Paly drummer

Paly drummer

コメント

Ini mlm liverpool vs man city bro... Kasi hantam laa...
morningggg :-)
Wow.. abang leftwing ni kan?? Yelaa.. sy penah jumpa abg dulu kat giant klang ngh buat show.. wow.. sy minat giler ngn abang ni.. hahahahahahaha..
burger satu bang..

Actress /TV Host / Malaysian
Twitter : @palydrummer
Instagram : palydrummer
Monitored by paly drumme

19/05/2019

Lama x update..try update tgk...
Selamat bersahur semua..
Smoga d bulan yg mulia ini..
Amalan kita smua dtrima oleh
Allah s.w.t...
Tq pd follower2 sy..

09/02/2019

assalamualaikum..kepada fans2 sy..
semoga semua sehat....lama tak beraksi...inshaallah
COMING SOON......

12/06/2018
09/06/2018

Slamat ptg semua,korang bebuka puasa mana arini?

28/06/2017

salam aidilfitri

09/06/2017

selamat bebuka puasa kawan kawan semua,malam ni jom terawih

29/03/2017

salam semua kawan2 ,selamat malam

04/01/2017

happy newyear myfrend

Timeline photos 27/08/2016
27/08/2016

kalau korang nak follow saya di instagram bole la follow palydrummer tq semua kawan2

19/08/2016

tq kepada semua yg like pages...harap korang semua sihat...selamat malam kwn2 semua

26/06/2016

Hye kawann kawann semua apakaba??lagi beberapa hari saja kita nak berhari raya...korang semua da buat persiapan raya?????

15/06/2016

Salam ramadhan

02/04/2016

Selamat pagi...mulakan pagi dengan bismillah...n snyuman yg indah...😊😊😊😊

04/03/2016

Slm subuh...slmt mnunaikan fardu subuh...all my friend...^_^

01/03/2016

Tq for to like my fans pages...salam subuh...drpd sy...:)

22/12/2015

thanks my fried yg support my pages...semoga sihat selalu......
kjp sje da nak msuk thun baru....semoga tahun yg akan dtg....menjadi lebih baik drpd thun2 yg seblumnye...amin......:D

16/08/2015

2mggu agy untuk kite mnyambut hari kmerdekaan yg ke 58.....
smoga malaysia kekal aman hingga ke gnerasi yg akan dtg.....
^_^....

28/06/2015

Selamat berpuasa...semoga..mndpt keberkatan allah s.w.t...insyaallah..:)...

08/06/2015

Good afternoon...to all..my friend....hrp sehat semua...ap khabar??...ceria2 lar selalu...=)

21/03/2015

Tq for my friend like my fans page...smoga sehat slalu..murah rzeki...n mdpt cita2 serta impian yg dingini..dlm hdop..smoga succes...selalu..selamat malam..asslamualaikum..

02/01/2015

tq ALL my Friend Like My Fanpages......
Harap semua sehat..
sama2 lar kite mendoakn mangsa banjir..agr pulih secepat mungkin....insyaallah

19/12/2014

seamat petang my all friend

22/09/2014

kenangan mengusik jiwa...huahua

26/08/2014

zzzzz....function

15/08/2014

slmt pagy...wrga fb...yg dsyangi....amik udara segar d pagy ary...hahaha

01/06/2014

Salam maghrib suma..jgn lupa solat all my friends...;)

13/04/2014

Smoga kita dbrkati Allah:)...

03/03/2014

Selamat petang to all my friends..syukur alhmdulillah...hujan jgk..mmbasahi bumi..bersyukur ke ats rhmatmu ya Allah:)

28/02/2014

Slmt petang kwn2....:)

06/02/2014

Tuan/puan daripada kita berFB @ berWechat @ WhatsApp tak dapat hasil...apa kata sambil2 tu kita buat income nak? Saya berkongsi 1 program dari U.S yang boleh buat income sampingan. Free register tiada apa2 bayaran dikenakan. Tiada tipu muslihat (KALAU ANDA RASA PROGRAM INI MENIPU,ANDA TAK RUGI APA2 PUN,ANDA TAK PERLU KELUAR DUIT PUN KAN?) Tak perlu cari org,tak perlu jual barang atau beli barang. Syarat kelayakan: Anda ada FB @ Wechat @ WhatsApp dan tahu mnggunakan computer sikit2 . Apa saja termasuk Tweeter dan laman sosial lain. Anda hanya perlu open Link di bawah dan register sebagai member . Lepas register anda terus dapat 25 Usd x 3.4 = rm85.00...lepas tu anda akan dapat Link anda sendiri. Apa lagi,anda copy Link anda sendiri dan copy ayat2 saya ini dan paste dekat FB ,Twitter dan sebagainya. Setiap orang yg buka Link anda,anda akan terima ganjaran sebanyak 10 Usd x 3.4 = rm34.00,mudah,kan? Duit anda boleh pilih,samada duit masuk ke Acc bank atau check akan di poskan ke alamat rumah anda. Register sila klik http://stayreward.com/index.php?share=105963

02/02/2014

Mari tgk LFC vs westbrom....sbntar agy...hrp2 LFC mnang INI mlm...weeeee...:D

30/01/2014

Slm maghrib....slmt mnunaikn solat...:)

27/01/2014

Ap kbar my all friend....smoga sehat di samping kluarga n org trsyg....

あなたの公人を公人のトップリストOsakasayama-shiにしたいですか?
ここをクリックしてあなたのスポンサー付きリスティングを獲得。

カテゴリー

住所

Cheras
Osakasayama-shi, Osaka
56000

Artistsのその他Osakasayama-shi (すべて表示)
憧憬写真家 渡邊翔一(Shoichi Watanabe Photograph) 憧憬写真家 渡邊翔一(Shoichi Watanabe Photograph)
Osakasayama-shi, 537-0012

Shoichi Watanabe (Wide Landscape Photographer)  born on September 15th, 1982.  from Chiba J*p

現代アート・現代美術(美学者母 ART Hacker) 現代アート・現代美術(美学者母 ART Hacker)
Osakasayama-shi, 5960035

ART Hacker、現代美術、現代アート、美学者、批評家、総合芸術企業「マクロ

Eco Lamps Eco Lamps
Osakasayama-shi

My vision is to inspire people and generations to have a world with fewer waste and a circular econo