Hearts in Unison - Inimi la unison

Hearts in Unison - Inimi la unison

Hearts in Unison is a nonprofit organization that serves and provides assistance to the most vulnerab

11/12/2023

✨Retrouvez tous les détails de notre événement ici : https://fb.me/e/2JqU9MvfW

Nous espérons vous y voir ! ❤️

10/12/2023

Dear local Canadian friends, you are cordially invited to join us for a beautiful concert! Enjoy beautiful music, meet new friends, and enjoy some delicious food. We hope to see you there!

✨Retrouvez tous les détails de notre événement ici : https://fb.me/e/2JqU9MvfW

Nous espérons vous y voir ! ❤️

Iubește Dăruind: Muzică sacră pentru inima ta // Aimer en donnant: Musique sacrée pour ton coeur 10/12/2023

Iubește Dăruind: Muzică sacră pentru inima ta // Aimer en donnant: Musique sacrée pour ton coeur ”IUBEȘTE DĂRUIND”Dacă a fi de folos celor în nevoie îți încălzește inima, dacă muzica de calitate e ca un ospăț pentru sufletul tău, Château Lilly ți le oferă pe amândouă duminică, 17 decembrie, la orele 14.00 prin concertul umanitar dedicat fundației ”Inimi la unison”. F...

Photos from Hearts in Unison - Inimi la unison's post 14/11/2023

Ne-am bucurat să continuăm diagnosticarea gratuită în orașul Hîncești! Scopul nostru este de a introduce populația în cele 8 principii ale sănătății, prin observarea cărora puteți preveni îmbolnăvirea și, de asemenea, în caz de boală, restabiliți sănătatea. La urma urmei, corpul uman a fost creat cu capacitatea de a se autovindeca, cu condiția să se creeze condițiile necesare, care sunt aceste 8 principii de sănătate.

Dacă doriți să susțineți misiunea noastră, vă rugăm să donați la acest link:

https://www.heartsinunison.org/

Photos from Hearts in Unison - Inimi la unison's post 25/10/2023

În pregătirea pentru iarnă, echipa Inimi la Unison a achiziționat radiator - convecteur care vor fi instalate la spălătoria din Cărpineni și la centrul educațional Inimi la Unison din Lapusna pentru a ajuta la încălzirea încăperilor. Echipa a adus și o încărcătură de lemne pentru a ajuta la încălzirea clădirilor. Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră continuu!

Photos from Hearts in Unison - Inimi la unison's post 24/10/2023

Centru Educațional Inimi la Unison continuă să găzduiască 8-15 copii săptămânal, oferind un spațiu sigur pentru învățare și dezvoltarea relațiilor de prietenie. Săptămâna trecută, copiii s-au bucurat de o ieșire la o pizzerie și s-au distrat minunat. Mulțumim donatorilor noștri pentru susținerea acestei misiuni! Acum puteți deveni donatori lunari prin intermediul site-ului nostru www.heartsinunison.org

Photos from Hearts in Unison - Inimi la unison's post 24/09/2023

Suntem bucuroși să anunțăm că luna aceasta, în parteneriat cu Aleksander Shokin, a fost lansat Centru Educațional Inimi la Unison în satul Lăpușna pentru a susține copiii din familiile vulnerabile și pentru a le oferi șansa de a avea un viitor frumos! Un grup de copii se întâlnesc regulat pentru a învăța și a se socializa într-un mediu sigur și primitor. Mulțumim tuturor celor care au contribuit cu donațiile lor generoase pentru ca acest lucru să se întâmple! Acum puteți deveni donatori lunari prin intermediul site-ului nostru www.heartsinunison.org

Photos from Hearts in Unison - Inimi la unison's post 02/07/2023

Suntem bucuroși să anunțăm că de un an, în Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea din satul Cărpineni funcţionează o spălătorie socială, de care beneficiază multe familii. Utilizatorii spălătoriei pot vorbi cu pastorul în timp ce așteaptă ca încărcătura să se termine.
Vă mulțumim că ne susțineți misiunea! Dacă doriți să donați, vă rugăm să vizitați: https://www.heartsinunison.org

Photos from Hearts in Unison - Inimi la unison's post 25/05/2023

În această săptămînă, Echipa Inimi La Unison din nou a vizitat o mamă din satul Cataleni care are 4 copii mici, la care le-a fost adus in dar o capra de lapte și găini pentru oua ca sa poată sași întrețină bebelușii.
Mulțumim la toți pentru susținere!
Fiecare poate contribui la crearea unui miracol, prin oferirea de ajutor celor de aproape. Puteți dona pe www.heartsinunison.org

Photos from Hearts in Unison - Inimi la unison's post 05/05/2023

O mama cu patru copii a fost vizitată astăzi de echipa Inimi la Unison in Satul Cataleni, raionul Hincest Moldova! Echipa a donat producție alimentare, igienica și haine pentru copii.

Mulțumim tuturor celor care ne susțin misiunea!
Fiecare poate contribui la crearea unui miracol, prin oferirea de ajutor celor de aproape. Puteți dona pe www.heartsinunison.org

Din grija pentru tine / Hîncești | Reportaj Martie 2023 16/03/2023

În perioada 12-14 martie, peste 600 de persoane au beneficiat de proiectul „Din grijă pentru tine” organizat de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea în parteneriat cu Consiliul Raional Hâncești, Spitalul Raional Hâncești, medici voluntari din România și Biserica Creștină Adventistă de Ziua a 7-a și asociația de caritate ,, Inimi la Unison". Evenimentul a înglobat în sine consultări medicale de specialiști din R.Moldova și România: Cardiologie, chirurgie vasculară, medicină internă, nutriție, urologie, osteodensimetrie, ecografie abdomibală, etc. Echipa "Inimi la Unison" dorește să mulțumească tuturor voluntarilor și donatorilor care continuă să susțină misiunea noastră de a facilita furnizarea de necesitățile de bază și asistență medicală celor mai vulnerabili din Republica Moldova.
https://www.youtube.com/watch?v=aZcJ_kmKrtg

Pentru a ne susține misiunea, puteți dona aici: https://www.heartsinunison.org/prinicpala

Din grija pentru tine / Hîncești | Reportaj Martie 2023 "Este un lucru minunat ...""Medicii sunt extraordinari...""Ne-au acordat servicii de calitate...""Ceea e se face este bun si bine venit...""Am fost tratați c...

Photos from Hearts in Unison - Inimi la unison's post 14/03/2023

Un proiect minunat pe care ne bucurăm să îl susținem!
https://hincesti.dingrijapentrutine.ro

31/12/2022

At the end of 2022, the Hearts in Unison team wants to thank each of you for your contribution to the great things we've accomplished together.
Thanks to people with huge hearts, your donations and promotions, this current year we were able to do beautiful things. Thus, we managed to bring smiles to about 7 families with numerous children, to make donations for 4 old bedridden people, to visit 2 centers for Ukrainian refugees and a placement center for victims of domestic violence.
At the same time, our team launched a great project in the village of Cărpineni – Laundromat of hope, and now about 46 vulnerable people can wash and dry their clothes in decent conditions, but also to be supported morally.
Another ambitious project, for which preparations have already begun, is the Educational Center for socially vulnerable children from the village of Lăpușna. So, in 2023, almost 20 children from vulnerable families will benefit from extracurricular activities and support in social integration.
All these beautiful things were possible with your help. We want to express our deepest gratitude and wish you the upcoming year to bring you peace in your souls, harmony in your families, health and good thoughts.

31/12/2022

La sfîrșitul anului 2022, echipa Inimi la Unison vă mulțumește pe fiecare în parte pentru contribuția adusă fundației noastre și lucrurilor mărețe pe care le-am realizat datorită ajutorului dumneavoastră.
Datorită oamenilor cu inimă mare, a donațiilor și promovărilor făcute, în acest an am reușit să facem lucruri frumoase. Astfel, am izbutit să aducem zîmbete în circa 7 familii cu mulți copii, să bucurăm cu donații 4 bătrîni țintuiți la pat, să vizităm 2 centre pentru refugiați ucraineni și un centru de plasament pentru victimele violenței domestice, dar și să organizăm, în municipiul Hîncești, întîlniri în cadrul proiectului Expo Sănătate, care presupune diagnosticarea gratuită a parametrilor sănătății.
Totodată, echipa noastră a lansat un proiect măreț în satul Cărpineni – Spălătorie socială, iar acum circa 46 persoane vulnerabile își pot spăla și usca hainele în condiții decente, dar și să fie susținuți moral.
Un alt proiect ambițios, pentru care deja au început pregătirile este Centrul educațional pentru copiii social-vulnerabili din satul Lăpușna. Astfel, în 2023 circa 20 copii din familii vulnerabile vor beneficia de activități extrașcolare și supor în integrarea socială.
Toate aceste lucruri frumoase nu erau posibile fără ajutorul dumneavostră. Vă aducem cea mai profundă recunoștință și vă dorim ca anul care vine să vă aducă liniște în suflete, pace și armonie în familii, sănătate și gînduri bune.

Photos from Hearts in Unison - Inimi la unison's post 30/12/2022

În această săptămînă, echipa Inimi la unison a decis să bucure două familii numeroase din satul Fundul-Galbenei, Hîncești. Au fost oferite produse alimentare, produse de uz casnic, dulciuri, jucării și hăinuțe.
În frumoasa perioadă a sărbătorilor de iarnă, sperăm ca aceste familii minunate să se bucure din plin de donația noastră.
Fiecare poate contribui la crearea unui miracol, prin oferirea de ajutor celor de aproape. Puteți dona pe www.heartsinunison.org

07/11/2022

Hearts in Unison is currently working on an after school center by creating a socially safe and academically interactive space for children from vulnerable families of the village of Lăpușna.

Mission of the Project:
• Improve the social and academic situation of children from vulnerable families
• Facilitate the process of social inclusion
• Reduce school dropout and promote the acquisition of new skills

In order to launch this program, we need to raise $2600 USD (50 000 MDL). All the funds will go towards the remodeling of the space, acquisition of necessary equipment and furniture, hiring of staff, and more.

You can support this project by giving a single donation, or by becoming a monthly donor of $5, $10 or more here: https://www.heartsinunison.org/donate.

Every dollar counts. Thank you for supporting this project!

* Please note, Hearts in Unison is a 501(C)(3) Tax-Exempt Organization, and by donating you will receive a tax deduction.

04/11/2022

Acum puteți deveni donator lunar prin intermediul site-ului nostru www.heartsinunison.org
Echipa Inimi la Unison își propune crearea unui Centru educațional în satul Lăpușna, pentru a susține copiii din familii vulnerabile și pentru a le oferi șansa la un viitor frumos!
Contăm pe sprijinul oamenilor cu inimă mare!

Photos from Hearts in Unison - Inimi la unison's post 18/10/2022

Ecaterina Jensen is a loving mother and wife who was recently diagnosed with a cruel disease – bone marrow cancer.
Ecaterina can beat the disease if she performs a bone marrow transplant. This intervention is carried out in a hospital in Turkey, and the required amount is 36,000 euros.
So far, the family has managed to accumulate the sum of 15,000 euros, which, although it is a large sum, is not enough for Ecaterina's intervention.
With hope in God, we appeal to everyone with a kind heart who wants to help save a life.
Please visit www.heartsinunison.org to donate! 🙏

12/10/2022

🙏
Ecaterina Jensen este o mamă și soție iubitoare, care recent a fost diagnosticată cu o boală cruntă – cancer de măduvă osoasă.
Ecaterina poate învinge boala dacă va realiza un transplant de măduvă osoasă. Această intervenție se realizează într-un spital din Turcia, iar suma necesară este de 36 000 euro.
Pînă la moment, familia a reușit să acumuleze suma de 15 000 euro, care desi este o sumă mare, nu este suficientă pentru intervenția Ecaterinei.
Cu speranță în Dumnezeu, facem un apel către toată lumea cu inimă bună, care dorește să contribuie la salvarea unei vieți.
Puteti contribui prin donații în lei, euro sau dolari la următoarele conturi bancare
Rechizite bancare pentru transfer în MDL (lei moldovenești):
Beneficiar: BELOCAMENSCAIA IULIA
Adresa: MD-3401, Hîncești, str. Al.Marinescu nr.12, ap.28
c/f: 0992701209122
IBAN: MD18VI022251800000894MDL
Banca: BC VICTORIABANK SA SUCURSALA 18 HÎNCEȘTI
Codul băncii: VICBMD2X491
Rechizite bancare pentru transfer în EUR (euro):
Beneficiar: BELOCAMENSCAIA IULIA
Adresa: MD-3401, Hîncești, str. Al.Marinescu nr.12, ap.28
c/f: 0992701209122
IBAN: MD32VI022251800000411EUR
Banca: BC VICTORIABANK S.A. Chișinău, Moldova
Codul băncii: VICBMD2X
Rechizite bancare pentru transfer în USD (dolari SUA):
Beneficiar: BELOCAMENSCAIA IULIA
Adresa: MD-3401, Hîncești, str. Al.Marinescu nr.12, ap.28
c/f: 0992701209122
IBAN: MD28VI022251800000057USD
Banca: BC VICTORIABANK S.A. Chișinău, Moldova
Codul băncii: VICBMD2X

Екатерина Дженсен — любящая мать и жена, у которой недавно диагностировали рак костного мозга.
У Екатерины есть возможность победить болезнь, при условии что будет произведена трансплантация костного мозга.
Данная операция проводится в Турции, и необходимая сумма составляет 36 000 евро.
На данный момент семье удалось накопить сумму в 15 000 евро, что хоть и крупная сумма, но недостаточная.
С надеждой на Бога мы обращаемся ко всем, кто хочет помочь спасти жизнь.
Вы можете внести свой вклад, пожертвовав леи, евро или доллары на следующие банковские счета:
Банковские реквизиты для перевода в MDL (молдавских леях):
Получатель: БЕЛОКАМЕНСКАЯ ЮЛИЯ
Адрес: MD-3401, Хынчешть, улица Ал.Маринеску № 12, квартира 28;
к/ф: 0992701209122
ИБАН: MD18VI022251800000894MDL
БАНК: BC VICTORIABANK SA ФИЛИАЛ 18 Хынчешть
Код банка: VICBMD2X491
Банковские реквизиты для перевода в EUR (евро):
Получатель: БЕЛОКАМЕНСКАЯ ЮЛИЯ
Адрес: MD-3401, Хынчешть, улица Ал.Маринеску № 12, квартира 28
к/ф: 0992701209122
ИБАН: MD32VI022251800000411EUR
БАНК: BC VICTORIABANK S.A. Кишинев Молдова
Банковский код: VICBMD2X
Банковские реквизиты для перевода в USD (долларах США):
Получатель: БЕЛОКАМЕНСКАЯ ЮЛИЯ
Адрес: MD-3401, Хынчешть, улица Ал.Маринеску № 12, квартира 28
к/ф: 0992701209122
ИБАН: MD28VI022251800000057USD
БАНК: BC VICTORIABANK S.A. Кишинев Молдова
Банковский код: VICBMD2X

03/10/2022

Recently, the Hearts in unison team payed a visit to the mothers and children currently living at the Pro-Femina Crisis Shelter. The children were very happy to receive sweets, food and literature.
If you consider our work important, please support us by donating on www.heartsinunison.org

Photos from Hearts in Unison - Inimi la unison's post 27/09/2022

The Hearts in unison team visited a few families with children and offered them some necessary school supplies, as well as food and hygiene products! Children from vulnerable families deserve a chance for a better life!
Help us continue our important mission, by donating (link in bio)!

24/09/2022

La solicitarea Centrului Pro-Femina din Hînești, echipa Inimi la unison a efectuat o vizită. În cadrul Centrului sunt plasate mame cu copii, care se află în situații de viață dificile. Echipa noastră le-a oferit produse alimentare, dulciuri și cărți. Copiii ne-au întîmpinat călduros și au demonstrat că au un suflet blînd.
Dacă consideri munca noastră una importantă, te rugăm să donezi pe www.heartsinunison.org

Photos from Hearts in Unison - Inimi la unison's post 24/09/2022

Odată cu începerea unui nou an școlar, echipa Inimi la unison a decis să viziteze unele familii cu copii. Astfel, copiii au fost foarte fericiți să primească rechizite școlare, atît de necesare pentru pregătirea temelor.
Echipa noastră, deasemenea, a oferit familiilor produse alimentare și de igienă.
Suntem ferm convinși că copiii din familii social-vulnerabile merită o șansă la o viață mai bună.
Dacă dorești să ne ajuți să continuăm misiunea noastră importantă, te rugăm să donezi pe www.heartsinunison.org

Photos from Hearts in Unison - Inimi la unison's post 11/08/2022

Echipa Inimi la unison este fericită să anunțe că proiectul Spălătoria socială și-a început activitatea în satul Cărpineni și funcționează cu succes. La moment, un număr de aproximativ 46 persoane beneficiază de serviciile spălătoriei și au posibilitatea să spele și usuce haine, precum și să primească suport moral. Pentru a asigura continuitatea proiectului Spălătorie socială, vă rugăm să donați pe www.heartsinunison.org

Photos from Hearts in Unison - Inimi la unison's post 08/08/2022

Recently, the Hearts in unison team visited several bedridden eldery people from Hincesti town. They were offered food products, hygiene and household products, diapers.
We firmly believe that the eldery people deserve all our attention, support and help. If you also consider helping the elderly a priority, please donate on www.heartsinunison.org

Photos from Hearts in Unison - Inimi la unison's post 05/08/2022

Recent, echipa Inimi la unison a vizitat mai multe persoane în vîrstă, țintuite la pat, din municipiul Hîncești. Aceștia au fost bucurați cu produse alimentare, produse de igienă și de uz casnic, scutece.
Suntem ferm convinși că persoanele în etate merită toată atenția, suportul și ajutorul nostru. Dacă consideri oferirea de ajutor vîrstnicilor o prioritate, donează accesînd www.heartsinunison.org

Photos from Hearts in Unison - Inimi la unison's post 31/05/2022

Spălătorie socială la Cărpineni!
În comuna Cărpineni, Hîncești, la moment se derulează activități de creare a unei spălătorii de rufe destinate persoanelor social-vulnerabile.
Astfel, echipa Inimi la unison a procurat echipamentul necesar pentru amenajarea spălătoriei sociale, printre care mașină de spălat, mașină de uscat haine automată, fierbător electric, gresie, contor de apă și altele.
În cadrul spălătoriei sociale din Cărpineni va fi îndeplinită o necesitate de bază pentru persoanele ce se află în dificultate – spălatul hainelor.
Suntem ferm convinși că prin crearea acestei spălătorii se vor oferi nu doar condiții minime de igienă, dar și se va crea un spațiu de comunicare, speranță și încredere într-un viitor mai bun.
Puteti contribui la misiunea noastra prin donatii la www.heartsinunison.org

Photos from Hîncești 24 TV's post 23/04/2022
Photos from Hearts in Unison - Inimi la unison's post 22/04/2022

Astăzi, 22-04-2022 au fost bucurați cu produse alimentare si alte lucruri utile, doua familii din satul Lapușna, municipiul Hincesti - o familie cu trei copii și alta cu șase copii. Vă multumim pentru donatiile voastre! Vă rugăm să continuați să ne susțineți misiunea la: www.heartsinunison.org

10/04/2022

Astăzi ,10.04.2020, echipa Inimi La Unison a mers in ajutor la centrul de refugiați AGAPE, satul Recea raionul Straseni.

Vă mulțumim pentru că continuați să susțineți organizația Inimi la Unison în timp ce noi lucrăm pentru a oferi ajutor în această criză refugiaților.

Pentru a ne ajuta cu proiectele viitoare, vă rugăm să donați: https://www.heartsinunison.org/

Photos from Hearts in Unison - Inimi la unison's post 11/03/2022

Astăzi 11 Martie 2022, Fundația Inimi La Unison a mers in ajutor la Centrul de Refugiați din Or. Hincest, satul Sărata - Galbena. Va mulțumim pentru ajutor!

Pentru a ne ajuta cu proiectele viitoare, vă rugăm să donați: https://www.heartsinunison.org/

09/12/2021

• PRÉPARÂT SUPERTONIC PULMONAR şi I
IMMUNOSTIMULENT GENERAL
Ingrediente:
 Miere de salcâm sau polifloră în stare fluidă – 2,5 kg
 Aloe (poate fi specia vera sau specia mai comună arborescens; se dă prin maşina de tocat) – 700 g
 Ghimbir - rădăcină proaspătă dată pe răzătoare – 500 g
 Tinctură de propolis – 100 ml
 Hrean dat pe răzătoare – 100 g
 Iarbă mare (pulbere obţinută prin râşniţa de cafea) – 150 g
 Lichen de piatră (pulbere obţinută prin râşniţa de cafea) – 150 g
 Ulei volatil de cimbru – 30 picături
 Ulei volatil de eucalipt – 30 picături
 Ulei volatil de oregano – 30 picături.
Se combină cu mierea toate celelalte ingrediente (într-un borcan mare), se amestecă foarte bine pentru a se omogeniza. În prima săptămână se consumă 1 lingură de 3 ori pe zi. După aceea se consumă 4-5 linguri pe zi, până la epuizarea preparatului. Se începe consumul acestui preparat tonic din prima zi a tratamentului. După o pauză de 1 lună se mai poate face o altă doză.
Preparatul poate fi folosit în diverse afecţiuni grave ale plămânilor: tuberculoză, pneumonie, diverse infecții pulmonare, viroze respiratorii, silicoză, bronşite, cancer pulmonar etc. Datorită mierii, este contraindicat în caz de diabet.

Photos from Hearts in Unison - Inimi la unison's post 09/11/2021

PELIN.
Un grup de cercetători, inclusiv reprezentanți ai Institutului Politehnic din Worcester, au descoperit că extractele din frunzele unei plante medicinale cunoscute sub numele de Wormwood au suprimat replicarea COVID-19 și a două variante.

Profesorul de biologie WPI, Pamela Weathers, a făcut parte dintr-o echipă de cercetători de la Universitatea Columbia și Washington, care a descoperit că frunzele plantei Artemisia annua ar putea reprezenta un agent terapeutic sigur și ieftin pentru COVID.

„Artemisia annua a fost studiată pe larg și a fost folosită în siguranță în medicina tradițională de peste 2.000 de ani pentru a trata o varietate de boli legate de febră”, a spus Weathers. "A. annua ar putea oferi indicii pentru noi terapii sigure și eficiente din punct de vedere al costurilor cu greutate moleculară mică sau chiar ar putea fi folosit ca nutraceutic antiviral. ”

Lucrarea este descrisă într-un articol publicat în Journal of Ethnopharmacology.

În timpul studiului, oamenii de știință au înmuiat frunze uscate de viermi de lemn în apă fierbinte și au testat soluții împotriva COVID și două variante originare din Regatul Unit și Africa de Sud.

Rezultatele au arătat că extractele de A. annua nu blochează intrarea virusului în celule, ci inhibă replicarea acestuia, ucigându-l în cele din urmă.

„Aceste rezultate completează datele din alte laboratoare din întreaga lume că această plantă conține compuși care pot ajuta pacienții infectați cu COVID-19”, a spus Weathers. „Știm, de asemenea, că planta conține compuși care suprimă inflamația și formarea de țesut cicatricial, cunoscut sub numele de fibroză, care afectează și pacienții cu COVID-19. Împreună, aceste caracteristici indică o plantă care necesită mult mai mult studiu.”

Disclaimer: Dacă aveți orice afecțiuni de bază, vă rugăm să consultați medicul înainte de a face oricare dintre aceste tratamente.

12/10/2021

PENICILINĂ RUSEASCĂ:

2 pahare de apă
1 grapefruit
1 portocală
1 lămâie
1 ceapă
1 cățel de ustroi
3 cm de ghimbir proaspăt
1/4 – 1/2 linguriță de ardei Cayenne praf (ardei roșu)
1 lingură mare de curcuma
Miere după gust.
Se amestecă în blender toate componentele (în afară de miere), apoi se întroduce miere.
O lingură de soluție se amestecă într-un pahar de apă fierbinte. Se bea 1-5 pahare pe zi până la însănătoșire. Poate fi administrat pentru a preveni boala –
1-4 linguriți de amestec se bea cu apă.

РУССКИЙ ПИНИЦИЛЛИН:

2 ст. воды
1 грейпфрут
1 апельсин
1 лимон
1 лук
1 головка чеснока средняя
3 см. свежего имбиря
1/4-1/2 ч.л. Кайанский перец
1 ст. л. куркумы
Мёд по вкусу
Взбить в блендере, добавить мёд.
Развести столовую ложку смеси в горячей воде. Пить в течении дня до полного выздоровления.
Можно использовать по утрам, как профилактику, взяв 1-4 чайных ложки смеси в рот и запить водой.

11/10/2021

PENTRU ÎNTĂRIREA SISTEMULUI IMUNITAR ŞI TRATAREA VIRUSULUI:

10,000 mg vit C
0,5 pahar de aloe
1/4 pahar de suc de lămâie
1/4 pahar de suc de portocală
4 căței de ustroi
1 linguriță curcuma
În caz de boală, amestecul diluați cu apă caldă și se bea pe parcursul zilei.

СРЕДСТВО ДЛЯ УКРЕПЛЕНИЯ ИММУНИТЕТА, А ТАКЖЕ ЛЕЧЕНИЯ ВИРУСОВ:

10,000 мг. Вит. С
0,5 стакана алое
1/4 стакана сока лимона
1/4 стакана сока апельсина
4 зубчика чеснока
1 ч.л. куркумы
В случае заболевания выпить в течении дня.
Для профилактики , в течении 2-3 дней.

11/10/2021

MIJLOC ANTIVIRAL, ANTIBACTERIAL ŞI ANTIFUNGIC:

10 caței de ustroi
2 cepi
7 cm de rădăcină de ghimbir
2 cm de rădăcină de hrean
12 linguri de suc de lămâie
1 linguriță de ardei Cayenne praf (ardei roșu iute) 1 lingură de curcuma
5 linguri de miere
5 picături de uleiuri esențiale (de fiecare) de mentă, eucolipt și de arborele de ceai.
Se amestecă în blender. În caz de boală diluați acest amestec cu două pahare de apă fierbinte.
Luati o lingură la fiecare 30 minute.
Pentru a preveni viroza, 1-3 lingurițe de amestec.
Se dizolvă într-un pahar de apă fierbinte,
se bea de 2-3 ori pe zi.

АНТИ-ВИРУСНОЕ, АНТИ-БАКТЕРИАЛЬНОЕ И АНТИ-ГРИБКОВОЕ СРЕДСТВО:

10 зубчиков чеснока
2 луковицы
7 см. корня имбиря
2 см. корня хрена
12 ст.л. сока лимона
1 ч.л. Кайанского перца
1 ст.л. куркумы
5 ст.л. мёда
5 капель каждого: эфирного масла мяты, эвкалипта и чайного дерева.
Взбить в блендере.
В случае заболевания развести с 2 стаканами горячей воды, принимать по столовой ложке каждые 30 минут.
Для профилактики 1 ч.л. смеси на стакан горячей воды 2-3 раза в день.

11/10/2021

SIROP DE TUSĂ:

2 cepi
2 căței de ustroi
1 pahar de ghimbir taiat
2 linguri de hrean
Suc din trei lămâi
1/2 linguriță ardeiul Cayenne praf (ardei roșu iute) 1/3 linguriță de tinctură de cuișoare
1/2 linguriță ulei esențial de mentă
1 pahar de miere de albine
Se amestecă în blender toate componentele
( în afară de miere), apoi se întroduce miere.
Se lasă 5 zile și apoi se strecoară.
Se păstrează în frigider.

СИРОП ОТ КАШЛЯ:

2 луковицы
2 головки чеснока
1 стакан нарезанного имбиря
4 ст.л. хрена
Сок 3 лимонов
1/2 ч.л. Кайанского перца
1/3 ч.л. настойки гвоздики
1/2 ч.л. эфирного масла мяты
1 стакан мёда
Взбить в блендере все ингредиенты кроме мёда, потом ввести мёд.
Настоять 5 дней и процедить. Хранить сироп в холодильнике.

11/10/2021

Mulțumim pentru aceasta ocazie de a ne întâlni din nou pentru a ne împărtăşi cu metodele şi principiile modului sănătos de viață.
Vă dorim o toamnă frumoasă, adică sănătoasă.

Благодарны за эту возможность встретиться с вами снова и поделиться способами сохранять крепкое здоровье.
Желаем всем здоровой осени.

10/10/2021

Seminar “IMUNITATEA si PREVENIREA BOLILIOR VIRALE”.

30/09/2021

Toamna pe lângă frumusețea şi generozitatea sa, s-a distins întotdeauna prin activarea viruşilor.
Însă aceasta nu este o problemă dacă aveți cunoştințe despre prevenirea bolilor virale şi metodele de tratare a acestora.

Cu mare drag va invitam la urmatorul nostru seminar dedicat sănătății “IMUNITATEA si PREVENIREA BOLILIOR VIRALE”.

Seminarul va avea loc Duminica, 10 Octombrie, la 18:30
In oficiul “ Inimi la Unison” or. Hincesti,
str. Chisinaului 9 etajul 4.
Intrarea este gratis
Va asteptam!

Осень, помимо своей красоты и щедрости, всегда отличалась активизацией вирусов. Но это не проблема, если вы владеете знаниями о профилактике вирусных заболеваний и методами их лечения.

Сердечно приглашаем на наш следующий семинар на тему «ИММУНИТЕТ И ПРОФИЛАКТИКА ВИРУСНЫХ ЗАБОЛЕВАНИЙ.»

Семинар состоится в воскресенье,
10 октября в 18:30.
Вход свободный.
Адрес: or. Hincesti, Str. Chisinaului 9, et. 4
Ждём вас.

Want your business to be the top-listed Non Profit Organization in Hincesti?
Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

СЕМИНАР: ПРЕДУПРЕЖДАЕМ И ЛЕЧИМ БОЛЕЗНИ С ПОМОЩЬЮ ПРАВИЛЬНОГО ПИТАНИЯ
Tema seminarului:«Activitatea fizica - unul din mijloacele de autovindecare a organismului».Тема семинара:«Физическая ак...

Telephone

Address

Hincesti
Hincesti

Other Nonprofit Organizations in Hincesti (show all)
Public Speaking Hînceşti Public Speaking Hînceşti
Hincesti, MD3401

Unicul Club de Public Speaking din Hînceşti, unde exersăm vorbitul în public, un element esenţi

Miss Hînceşti Miss Hînceşti
Hincesti, MD3401

Concurs Raional de Frumuseţe care are scop cultural şi educaţie generală.

Centrul Raional de Tineret Hîncești Centrul Raional de Tineret Hîncești
Mun. Hîncești, Str. Mihalcea Hîncu, Nr. 123
Hincesti, 3400

Organizaţie necomercială ce reprezintă un serviciu sau un complex de servicii comunitare adresate tut