Centrul Raional de Tineret Hîncești, Hincesti Videos

Videos by Centrul Raional de Tineret Hîncești in Hincesti. Organizaţie necomercială ce reprezintă un serviciu sau un complex de servicii comunitare adresate tut

Other Centrul Raional de Tineret Hîncești videos

Săptămâna voluntariatului la Centrul Raional de Tineret Hîncești Ziua 4 din săptămâna voluntariatului - Promovarea voluntariatului Tinerii azi relansează videoclipul "Imnul voluntarilor" filmat anul trecut, care vine sa inspire și să promoveze actele voluntare făcute de tinerii din comunitate, dar și din întreaga lume. Societatea noastră are nevoie de oameni empatici și curajoși!

Săptămâna voluntariatului la Centrul Raional de Tineret Hîncești Ziua 3 - Cea mai memorabilă experiență de voluntariat ☺️Astăzi tinerii au împărtășit cele mai memorabile activități de voluntariat în care au fost implicați și emoțiile care i-au copleșit făcând lucruri frumoase absolut necondiționat. Priviți filmulețul și scrieți în comentarii ce experiență de voluntariat ați avut voi😉

Centrul Raional de Tineret Hîncești celebrează - Ziua Limbilor Europei - o manifestare care promovează diversitatea lingvistică, plurilingvismul / multilingvismul, învățarea limbilor străine pe durata vieții. Ziua Europeană a Limbilor are ca obiectiv să atragă atenția publicului asupra importanței învățării limbilor străine și să îl sensibilizeze cu privire la existența și valoarea tuturor limbilor vorbite în Europa, încurajând învățarea lor. Manifestarea a debutat în anul 2001, an care a fost declarat de Consiliul Europei Anul european al limbilor vorbite. De atunci, în fiecare an, la 26 septembrie, în fiecare din cele 45 de state membre ale Consiliului Europei, se sărbătorește Ziua limbilor vorbite. În Europa se vorbesc 24 de limbi oficiale[3], dar există și peste 60 de comunități autohtone care vorbesc o limbă regională sau minoritară.[4]

Ziua internațională a actelor de caritate cu Centrul Raional de Tineret Hîncești Proiectul tinerei voluntare Ecaterina Vortolomei!

Zilele Cooperării Europene 2023🇪🇺 Poți fi premiat chiar tu 👏 Tot ce trebuie să faci este să privești acest filmuleț pentru a afla detaliile😉

Cum încep săptămâna tinerii de la Centrul Raional de Tineret Hîncești ? ...filmînd video pe grup contul de tiktok!

Bliț interviu la Centrul Raional de Tineret Hîncești "Cartea - inspirația mea" - activitate din cadrul programului național #LecturaCentral din cadrul Biblioteca Publica Raionala ÎPS Antonie Plamadeală" Hîncesti Interviu realizat cu tânăra voluntară Nicoleta Lupu, eleva clase a 9-a, Liceul Teoretic "Mihai Eminescu" din mun. Hîncești

"Ziua Familiei" 👨‍👩‍👧‍👦Felicitări dragi prieteni cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei. Aveți grijă de ea, protejați-o, pentru că doar oamenii apropiați vă pot ajuta și înțelege în orice situație. Familia este un dar al vieții, iar astăzi, cu prilejul acestei sărbători frumoase, echipa Centrul Raional de Tineret Hîncești vă urează multe bucurii, armonie, bunăstare și înțelegere reciprocă. 📽️🎞️Urmăriți mai jos un filmuleț video în care tinerii au mers printre oameni pentru a realiza un sondaj cu genericul "secretele unei familii fericite" 💁❤️ Vizionare plăcută!

Flashmob de 8 martie la Centrul Raional de Tineret Hîncești 💁Astăzi, voluntarii au mers prin oraș să ofere femeilor flori la pachet cu cele mai frumoase urări și zîmbete. 🌷💜Mesajul tinerilor a fost plin de emoție, ei le-au urat femeilor întâlnite pe stradă fericire, armonie, să fie mereu înconjurate de flori, să fie tinere sufletește o veșnicie, să le fie viața o primăvară continuă și să fie îmbrăcate zilnic cu cea mai frumoasă haină - zîmbetul! 🎀🌷În acest context completăm mesajul cu o îmbrățișare virtuală pentru toate femeile! Ele sunt începutul frumosului și continuitatea iubirii, ele sunt cele care merită să fie iubite, apreciate, lăudate și venerate pentru simplul fapt ca sunt femei. La mulți ani de 8 martie dragele noastre doamne si domnișoare!

Centrul Raional de Tineret Hîncești este în trend pe Tiktok 💙❤️💁 Vino si te distrează cu noi! #vinolacentru #eusuntcrthincesti #euschimbviitorul

Centrul Raional de Tineret Hîncești vă prezintă un filmuleț în memoria victimelor holocaustului ❗☢️Astăzi, întreaga Lume marchează Ziua internațională de comemorare a victimelor Holocaustului. În fiecare an, 27 ianuarie este ziua când omenirea deplânge pe cei care au fost exterminați și torturați în lagărele naziste, cele de concentrare, de muncă forțată și închisorile regimului hitlerist.

Mihai Eminescu -172 de ani de la naștere Un poet fără vîrstă, un poet veșnic viu care ne va călăuzi multe secole la rînd .... tînăra voluntară Ionela Roșca din cadrul Centrul Raional de Tineret Hîncești vine sa vă încînte cu un recital de suflet!

Dragi prieteni! 🌲❄️Anul 2021 a fost un an interesant, cu noi provocări, noi experiențe și noi reușite. Am realizat proiecte importante pentru Centrul Raional de Tineret Hîncești , pentru tinerii care vin aici zi de zi, dar și pentru comunitatea noastră. Am amenajat un spațiu în care tinerii să se simtă bine, am cunoscut tineri noi, am făcut atît de multe lucruri frumoase fiind o echipă unită și cu ambiții mari. La final de an am avut ce culege, 2021 fiind un an roditor și plin de tot felul de activităţi! 🎀🎁În prag de noul an, 2022, vrem să vă felicităm și să vă urăm multă fericire, Împlinire, aspirație și forță ca să realizați tot ce v-ați propus! Nu încetați să visați și nu încetați să acționați, să țineți minte că lucrurile mărețe se realizează din dorință și perseverență! Sănătate tuturor prietenilor și partenerilor noștri, la mulți ani și multă bucurie!

Centrul Raional de Tineret Hîncești a marcat Ziua Voluntariatului încheind campania "Oferă un zâmbet" în urma căreia zece copii din familii social vulnerabile au primit daruri! 🥳🤩Felicitări tuturor voluntarilor - misiunea noastră este să schimbăm această lume, fiind uniți și solidari, fiind receptivi la nevoile comunității, fiind entuziaști și dedicați! La mulți ani dragii noștri voluntari!

Tinerii CRT Hîncești în susținerea persoanelor cu dizabilități! 🚩Marcată, anual, la 3 decembrie, Ziua internaţională a persoanelor cu dizabilităţi are scopul de a promova şi implementa programele destinate îmbunătăţirii condiţiilor de viaţă pentru aceste categorii sociale defavorizate, potrivit site-ului Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU). 🙏Marcarea acestei zile în cadrul Centrul Raional de Tineret Hîncești are ca obiectiv promovarea unei mai bune înţelegeri printre tineri în ceea ce priveşte problemele cu care se confruntă persoanele cu dizabilităţi şi susţinerea demnităţii, a drepturilor şi a bunăstării acestora. Este, totodată, o ocazie pentru o schimbare de atitudine faţă de aceste persoane, prin eliminarea barierelor în ceea ce priveşte implicarea lor în diverse sfere de activitate.