RepublicJapan.officials

RepublicJapan.officials

Personal Shopper
Personal Guide
Japan auctions bid service
Service Charge & Postage Fee Applied
Whatapp : ‭‭‭+60178826843‬‬‬ (whatapp text / call )

KAMI MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN
PRIVATE TOUR GUIDE DI JEPUN DENGAN HARGA TERMURAH

通常通り開く

16/08/2022

Brother!s!

Dm for friendly!

14/05/2022

Masih boleh bertahan untuk 90 minit permainan! 😂😂. Ada nk yg nk sign ke. Sila dm abam! Free player to team up! 😂😂

05/04/2022

I will comeback! Insha’allah

#2022

17/03/2022

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

#2022

14/03/2022

When u lose your money , You lose nothing
When you lose your health , You lose something
when you losee your character , You lose everything
Remember that!!

#2021

23/02/2022

We travel not to escape life, but for life not to escape us! With love from NISEKO

13/02/2022

Clear blue sky! ماشاءالله! Keindahan alam😊

30/01/2022

Tenang itu indah! ٱلْحَمْدُلِلَّٰهِ. Selesai untuk trip weekend kali ini. Insha’allah jumpa lagi next weekend! 😂😂

Nk joim rojer2 abam! Selamat malam dunia

#2022

28/01/2022

A person who fixed a problem that you don’t know you have, in a way you don’t understand!

While(!(succeed =()));

#2022

02/01/2022

No budy said it would be easy, they only said it would be worth it.

Remember one things, life js better when u share!
02 JANUARY 2022

#2022

12/12/2021

Setiap Orang yang mempunyai kejayaan besar dalam hidup adalah mereka yang pernah gagal beberapa kali dan terus bangkit untuk berjuang.

Jika anda berputus asa hanya kerana kegagalan, maka anda tidak akan pernah merasai kejayaan pada masa hadapan.Takut kegagalan adalah faktor yang menghalang ramai orang untuk mencuba.

Segera ubah perspektif ini dan mula berani mencuba sesuatu yang mencabar.Teruskan menggapai impian dan kejayaan di masa hadapan.

Mencari kehidupan yang kebih baik untuk masa depan Insha’allah. Mgkin akan beralih arah ke bidang yg baru soon!

Aviation engineers ✅
Personal shopper ✅
Tour guide ✅
Restaurant owner✅
Printing shope✅
Durian dealer ✅
———————- ❌ ( coming soon )

Doakan abam geng! Semoga di permudahkan segaka urusan! NEXT LIFE!

#2021

10/12/2021

Hidup nie Kena bersyukur jgan terlalu mengatur!
Dulu suko dulu! Lonie gak lerak sajo. Hahah

#2021

30/11/2021

Memang susah nak sentiasa positif, tapi lagi susah hidup dalam negatif. buatlah pilihan, sendiri kawal fikiran, tarik nafas, zikir, jalan terus. 😄

#2021

23/11/2021

Musim putih kini kembali! Setting apa yg patut! Tahun nie kita ejah tuning 4500hp 🏂

#2021

29/10/2021

Up seskali takpe kan geng! Nie tanda masih aktif bersukan! Nk Friendly rojer jer! 😂😂.

#2021

27/10/2021

Apa khbar geng? Sihat ke tu. Jgn kuat sngt mengata orang geng. Neraka tempat dia geng! Hebat di dunia tak kekal geng. Hebat di akhirat baru kekal. Santaii layan.

#2021

22/10/2021

YANG AKU MASIH ADA! Tp takkan selamanya kekal.INI LAH KEHIDUPAN.

Rindu kampung oiii! Jom sapa nk follow abam blk malaysia. Boleh jagi geng quarantine. 😂😂

#2021

20/10/2021

Biarlah Hina di pandang manusia, Janji Kita mulia di sisi Allah

Hidup ini ada turun naiknya. Ada masa indah, ada ketikanya gundah dan terasa hina. Bahagia dan musibah silih berganti. Ini lah yang kita lalui dalam meniti perjalanan hidup di dunia ini. Walau apa pun keadaannya, hanya Allah tempat bergantung, bukan mengharapkan sesiapa untuk simpati dan empati.

Keadaan susah semakin perit apabila tindakan kita disalah erti. Yang mengata itu dan ini sedangkan mereka tidak tahu dan sedikit sahaja yang sudi mengerti selebihnya hanya tahu mengeji.

#2021

10/09/2021

Remember…

It’s a bad day.

Not a bad life.

Just because you’re having a tough day – doesn’t mean that your whole life is bad.

#2021

05/09/2021

Supreme special release AW 2002 Camacho Monster Dolls

( PLEASE SHARE THIS POST ) 😂😂😂

“At the turn of the millennium, New York’s downtown retail scene had become huge. From Soho through to the Lower East Side, independent boutiques were opening everywhere, selling limited-edition sneakers, streetwear and accessories. Integral to this movement were Japanese vinyl figures from brands like Medicom Toy.

"With its tiny store on Eldridge Street next to Stash’s Recon and Nort 235 boutiques, Jakuan Melendez’s 360 Toy Group was the go-to spot in New York for toys from brands like BAPE, Bounty Hunter, Futura and Medicom.

"For Supreme’s first foray into the toy market, James Jebbia personally chose to work with 360 Toy Group on the Camacho figure. The fluffy monster was actually inspired by an ex-Supreme teammate who used to regularly flip people the middle finger!

"The six-inch vinyl figure was produced in limited quantities and came in pink, green and orange for limited retail, with an all-black version for Supreme friends and family only."

Estimated value £250
Now day value abd selling price $3900

Klau nk bgtau! Set of 3! Black super rare limited item!

#2021

Photos from RepublicJapan.officials's post 31/08/2021

Accessories! Rojer apa apa awak nk. Kita kasi ejah!

#2021

27/08/2021

Swing Top 1.0L Bottle ( set of 2 )

2 set available
First come first serve
Price 630 ( shipping includes)

#2021

27/08/2021

sacai × NIKE LDV WAFFLE BLACK
❌sold❌

#2021

27/08/2021

Silver box! ❌Sold❌

#2021

26/08/2021

Umo dia 3 tahun lebih! Itu jer nk bgtau. Codex oh codex!

植物が到着しました。 私はこれが大好きです!ありがとございます(^ ^) @aobouzu_caudex!

#2021

24/08/2021

Im the player! Terima kasih semua yg suport abam!

#2021

24/08/2021

Standby geng! Insha’allah hari nie jam 4.30 waktu japan 3.30 waktu malaysia kita live ngn team japan‼️‼️. Isi peluru penuh2 geng.. Ready menembak nnt. 😂😂.

#2021

ビデオ (すべて表示)

Biarlah Hina di pandang manusia, Janji Kita mulia di sisi Allah Hidup ini ada turun naiknya. Ada masa indah, ada ketikan...
Deep powder snow in niseko
My hero! 🥰🥰.#family #day #love #instagood #instagram #instafamous #instafashion #vsco #vscocam #japan #malaysia #ootd #s...
Jangan nk gatal bibir tanya kenapa member kat belakang tu kanapa tegolek! 🤣😂🤣😂. Kata nya nk buat comeback @jozlynnhanani...
“Wahai orang-orang yang beriman! Apabila dikumandangkan seruan mengerjakan Solat Jumaat, maka bersegeralah kamu pergi (k...
Itabashi - osaka - itabashi! Lerak awal! 🤣😂🤣😂. #video #thefamilyjp #team #team_jp_ #malaysia #perantau #tourguide #tokyo...
Ruponya jepun minat lagi ko abam. Bos dia oyak gini 今日はサッカーをするために来てください! hok mana tak tahu pehe buleh translate ..🤣😂🤣😂.....
It's all about quality of life and finding a happy balance between work and friends and family...#family #day #love #ins...
ミカエル君、卒園おめでとうございます㊗️🎊これからも元気いっぱい過ごそうね。大好きだよ❤️。..#thefamilyjp #myboy #graduation #hoikuen #japan #vsco #vscocam #family #...

電話番号

ウェブサイト

住所


173-0011 206,Fuji Mansion, 17-7, Nakaitabashi
Itabashi-ku, Tokyo
173-0011

ショッピングサービスのその他Itabashi-ku (すべて表示)
Icho 銀杏 Fashion Icho 銀杏 Fashion
Itabashi-ku, 175-0094

Fashion ,Apparel