Centrul Raional de Tineret Hîncești

Centrul Raional de Tineret Hîncești

Comments

I request all of Friends place Planting one of fruit tree for your family and reduce Global Warming Inshallah.
Universitatea de Stat din Moldova realizează programul de dezvoltare personală Ambasador USM - calea spre o carieră de succes. Programul este gratuit și este destinat liceenilor curioși, care vor să se realizeze în viață și să fie o sursă de inspirație pentru alții.

Dacă:
- ești elev în clasa X - XII-a;
- îți dorești o carieră de succes;
- îți plac provocarile, ATUNCI, acest program este pentru tine!

Organizaţie necomercială ce reprezintă un serviciu sau un complex de servicii comunitare adresate tuturor categoriilor de tineri.

Operating as usual

Photos from Centrul Raional de Tineret Hîncești's post 28/06/2022🌳💚Astăzi, la Centrul Raional de Tineret Hîncești au avut loc filmări în cadrul campaniei de promovare a centrelor de tineret

🤩Este vorba despre o colaborare dintre Centrul Media pentru Tineri și Rețeaua Centrelor de tineret din Moldova .

👫🥰Tinerii au fost surprinși în timp ce făceau yoga în aer liber, au desenat peretele din sala centrului cu elemente reprezentative din activităţi, au participat în cadrul unui atelier de educație psihologică, au făcut dicție si desigur au stat de vorbă la un ceai cu semenii lor din cadrul CSPT Hîncești "Tineretul și Sănătatea " și oaspeții de la Centrul Media pentru Tineri.

💁👍O zi plină de emoții pozitive, depășirea limitelor și acomodarea cu camerele de filmat, momente hazlii, texte si dubluri repetate dar care i-au făcut pe tineri să se simtă împliniți, privilegiați și cel mai important, auziți.

😜🤗Noi transmitem ștafeta următorului centru de tineret și vă îndemnăm să rămîneți cu ochii pe CRT Hîncești pentru a vedea produsul final!

Photos from Centrul Raional de Tineret Hîncești's post 26/06/2022

❤️👍După cm am promis, revenim cu un foto reportaj din cadrul schimbului de experiență între centrele de tineret din Hîncești și Strășeni!

👫🤩Priviți acești tineri plini de entuziasm, emoții sincere și multă dorință de a face ceva!Photos from Centrul Raional de Tineret Hîncești's post 24/06/2022

Centrul Raional de Tineret Hîncești
spune NU drogurilor

📢Astăzi la Biblioteca Publica Raionala ÎPS Antonie Plamadeală" Hîncesti a avut loc ora informativă despre consecințele consumului de droguri în contextul Zilei Internaţionale de luptă împotriva consumului și a traficului ilicit de droguri marcată anual la data de 26 iunie.

💁👫Tineri din mai multe instituții, inclusiv tinerii CRT Hîncești au fost informați despre ce sunt drogurile, de ce oamenii ajung să consume droguri, efectele negative ale drogurilor care provoacă atît dependență fizică cît și psihică, dar și despre schimbările de comportament al unei persoane care consumă droguri.

👍👩‍⚕️Informațiile au fost oferite de psihologul Olesea Roșca din cadrul CSPT Hîncești "Tineretul și Sănătatea " , care a prezentat și un filmuleț video din experiența unui consumator de droguri care a servit drept anti-exemplu pentru tineri.

💊💉Totodată tinerii au fost informați despre punctele în care se pot adresa dacă au ajuns victime ale drogurilor sau cunosc pe cineva care are nevoie de ajutor și consiliere in acest context.

24/06/2022

Mulțumim Info Curier Hâncești pentru mediatizare și promovare!

🤗❤️Accesați linkul de mai jos ca să vedeți articolul despre schimbul de experiență între Centrul Raional de Tineret Hîncești și Centrul Raional de Tineret Strășeni publicat în presa locală

https://www.facebook.com/190196764379960/posts/5196395547093365/

Photos from Centrul Raional de Tineret Hîncești's post 23/06/2022

🤩👍Un nou acord de colaborare

🤸💁Săptămâna trecută, în contextul unei vizite cu scop de schimb de experiență a Centrul Raional de Tineret Strășeni la Centrul Raional de Tineret Hîncești a fost semnat acordul de colaborare între ambele instituții.

📢❤️Scopul acestui acord a fost colaborarea mai strânsă și mai eficientă între cele două centre de tineret, împărtășirea practicilor și a experiențelor acumulate pe parcursul activităţilor dar și înfrățirea nu doar a centrelor ci și a managerilor, lucrătorilor și a tinerilor care au socializat și au legat prietenii chiar din prima activitate planificată.

👫🤾‍♂️Colaborarea și comunicarea eficientă între centrele de tineret este cheia succesului spre dezvoltarea instituțiilor noastre deopotrivă cu motivarea și mobilizarea tinerilor pentru dezvoltarea lor dar și a comunității din care vin.

👍🤗➡️La mai mult și la mai mare !21/06/2022

❤️❤️Astăzi îi spunem un sincer la mulți ani uneia dintre cele mai active voluntare din cadrul centrului!
Dașa, echipa CRT Hîncești îți urează multă sănătate, fericire, succes în aspirațiile tale și progres în toate începuturile! Ești o adevărată forță și ai atîta energie care sperăm să te ajute să realizezi tot ce ți-ai propus!

💐🎂La mulți ani draga noastră!

Photos from Centrul Raional de Tineret Hîncești's post 17/06/2022

🥰🤩Schimb de experiență între centrele de tineret

🤗👍Astăzi la Centrul Raional de Tineret Hîncești au venit în vizită tinerii din Centrul Raional de Tineret Strășeni pentru un schimb de experiență și împărtășirea bunelor practici

În cadrul vizitei au fost organizate jocuri de ☀️🤸cunoaștere și autocunoaștere cu ajutorul cărora tinerii din ambele centre au socializat mai ușor și au stabilit o comunicare prietenoasă.

👫🎲În același context a fost organizat un joc de cuvinte și un quizz de întrebări de cultură generală pentru care tinerii au fost împărțiți pe echipe, fiind mixați din ambele centre.

💁Pe parcursul activităților au fost împărtășite idei, practici și experiențe trăite atît de tineri cît și de lucrătorii de tineret și managerii centrelor.
Ulterior, invitații au mers într-o excursie la Arhitectural Conacul Manuc Bei unde au descoperit istoria ținutului Hîncești.

🤗👍📢Finalul activității ne-a găsit la centru unde tinerii din ambele centre au participat la sesiunea de întrebări – răspunsuri fiind premiați și cu certificate de apreciere pentru participarea activă în cadrul schimbului de experiență dintre centre!

P.S. revenim cu fotoreport și detalii despre această experiență inedită! Aducem recunoștință echipei CRT Strășeni pentru că au acceptat provocarea și ne bucurăm de relația frumoasă de prietenie pe care am stabilit-o!

Photos from Centrul Raional de Tineret Hîncești's post 15/06/2022

Terre des hommes - Moldova în vizită la Centrul Raional de Tineret Hîncești

🤗🥰Astăzi, la centru am avut vizitatori mult așteptați și anume pe Liliana Astrahan, cea care ne ghidează mai mulți ani consecutiv în cadrul proiectului .

👍📢Scopul vizitei a gost de a oferi suport la începutul impleme­ntării inițiativei locale, și anume proiectul "teen space" care presupune amenajarea unui spațiu în aer liber pentru tineri și comunitatea din Hîncești.

👫🎲În cadrul vizitei am discutat despre proiect, etapa de lucru la care suntem, ideile și activitățile preconizate pentru acest spațiu, suportul de care mai avem nevoie pînă la finalul implementării etc.

🌳🌲La finalul activității am mers la fața locului pentru a vizualiza acest spațiu si pentru a specifica ce schimbări sunt necesare de introdus în proiect pentru a corespunde tuturor cerințelor și argumentelor expuse anterior.

🥰🤩Suntem recunoscători pentru ajutor și suport, dar și pentru suflul nou de idei care ne-au inspirat să ducem la bun sfârșit ceea ce ne-am propus!14/06/2022

- prezentarea proiectului

❤️Dragi prieteni, parteneri, urmăritori, în filmulețul de mai jos vă prezentăm proiectul și visul echipei Centrul Raional de Tineret Hîncești

🤩Este un drum deja pe cale de parcurgere iar cei care ne susțin și ne călăuzesc sunt Terre des hommes - Moldova

👍🌹Apreciem oportunitatea și răbdarea cu care ne îndrumați spre realizarea spațiului pentru tineri în aer liber, care va fi util întregii comunități!

Să fie cu spor dragi tineri!

13/06/2022

You Create 2022

💙❤️Centrul Raional de Tineret Hîncești vă prezintă echipa YOUTH DEVELOPE - grupul de inițiativă care vine să realizeze un proiect grandios pentru comunitatea din Hîncești.

🧡❤️Terre des hommes - Moldova sunt cei care ne oferă oportunitatea de dezvoltare și implicare patru ani consecutiv, iar proiectul din acest an promite să fie unul util și sigur.... Despre acesta veți afla în curînd, până atunci vă lăsăm să îi cunoașteți pe cei mai tari voluntari care vor schimba această lume spre bine!


Photos from Centrul Raional de Tineret Hîncești's post 11/06/2022

Noi experiențe pentru Centrul Raional de Tineret Hîncești

🌿☀️Astăzi, echipa CRT Hîncești a devenit intermediar între partenerii noștri din cadrul Centrul de Plasament Temporar ,,Brândușa" și Oratorilor din Chișinău.

🤸Datorită numeroaselor proiecte sociale pe care le-a implementat Centrul nostru, am reușit să ne facem cunoscuți nu doar în raionul Hîncesti. Astfel am fost contactați de Savciuc Lia, Co-fondator la Academia Oratorilor din Chișinău 📢care face cursuri de leadership pentru elevi în cadrul cărora aceștia dezvoltă individual proiecte sociale.

👫De data aceasta voluntarii au optat pentru o casă de copii, ei au adunat bunurile personale, și au colectat de la rude și alte instituții bani și alte bunuri pe care au ales să le doneze copiilor din cadrul Centrului de Plasament din Hâncești.

🤾‍♂️🎲Pe lângă darurile oferite, datorită faptului că atât printre beneficiarii centrului cît și printre voluntari au fost copii, s-au organizat activităţi distractive și jocuri de cunoaștere care i-au ajutat să socializeze mai ușor pe toți cei implicați.

🤩🥰Ne-am bucurat să putem fi o punte de trecere între partenerii noștri și oameni care învață de mici să dezvolte proiecte sociale, să ducă un proiect cap-coadă, să fie empatici și să ofere pe lângă daruri și emoții pozitive.Photos from Centrul Raional de Tineret Hîncești's post 08/06/2022

Tinerii de la Centrul Raional de Tineret Hîncești în vizită la din cadrul Biblioteca Publica Raionala ÎPS Antonie Plamadeală" Hîncesti

🌄🌤️Astăzi tinerii CRT Hîncești au participat în cadrul unei instruiri non-formale în domeniul dezvoltării gândirii critice vizavi de fenomenul Fake News, mentor fiind Elena Railean, jurnalist, specialist în comunicare și lucrător de tineret la CRT Hîncești.

🇪🇺În același context, Elena Paladi, coordonatorul Centrului de Informare al Uniunii Europene, a prezentat o informație amplă despre Uniunea Europeană pe înțelesul tinerilor.

👍Instruirea s-a finalizat cu o sesiune de întrebări - răspunsuri, tinerii fiind foarte activi și interesați de subiectele prezentate.

🪪🔖Totodată, tinerilor li s-au oferit certificate de apreciere pentru promovarea valorilor europene în Republica Moldova!Photos from Centrul Raional de Tineret Hîncești's post 02/06/2022

❓Cum facem față emoțiilor înainte de examene?

🧒🧩Astăzi la Centrul Raional de Tineret Hîncești a avut loc o întâlnire cu psihologul și șefa CSPT Hîncești "Tineretul și Sănătatea " , Alina Tomcișin în contextul proiectului comun "Dezvoltarea personală a adolescenților/ tinerilor prin prisma educației psihologice".

🧑‍⚕️🗨️În cadrul activității s-a discutat despre stările și emoțiile pe care le trăiesc tinerii înainte de examene și cm pot face față mai ușor încercărilor emoționale în această perioadă.

👭Tinerii au fost încurajați să vorbească despre stările lor, așteptările pe care le au și au ascultat o povestioară a unui tînăr care a trecut prin experiențe similare, pentru a înțelege că examenele sunt doar o etapă din viață și că acceptarea emoțiilor în contextul dat este un succes în depășirea acestora.

🙋💚Invitată a fost și dna Rodica Gospodinov, profesor și coordonator de voluntari în cadrul Centrului prietenos tinerilor, care a vorbit despre emoții și din perspectiva unui profesor, încurajîndu-i pe tineri să fie împăcați cu ceea ce simt, să fie atenți la itemi și să se axeze pe scopurile post examene pentru a vizualiza succesul.02/06/2022

Dragi prieteni,

Astăzi la ora 14:00, în sala Centrul Raional de Tineret Hîncești organizăm o discuție cu psihologul și șeful CSPT Hîncești "Tineretul și Sănătatea " , Alina Tomcișin, care va ajuta tinerii, în special absolvenții să lupte cu stările de frică și emoțiile înainte de examene!

Vă așteptăm cu drag!

Photos from Centrul Raional de Tineret Hîncești's post 01/06/2022

👨‍👩‍👧‍👦Ziua Internațională a Copiilor🧒

♥️👍Astăzi, Centrul Raional de Tineret Hîncești împreuna cu Consiliul Raional Hincesti și CSPT Hîncești "Tineretul și Sănătatea " a organizat un eveniment mega grandios pentru toți copiii din raionul Hîncești!

🧒😉Micuții, dar și părinții lor au avut parte de un șir de activităţi distractive, printre care jocuri, desene, muzică, dans, face painting și poze la o zonă pentru fotografii amenajată cu gust și pe placul tuturor copiilor.

🎤😜Moderatorul acestui eveniment a fost Anatol Melnic, însoțit de fiica sa Camelia Melnic care ne-a încîntat cu melodii superbe.

🎁Copiii au primit și daruri pe lîngă programul încărcat cu distracție, distrîndu-se la maxim așa cm știu doar cei mici să o facă mai bine.

👭Tinerii voluntari au avut un aport imensurabil în organizarea și desfășurarea activității, ei fiind cei care s-au ocupat de decor, desfășurarea jocurilor, monitorizarea siguranței copiilor, dar și buna dispoziție a tuturor celor prezenți!

🍭🍬Finalul a culminat cu surprize dulci oferite de Consiliul Raional Hîncești pentru toți copiii prezenți la serbare! Iar evenimentul a fost mediatizat de portalul .
31/05/2022

Pregătirile pentru 1 iunie...

Centrul Raional de Tineret Hîncești este partener în organizarea și desfășurarea evenimentului grandios de mâine, pentru copiii 👨‍👩‍👧‍👦și părinții din raion cu prilejul Zilei Internaționale a copiilor!

👍😜În acest context tinerii voluntari au fost mobilizați și au muncit cot la cot pentru a organiza o sărbătoare de zile mari!

❤️Suntem tare mândri de ei și de efortul pe care îl depune fiecare în parte!

CRT Hîncești- the best!Photos from Centrul Raional de Tineret Hîncești's post 31/05/2022

Mîine, 01 iunie 2022 cu începere de la orele 10.00 Vă așteptăm cu drag alături de copii să sărbătorim Ziua Internațională a copiilor !!!

La această sărbătoare minunată și veselă vom fi prezenți și noi, producătorii locali din raionul Hîncești!!! Aici o să găsiți produse autohtone, de calitate, direct de la micii producători din tot ținutul Hîncești pentru tine și cei dragi: cașcaval, nucușoare, migdale, tăiței de casă, vin gustos, obiecte din ceramică, bijuterii hand-made, pungi eco, lucrări din lozie, genți din piele, articole și accesorii croșetate, felicitări, decorațiuni și alte produse deosebite!!!

Vă așteptăm cu voie bună, copii fericiți și deosebiți, locuri frumoase și produse calitative, toate le găsiți la noi - în incinta Complexului Istorico-Arhitectural Manuc-Bey.

Vă îndemnăm să susțineți micii producători din raion - promotorii calității!!!

Organizatori: Consiliul Raional Hîncești, Centrul de Tineret Hîncești, Complexului Istorico-Arhitectural Manuc-Bey, Direcția Economie și Cooperare Transfrontalieră, Produs de Hîncești.

Photos from Centrul Raional de Tineret Hîncești's post 30/05/2022Tinerii de la Centrul Raional de Tineret Hîncești încep ziua de luni creativ....

Au desenat unul din pereții centrului după bunul lor plac și s-au distrat de minune.

Centrul este locul în care tinerii sunt ei înșiși, locul unde se relaxează și se detașează de cotidian, locul în care pot fi liberi în exprimare etc.

De aceea au undă verde la creativitate!!!26/05/2022

🕐 Durează mai puțin de 5 minute pentru a te înscrie la Școala de vară „Democrația aplicată” 2022, un program offline de 5 zile în care 👇

🎒 Vei avea parte de instruiri din partea experților naționali și internaționali;
🎒 Vei avea parte de seri de socializare;
🎒 Vei primi un certificat de participare la final cu care să te mândrești în fața prietenilor.

🆓 Participarea, transportul, cazarea și mâncarea sunt GRATUITE.
✏️ Înscrie-te folosind linkul următor: https://forms.office.com/r/9DEBJbLv63

🆕 Pentru toate noutățile legate de Școala de Vară, vezi evenimentul de pe Facebook: Școala de vară „Democrația aplicată” 2022
----
🇳🇱 Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Asigurarea implementării în Moldova a unor standarde mai bune în domeniul drepturilor omului” cu sprijinul financiar al Embassy Office of the Netherlands in Moldova, în cadrul programului MATRA.

Videos (show all)

#YouCreate2022 - prezentarea proiectului❤️Dragi prieteni, parteneri, urmăritori, în filmulețul de mai jos vă prezentăm p...
You Create 2022💙❤️Centrul Raional de Tineret Hîncești vă prezintă echipa YOUTH DEVELOPE - grupul de inițiativă care vine...
Pregătirile pentru 1 iunie...Centrul Raional de Tineret Hîncești este partener în organizarea și desfășurarea evenimentu...
#ClubulDeCreație - muzica🎶🎼🎤În cadrul acestui club tinerii se distrează la maxim organizând seri de karaoke sau jocuri m...
"Ziua Familiei"👨‍👩‍👧‍👦Felicitări dragi prieteni cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei. Aveți grijă de ea, protejați-...
Centrul Raional de Tineret Hîncești  este în trend pe Tiktok💙❤️💁 Vino si te distrează cu noi!#vinolacentru#eusuntcrthinc...
La final de weekend Centrul Raional de Tineret Hîncești  vine cu un nou proiect💭Este vorba despre o recomandare de film,...
#ClubulDeCreatie👫Tinerii din cadrul Centrul Raional de Tineret Hîncești sunt implicați și în alte activităţi, precum Șco...
Centrul Raional de Tineret Hîncești vă prezintă un filmuleț în memoria victimelor holocaustului❗☢️Astăzi, întreaga Lume ...
❤️✌️Jocurile de societate ne unesc!❗📑💭În urma participării în cadrul Programului de suport tehnic pentru sporirea calită...
🧒💭Știți ce fac tinerii la final de săptămână? 🤗❤️Daaaa, filmează trend-uri pe TikTok
Mihai Eminescu -172 de ani de la naștereUn poet fără vîrstă, un poet veșnic viu care ne va călăuzi multe secole la rînd ...

Address


Mun. Hîncești, Str. Mihalcea Hîncu, Nr. 123
Hincesti
3400

Opening Hours

Monday 08:00 - 17:00
Tuesday 08:00 - 17:00
Wednesday 08:00 - 17:00
Thursday 08:00 - 17:00
Friday 08:00 - 17:00
Other Hincesti businesses (show all)
Consiliul Raional al Tinerilor Hîncești Consiliul Raional al Tinerilor Hîncești
Hincesti, 3401

Structură de reprezentare, consultare și de împuternicire a tinerilor pentru asigurarea participării lor la dezvoltarea comunitară, în special în procesul decizional, și este recunoscut prin decizia Autorității Publice Locale

Filiala Hâncești a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova Filiala Hâncești a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova
Str.Mihalcea Hîncu,nr.148A
Hincesti, 3401

CAMERA DE COMERT si INDUSTRIE filiala HÎNCEȘTI - REPREZENTANT OFICIAL al OAMENILOR de AFACERI din raioanele Hîncești, Leova,Cimișlia și Basarabeasca.

CCSPT Hincesti CCSPT Hincesti
Str. Mihalcea Hincu, 238
Hincesti, 3400

Centrul Comunitar pentru suportul pacienților cu tuberculoză asigură intervenții psihosociale si medicale zilnice persoanelor afectate de tuberculoz

Centrul Comunitar de Sănătate Mintală Hîncești Centrul Comunitar de Sănătate Mintală Hîncești
Hincesti

Centrul Comunitar de Sănătate Mintală este un serviciu medical comunitar,care oferă ajutor psihiatric persoanelor cu probleme de sănătate mintală.

Pasarea Albastra Hincesti Pasarea Albastra Hincesti
Str. Mihalcea Hincu 126B
Hincesti

Centrul de Servicii pentru Copiii cu Dizabilități „Pasărea Albastră”

OTV Hîncești OTV Hîncești
Hincesti, 3400

Organizatia Tinerilor Voluntari

Studio Dance Premiera Studio Dance Premiera
Hincesti, 3401

Coregraf : Vera Prochina

Asociatia Obsteasca „Sanse Egale Pentru Toti” Asociatia Obsteasca „Sanse Egale Pentru Toti”
Hincesti

Asociația Obștească „Șanse Egale Pentru Toți” este o organizație necomercială, neguvernamentală și apolitică