nudi robusno, praktično i čisto rješenje za većinu slučajeva u prehrambenoj industriji te pruža snažno, svijetlo, čisto i moderno okruženje za proizvodnju i skladištenje.

04/05/2021

Zbog svoje trajnosti i antibakterijskih svojstava, Sealwise je idealan za okruženja koja zahtijevaju izuzetno visoke zahtjeve za higijenu, čišćenje i kontrolu zraka.
Jedinstvene značajke Sealwisea:
Vrlo pogodno za održavanje visoke higijene okoliša
Vrlo malo trošenje
Izuzetno otporan na bakterije i viruse
Kemijski otporan
Izdržljiv i ekološki prihvatljiv

03/05/2021

Sealwise je održivi odgovor za svako područje u kojem je higijena najvažnija. Napokon, higijena, održivost i dugoročna ušteda argumenti su na koje je svaka industrija osjetljiva. Od bolnica i zdravstva do poljoprivredno-prehrambenog sektora, od čistih soba do sanitarnih čvorova, od obrazovnih i stambenih zajednica do sportskih i wellness centara ...

28/04/2021

Higijena je prioritet u izgradnji zdravstvenih ustanova. Korištenjem Sealwise ploča, stropovi i zidovi, kao i namještaj u bolnicama sprječavaju unakrsnu kontaminaciju. Sealwise sprječava rast bakterija, virusa i plijesni, vatrootporan je, vodootporan, antistatičan i štiti prirodu, jer je izrađen od reciklirane plastike i namijenjen je recikliranju.

Photos from Sealwise Hrvatska's post 22/04/2021

Zahvaljujući vrlo snažnim svojstvima, WCB paneli Sealwise mogu se koristiti i iznutra i izvana. Vodootporan je, izdržljiv i zadovoljava visoke ekološke standarde. Prijave u omotnici zgrade također su vam pri ruci.

22/04/2021

Sealwise WCB ima glatku površinu. Idealno za sitotisak i digitalni tisak. Promjena vremenskih uvjeta ima minimalan utjecaj na proizvod. Kao rezultat toga, ima natprosječnu otpornost na veće temperaturne razlike. Sealwise je antistatičan i stoga ne privlači prašinu ili prljavštinu.

22/04/2021

Izuzetno dugo trajanje – potvrda o originalnosti - kontrolirane kvalitete
Sealwise je izrađen od visokokvalitetnog PVC-a visoke čvrstoće. Jamstvo na dugi vijek trajanja do 50 godina. Proizvod Sealwise je patentiran i certificiran. Da bismo spriječili krivotvorenje, uz isporuku naših proizvoda uvijek prilažemo potvrdu o podrijetlu. WCB paneli Sealwise proizvedeni su najnovijom sigurnosnom tehnologijom koju je razvio Verimaster. Na taj način možete lako testirati imate li posla sa certificiranim proizvodom tvrtke Sealwise.

Photos from Sealwise Hrvatska's post 22/04/2021

Zaštita i briga o kućnim ljubimcima
TECHNIK Veterinarska tvrtka s 40-godišnjom tradicijom u proizvodnji veterinarske opreme ponosna je što je usko surađivala s veterinarima u dizajniranju raznolike palete ograđenih prostora za male životinje, pružajući im sigurno, ugodno i umirujuće okruženje. Vodootporna kućišta izrađena od Sealwise (WCB) zadovoljavaju Zlatni standard međunarodne njege mačaka (ICC). Za razliku od nekih tradicionalnih materijala, Sealwise WCB materijal je topliji za stopala, pomažući im u održavanju smirenosti i udobnosti, što opet pomaže bržem zacjeljivanju.

Videos (show all)

Upoznajte novi građevinski materijal Sealwise, koji sprječava unakrsnu kontaminaciju, otporan je na vatru, vodootporan, ...
Planiranje projekta postalo je puno lakše i puno održivije. Sealwise WCB predstavlja veliki korak naprijed u svojoj odgo...
Kako jednostavno popraviti štetu na materijalu Sealwise?• Cjeloživotna antibakterijska i antivirusna zaštita (E. coli, C...

Telephone

Website