Feels Like Home

Få en drejebog til din nye indretning: 3D visualisering, moodboard/idemappe med billeder og links Føler du dig hjemme i dit hjem?

Min fineste opgave er at hjælpe dig med at komme til det. Jeg har som personlig indretter i IKEA og i Feels Like Home, hjulpet flere hundrede kunder hjem med en ny indretning, der fjerner problemhjørner, udnytter pladsen optimalt, fremhæver sammenhæng og skaber orden i kaos. Når din livssituation ændres skal boligen følge med. Jeg er ekspert i at tilpasse hjem til downsizing, upscaling, familiefor

28/06/2024
Photos from Feels Like Home's post 26/06/2024

Dette fine badeværelse i et skønt sommerhus i Nordsjælland, har jeg tegnet til en kunde, som jeg efterhånden har hjulpet med mange ting :-)
Det blev udvidet med ca 60cm i længden fra det tilstødende bryggers. Det gav plads til en bedre og mere funktionel indretning + en større brusekabine. Der blev også plads til en stort bademøbel.
Farven hedder Jotun Iconic #6378, fliserne er fra og møblet er fra .dk

Photos from Feels Like Home's post 24/06/2024

Førstesalen i et virkelig dejligt bondehus, hvor farven på gavlvæggen binder de 2 etager sammen. En modig mørk og superflot fyldig blå fra Jotun :-). Det er #5504 Coastal Blue. Skorsten har fået samme tone, mens væggene i stuen er malet med #1024 Tidløs.
Trappen er malet med #12078 Comfort Grey, og lofterne er ligeledes malet, så det fantastiske klinkegulv kan få lov at shine :-)

Photos from Feels Like Home's post 20/06/2024

Jeg designer ikke haver, men jeg rådgiver gerne om facader, farver og udtryk.
For du sætter en stil med udtrykket på dit hus´exteriør.
Og da det at male dit hus er en noget større omgang end en stue, og mulighederne er så mange, så kan det altså være virkelig rart med nogle forskellige illustrationer, der viser, hvordan det vil se ud.
Her ses nogle forskellige optioner, og resultatet, hvor valget faldt på Københavnergrønne vinduer og døre, og en fin sandfarvet murmaling fra Jotun Group 👌

Photos from Feels Like Home's post 13/06/2024

Denne her kunde har jeg hjulpet før med indretningen af en deres lejlighed.
Nu var turen komme til det skønneste bondehus ved fjorden, som var fyldt med de lækreste detaljer, som klinkegulvet her! Helt fantastisk.
Her bestod min hjælp i at rådgive om stil, farver, og hvor der skulle males, samt ideer til god brug af rummene.

Photos from Feels Like Home's post 05/06/2024

Det her var en af de rigtigt sjove opgaver - et køkken/alrum på en husbåd!
Mit oplæg indeholder grundkøkken fra IKEA, fronter China Blue laminatlåger fra andshufl.com, og bordpladen i Smokey Blue fra Forbo.
Der er kælet for detaljerne med lækre lamper, en indbygget bænk og små indbyggede hylder og opbevaring, så alting har sin egen plads, som det er god skik på et skib :-)

31/05/2024

Vidste du, at jeg også laver små korte "On-the-spot" indretningssessions på 2 timer?
Rigtig mange af mine kunder gør brug af en denne session, hvor vi kan nå en del.
Du har måske en stue, der ikke er hyggelig, en entre der roder, et værelse du ikke bruger? Eller du vil gerne have en rød tråd i din indretning?
Du har forberedt en masse spørgsmål, og du sidder klar med blokken til at notere løsninger og links, når vi mødes. Og jeg har fået et par billeder tilsendt inden, så jeg kan være bedst forberedt.
Jeg lytter, observerer, slipper fantasien løs og svarer på alle dine spørgsmål.
Jeg giver dig links til gode steder, vi rykker måske om på noget, og når jeg går vil du være fyldt op med ideer og måder at løse dine udfordringer på.
Denne session følges ikke op af tegninger eller idemapper, deraf navnet "On-The-Spot" session :-)
Prisen er 1950,-kr incl. moms

Photos from Feels Like Home's post 29/05/2024

Dejligt legesyge, organiske og alt andet end farveforskrækkede Design By Us :-)
Tak for rundvisning og update på jeres herligt sprælske og uskandinaviske univers.
Total inspirationsbombe 🎉

Photos from Feels Like Home's post 27/05/2024

Nogle gange er en entre bare for lille!
Og det kan være umuligt at lave om på grundplanet.. men så kan man inddrage lidt af et tilstødende rum og lave det til en fin garderobe.
Her er der lavet en let skillevæg med skydedør, så det forholdsvis store kontor/gæsteværelse blev lidt mindre, og der blev plads til tøj, sko, kommode, spejl og endda en stol :-) Samtidig blev gangen helt fri for tøj og lidt nemmere at forcere, når man kommer ind.

Photos from Feels Like Home's post 24/05/2024

Jeg har været på besøg hos fineste UMAGE i deres smukke showroom.
Masser af legende lamper og delikate, skandinaviske møbler i smukt forarbejdet eg.
Tak for dejlig rundtur og inspiration :-)

Photos from Feels Like Home's post 22/05/2024

Det allersværeste for mange af mine kunder, der flytter til nyt, er at forestille sig, hvordan det kommer til at se ud.
Kan mine møbler være der? Ser det hyggeligt ud? Er der lys nok?
Derfor kan en indretningsplan være et trygt redskab at have i hånden, når du skal flytte til nyt og måske mindre?
For du ved allerede fra start, hvor tingene kan stå, og også hvordan det kommer til at se ud.
De møbler der måtte være for store (eller for små) kan blive sorteret fra, inden du står med en flyttemand, og du kan koncentrere dig om at få kasserne pakket ud og lande i det nye.

Feels Like Home/Espergærde

Photos from Feels Like Home's post 20/05/2024

Fra smal og bøvlet entre til lys og rolig entre...
De "tunge" ting som knagerække, jakker og sko er samlet på den ene side (og kommoden kunne sagtens undværes, når det kom til stykket).
I et lille hjørne, der før var mest til besvær, er der nu lavet hylder til samtlige sko + en plads til nøgler. Væggen over kantlisten er malet med Jotun #1171 Lys Provence.
Kunden har selv hacket IKEA og malet spejlets ramme sort - sejt!

Photos from Feels Like Home's post 16/05/2024

Jeg har hjulpet NP advokater med at indrette deres nye kontor i Aalborg.
Opgaven lød: vi vælter væggene, hvordan vil det se ud? Hvordan kan vi stille møblerne - og hvilke skal vi indkøbe, for at vi har samme stil som i KBH afdelingen? Hvilke vægge skal males?
Så det lavede jeg en plan for :-)

Photos from Feels Like Home's post 09/05/2024

Nogle gange kan man blive overrasket over, at ens rum (som man kender så godt) kan komme til at fungere på en helt anden måde og få muligheder, som man ikke havde regnet med.. Som denne kunde, der fik en -nu højt elsket - bænk i køkkenet, hvor der før var vask og smal opvasker.
Vask og vaskemaskine røg over på det modsatte hjørne, og så var der plads til puder og hyggelig køkkensnak :-)

Photos from Feels Like Home's post 07/05/2024

Selvom det kombinerede krea- og gæsterum blev mindre, da der skulle skabes plads til ny garderobe/entre, så føles det alligevel rummeligt og fint.
Et større arbejdsbord, bogkasserne op på væggen og ikke mindst en grundig oprydning gjorde det muligt. Og så jeg er bare vild med udtrykket, stilen og den nye vægfarve 😍

Photos from Feels Like Home's post 07/05/2024

Her er et hjørne af en stor køkkenrenovation.
Nemlig det hjørne der blev vækket til live :-) Tidligere var her en dør, og skråt foran den var den eneste plads til køleskab og ovn. Ved at blænde døren og flytte vandinstallationer fra vinduet, blev det muligt at lave en fin plads til vask, en større opvaskemaskine og nogle smalle moduler til ekstra opbevaring.
Køleskab, ovn og ekstra højskabe kom ind i det tilstødende rum, som nu fungerer som en udvidelse af køkkenet bundet sammen i mellemgangen af det smalle køkkenbord. Den nye kaffestation :-)
Køkkenet langs endevæggen er det oprindelige, som bare er malet. Resten er IKEA Metod med Bordarpfronter. Bordpladen er Fenix laminat fra .dk

Photos from Feels Like Home's post 02/05/2024

Køkkenrenovering med 8 år på bagen, som stadig holder :-)
Det gamle og meget hyggelige blå køkken var blevet for lille og det begrænsede hvor mange gæster, der kunne være ved spisebordet.
Så linierne blev rettet ud, og der blev plads til både mange kokke og gæster :-)

Photos from Feels Like Home's post 30/04/2024

Et virkelig skønt køkken i Lyngby med det dejligste lysindfald.
Her er et lille og mærkeligt vinklet 80´er køkken åbnet og udvidet i både højden og bredden! Det er blevet et fuldkommen andet rum!

Photos from Feels Like Home's post 25/04/2024

Da NP advokater skulle udvide firmaet med en Aalborg afdeling, spurgte de mig, om jeg kunne få NP-DNA´et fra København til at spille i Aalborg også.
Supersjov opgave at overføre den dæmpede og feminine stil med de bløde logofarver fra KBH til et nyistandsat kontor i Aalborg.
Søjlerne var der allerede som den klareste reference til KBH, og kombineret med en indretning, der virker hjemlig og samtidig giver plads til koncentration, er det lykkedes ret ok, synes jeg ;-)
Her ses 1. salen med de blødere mødeområder.

Photos from Feels Like Home's post 22/04/2024

Her er verdens bedste eksempel på, at man ind i mellem kan trylle mere plads frem...
Kunden havde et lille og meget kringlet badeværelse i en typisk Vesterbrolejlighed. Alle funktioner var oven i hinanden i et såkaldt "sh*tandshower" bad..
Ved at flytte rundt på tingene, og inddrage vindueskarmen til en smal håndvask, er der blevet plads til at bade uden at toilettet bliver vådt. Der blev også plads til nogle enkle hylder til lidt opbevaring :-)

Photos from Feels Like Home's post 19/04/2024

De gamle biologiskabe kommer til at følge mig altid, tror jeg... 🥰
På en eller anden måde passer de bare til de forskellige køkkener, vi efterhånden har haft ;-)

Photos from Feels Like Home's post 16/04/2024

Det fineste gule soveværelse på Østerbro!
Opgaven bestod i at lave et overskueligt walkin closet uden skabe men med nem tilgang til tøjet.
Løsningen er en skillevæg, der på den ene side fungerer som sengegavl og natbord, og på den anden side er væg til hylder og indbyggede IKEA Malm kommoder, som dermed ikke fylder i rummet :-)
Bemærk at væggen ikke går helt til loft. Stukken bevares dermed, der kommer dagslys ind, og væggen får et luftigt og mere arkitektonisk udtryk.

Photos from Feels Like Home's post 09/04/2024

Dette fine badeværelse i et skønt sommerhus i Nordsjælland, har jeg tegnet til en kunde, som jeg efterhånden har hjulpet med mange ting :-)
Det blev udvidet med ca 60cm i længden fra det tilstødende bryggers. Det gav plads til en bedre og mere funktionel indretning + en større brusekabine. Der blev også plads til en stort bademøbel.
Farven hedder Jotun Iconic #6378, fliserne er fra Bricmate AB og møblet er fra Justwood.dk

Photos from Feels Like Home's post 05/04/2024

Bordplader til køkken?
Man kan også tænke lidt alternativt og bruge billigere materialer, som ikke er tiltænkt køkkensegmentet, men som sagtens kan bruges.
Her er et eksempel på en plade i fibercement (Cembrit) fra .danmark der er pålimet en krydsfinerplade. De fås i et utal af farver. Pladerne er egentligt lavet til facadebeklædning og er super holdbare. De er ikke som sådan fødevaregodkendte, men de består bare af cement, som producenten siger.
Jeg giver bordpladen bivoks en gang om året, så klarer den det meste (pånær varme ting, som kan give mærker)
Det her er ikke en reklame men bare et godt tip, hvis du står med overvejelser om bordplade til køkken :-)

Feels Like Home Indretningshjælp. Føler du dig hjemme i dit hjem? 02/04/2024

Føler du dig hjemme i dit hjem? Eller kunne du bruge nogle friske øjne på dine muligheder?

Feels Like Home Indretningshjælp. Føler du dig hjemme i dit hjem? Føler du dig hjemme i dit hjem? Jeg tilbyder indretningshjælp. 3D visualiseringer, idemapper og ”on the spot” snak om problemhjørner.

Photos from Feels Like Home's post 31/03/2024

Forårsfornemmelser 🌼
Gardiner, der filtrerer sol, og laver gittermønster på gulvet - love it 🙌🏻

Photos from Feels Like Home's post 28/03/2024

Rigtig glædelig påske!
Jeg drømmer om sol og timer på terrassen med vattæpper og kaffe!
Mon vi er heldige??

Photos from Feels Like Home's post 25/03/2024

Snart er det påske og måske tid til at starte sommerhuslivet, hvis man har sådan et...
Her har et godt slidt og brugt lille sommerhuskøkken fået en genopliving med nye køkkenelementer og bordplade fra IKEA.
Der er blevet malet med 2 forskellige grå nuancer på gulv og vægge, og bordhøjden er blevet løftet, så den nu passer til husets kok.
Men den største forandring er udvidelsen af dørhullet, så man nu kan sidde ved spisebordet i stuen og være en del af køkkenet. Det giver lys, luft og åbenhed og gør, at køkkenet føles meget større end det egentlig er 🙂

Photos from Feels Like Home's post 21/03/2024

Den kaldte bare på at blive brugt - denne dybe vindueskarm med kig til himmel og grønt.

Photos from Feels Like Home's post 18/03/2024

Noget af det allerbedste ved mit job er de mange forskellige typer opgaver, jeg får.
Og lige så godt er det, når kunderne kommer igen...
Jeg elsker, at denne kunde gennem de seneste år, har brugt mig både til indretning af deres køkken/alrum, stue, badeværelse, entre, teenagerum, terrasse og nu: drivhus!
Se hvor fint det blev :-)

Quer que o seu negócio seja a primeira Negócio De Melhorias De Habitação em Oporto?
Clique aqui para solicitar o seu anúncio patrocinado.

Feels Like Home

Føler du dig hjemme i dit hjem?
Min fineste opgave er at hjælpe dig med at komme til det.
Jeg har som tidligere personlig indretter i IKEA og nu i Feels Like Home, hjulpet flere hundrede kunder hjem med en ny indretning, der fjerner problemhjørner, udnytter pladsen optimalt, fremhæver sammenhæng og skaber orden i kaos.
Når din livssituation ændres skal boligen følge med. Jeg er ekspert i at tilpasse hjem til downsizing, upscaling, familieforøgelser, skilsmisser, delebørn, tweens der bliver til teens og flytter i studieboliger.
Jeg kigger med friske øjne på ombygningsplaner og sparer dig nemt for mange penge ved at se muligheder, du ikke har opdaget.
Og jeg sparrer gerne med dig og vender dine tanker og ideer på hovedet.

Kontakt mig her eller på min hjemmeside: www.feelslikehome.dk

Vídeos (mostrar todos)

Køkkenet er landet og taget i brug, og vi elsker det! 🙂Det er et køkken fra svenske Funkiskok, som dufter af fyrretræ, h...
Ro på entreen med masser af knager og fine blå vægge :-)  #indretningshjælp
Det allerbedste ved at lave indretninger 😁
HURRA! 🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰Idag fylder Feels Like Home 10 år!!! Vildt som tiden flyver!!Jeg er så glad og taknemmelig ov...

Telefone

Endereço


Krabbesholmvej 21, 3. Sal
Oporto
2700

Outra Decoração da casa em Oporto (mostrar todos)
Mel Living Mel Living
Rua Da Alegria, 185
Oporto, 4000-043

Mel Living is an independent gift and home accessories shop in Porto. We aim to offer you the best c

The Paper Waste Lab The Paper Waste Lab
Oporto

Todos os nossos produtos para decoração são feitos à mão a partir de papel reciclado dando assi

Design Office Design Office
Oporto

Creating spaces for happy people.

Decoração Reabilitação de Imoveis ACP Decoração Reabilitação de Imoveis ACP
Oporto, 4410

Serviços e Produtos com Qualidade. Por qué somos diferentes: - Somos especialista , Espíritu de