Posao u Sloveniji

Posao u Sloveniji

Sporazum između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Slovenije o zapošljavanju državljana Rep

Sajam zapošljavanja u Nišu 02/10/2019

Na Sajmu zapošljavanja, u Nišu održanom 26.septembra u SC Čair, kome je prisustvovalo više hiljada građana, predstavile su se brojne slovenačke kompanije koje su ove godine objavile više od 4.500 slobodnih radnih mesta, što pokazuje interesovanje i potrebu za zapošljavanjem u određenim privrednim delatnostima. Među izlagačima nalaze se i kompanije Kras, Lasertehnik, koncern Kolektor, preduzeće Pošta Slovenije i dr.
Sajmu su prisustvovali i predstavnici dva zavoda za zapošljavanje, a koji su prisutnima dati odgovore na sva pitanja u vezi sprovođenja Sporazuma između Vlade Republike Slovenije i Vlade Republike Srbije o zapošljavanju državljana Republike Srbije u Sloveniji.

Više o ovome pročitajte na:
https://www.posaousloveniji.rs/vesti/odrzan-sajam-zaposljavanja-u-nisu/

26/09/2019

Zanima te posao u Sloveniji?

Danas do 20h poseti nas na Sajmu zapošljavanja u Nišu, u SC Čair u Balon sali.

Očekujemo te!

25/09/2019

Samo jedan dan deli nas od početka sajma u Nišu!

Ukoliko još uvek nisi potvrdi svoje prisustvo jednim klikom na ➡️bit.ly/Sajam_zaposljavanja_u_Nisu

23/09/2019

Niš, 26.septembra

Posao u Sloveniji 🇸🇮 nikada nije bio bliži!

Potvrdi i ti svoj dolazak u Čair jednim klikom na http://bit.ly/Sajam_zaposljavanja_u_Nisu

Poslodavac_Kum-Plast 23/09/2019

Porodično preduzeće KUM-PLAST d.o.o. osnovano je 1985. godine i više od tri decenije bavi se preradom plastičnih masa. Preduzeće je razvilo široku paletu proizvoda brizgane i ekstrudirane plastike i metala, namenjenih prvenstveno industriji nameštaja.

Kvalitet njihovih proizvoda poznaju sve veće kompanije nameštaja u Sloveniji i inostranstvu.

Kao proizvođač, preduzeće KUM-PLAST nudi sledeće proizvode: robne trake (ABS, PP…), brizgane proizvode (podesive nogice, mehanizme za kačenje visećih elemenata, nosače polica, klizače, ugaonike, pokrivne kapice), ekstrudirane proizvode (različite profile, kuhinjska podnožja, završne merdevine pulta).

Poslodavac_Odelo 23/09/2019

Kompanija Odelo Slovenija iz Prebolda, koja je deo grupe Odelo, etablirani je proizvođač visokokvalitetnih zadnjih svetala i pokazivača za automobilsku industriju takozvane premium klase. Ova svetla odlikuju se visokim kvalitetom, inovativnošću, upotrebom sofisticirane tehnologije i mnogim drugim prednostima kojima se možete diviti u automobilima Mercedes-Benz, Audi, BMV, Porsche i drugima. Odelo Slovenija trenutno zapošljava nešto više od 1650 ljudi, a 2018. godinu kompanija je završila sa prometom od 190 miliona evra.

Grupa Odelo sa svojim ograncima prisutna je u Turskoj, Sloveniji, Nemačkoj, Bugarskoj, Meksiku i Kini. Sedište istraživanja i razvoja nalazi se u Štutgartu u Nemačkoj, a operativno sedište u Turskoj.

Poslodavac_Kras 20/09/2019

Neke tajne se prenose s kolena na koleno i svaka generacija unosi nešto novo i bolje u taj vremenski mozaik. U KRAS-u se polazi od tradicije, kvaliteta i znanja predaka kao osnovnih vrednosti koje se iznad svega cene i čuvaju.

KRAS ostaje veran bogatom nasleđu svojih predaka koji su znali da iz oskudne i tvrde kraške zemlje iscede ono što je najbolje, a istovremeno njihova znanja i iskustva stalno dopunjuju savremenim dostignućima u struci i saznanjima o zdravoj, kvalitetnoj i prirodnoj hrani. U stalnom nastojanju da svoj asortiman prilagodi zahtevima tržišta, kreirali su bogat i raznovrstan program koji je u proteklim godinama stekao zavidan renome kod kupaca.

Poslodavac_Pivka 20/09/2019

Slovenačko preduzeće Pivka perutninarstvo simbolizuje pouzdanost i brigu za kupca. Društvo čini 500 zaposlenih i ugovornih partnera. Sa jasnom vizijom, koja počinje 1959. godine, da bi svakog dana obezbedili nešto dobro u ishrani svih generacija, uvek razvijaju nova kulinarska rešenja. Ostvarivanjem tog cilja usmerili su se kroz ponudu pilećeg mesa i brojnih proizvoda višeg kvaliteta, koji su dostupni svim potrošačima.

Tokom istorije uspešnog rada na tržištu stekli su iskustvo, prepoznatljivost i poverenje generacija korisnika. Pivka je preduzeće koje se ponosi najvišim standardima proizvodnje i kvaliteta živinarskih proizvoda. Njihova obaveza ostaje jednostavna- ispuniti kulinarske trenutke dobrom hranom za svaku priliku! Razveseliti ljude punim stolom, kad se skupi cela porodica ili društvo. Pružiti podršku za sve izazove aktivnog životnog stila.

Poslodavac_Adecco 20/09/2019

Adecco H.R. kadrovsko savetovanje d.o.o. deo je velike međunarodne grupe Adecco Group AG, vodeće konsultantske kompanije za pružanje usluga u oblasti zapošljavanja i upravljanja ljudskim resursima. Na slovenačkom tržištu prisutni su od 2000. godine.

Širokom mrežom lokalnih filijala širom Slovenije, sa najboljim tehnološkim rešenjima, neprestanom nadgradnjom i uvođenjem novih usluga u ponudu, uzimajući u obzir neprocenjivo dugogodišnje iskustvo i na međunarodnom području, brzim reagovanjem i najboljom cenom obezbeđuju izbor najadekvatnijih kandidata za sve vrste poslova.

Adecco Adriatik posluje u Sloveniji (Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Kopar, Novo mesto), Hrvatskoj (Zagreb, Rijeka, P**a), Srbiji (Beograd, Novi Sad, Kragujevac i Niš). Tim čini 300 posvećenih zaposlenih, koji na dnevnom nivou uslužuju preko 1.000 klijenata i preko 10.000 eksternih saradnika. Pažljivo slušaju svoje kolege, kandidate i klijente, povezujući prave ljude sa odgovarajućim radnim mestima.

Poseduju stručnost, iskustvo i sposobnost da pruže usluge najvišeg nivoa, pri čemu vode podjednaku brigu kako o klijentima, tako i o osobama koje traže zaposlenje.

Poslodavac_Delamaris 20/09/2019

Delamaris d.o.o. proizvodi zdrave i visoko kvalitetne riblje proizvode iz prirodnih sastojaka i najkvalitetnijih sirovina. Iskustvo koje proizlazi iz 140-godišnje tradicije, u kombinaciji s tehnologijom koja ne šteti okolini, omogućuje da Delamaris kako nekada tako i danas nudi potpuno prirodne proizvode bez aditiva (tj konzervansa, pojačivača ukusa, boje itd). Svi proizvodi su bez glutena i predstavljaju prirodni izvor kalcijuma i omega 3 masnih kiselina.

Glavni zadatak preduzeća je kvalitet koja je cilj i čemu stremi svih 100 zasposlenih. Svim zaposlena je omogućeno prijatno radno okruženje, mogućnost za lično napredovanje, a potrošačima širok asortiman proizvoda prilagođenih savremenim prehrambenim navikama. Predanost kvalitetu proizvodnje i brigu za okolinu potvrđuju IFS i HACCP sertifikati kvaliteta.

Sajam zapošljavanja u Beogradu 19/09/2019

Danas je u beogradskom Sava centu organizovan Sajam zapošljavanja, tokom koga su kompanije iz Slovenije predstavile svoju delatnosti i pozicije otvorene za radnike iz Srbije.
Sajam, za koji je izražen velik interes građana, je osmišljen kao mesto susreta poslodavaca iz Slovenije i svih onih koji su u potrazi sa poslom. Kompanije koje su se ovom prilikom predstavile posetiocima ove godine su objavile više od 4.500 slobodnih radnih mesta, što pokazuje interesovanje i potrebu za zapošljavanjem u određenim privrednim delatnostima.

19/09/2019

Danas od 12 do 20 časova posetite nas u Sava centru, u Beogradu i iskoristite jedinstvenu priliku da aplicirate za neko od otvorenih radnih mesta u Sloveniji.

http://bit.ly/Sajam_zaposljavanja

Poslodavac_Workforce 18/09/2019

Potvrdi svoj dolazak na bit.ly/Sajam_zaposljavanja_u_Nisu 26.septembra u SC Čair i konkuriši na otvorene pozicije.

Poslodavac_Sigr 18/09/2019

Potvrdi svoj dolazak na bit.ly/Sajam_zaposljavanja_u_Nisu 26.septembra u SC Čair i konkuriši na otvorenu poziciju.

SIGR Bizjak je preduzeće osnovano 1936. godine i nudi kompletne transportno-logističke usluge za suvu robu i robu u kontrolisanim temperaturnim uslovima, 24/7/365 dostave unutar EU. Ima svakodnevne zbirne linije iz centralne i istočne Evrope i Rusije i obrnuto i nedeljne zbirne linije u države Balkana.
Kompanija ima partnere u Austriji, Holandiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Izraelu, Nemačkoj.

SIGR poseduje skladište u kontrolisanim temperaturnim uslovima.

Takođe, bavi se lokalnom distribucijom, a pouzdan je partner u lancu snabdevanja vodećih dobavljača ohlađene i suve robe.

18/09/2019

Jedan dan deli nas od početka sajma!
Potvrdi svoje prisustvo jednim klikom na ➡️ bit.ly/Sajam_zaposljavanja.

18/09/2019

Sporazum o zapošljavanju građana Srbije u Sloveniji = Mogućnost zaposlenja za sve na evidenciji NSZ

Vise o ovome saznaj na ➡️ bit.ly/Sajam_zaposljavanja.

17/09/2019

Sporazum o zapošljavanju građana Srbije u Sloveniji = Garantovani jednogodišnju ugovor o radu

Više o ovome saznaj na ➡️ bit.ly/Sajam_zaposljavanja.

Poslodavac_Koncern Kolektor 16/09/2019

Koncern Kolektor je multinacionalna kompanija sa sedištem u Sloveniji i široko rasprostranjenom mrežom preduzeća i predstavništva u Evropi, Americi i Aziji, koja deluje u oblasti visoko specijalizovane industrijske proizvodnje. Kao jedan od lidera u globalnim tržišnim nišama, komponenti i sistema automobilske industrije, elektroenergetike i inženjeringa i tehnoloških sistema, žele da se u periodu digitalne industrijske revolucije uvrste i kao vodeći globalni ponuđač rešenja za pametne fabrike.
Kolektor je daleko najveći dobavljač komutatora na svetu. A sa magnetnim komponentama već su dostigli drugo mesto u Evropi. Sadašnjost automobila je nezamisliva bez Kolektora, koji neophodnim delovima oprema najprestižnije svetske brendove. Isto važi za budućnost, jer razvijaju elektronske i pogonske sisteme za električne automobile, a jačanjem programa građevinarstva postali su najveći građevinac u državi.

Poslodavac_Container 16/09/2019

Preduzeće Container, d.o.o. sa radom je počelo 1998. godine, nastavlja tradiciju proizvodnje kontejnera, dužu od 45 godina i spada u najvažnije proizvođače specijalnih kontejnera u Evropskoj uniji. U preduzeću kroz modernizaciju tehnološke opreme svoj proizvodni program neprestano prilagođavamo i odazivamo se potrebama tržišta. Od standardnih modela kontejnera u poslednjoj dekadi smo na osnovu dugogodišnjeg iskustva i sopstvenog znanja proizvodni program dopunili i nadogradili proizvodnjom sve zahtevnijih i specijalnijih kontejnera u oblasti transporta i skladištenja, ekologije, energetike i sistema za zaštitu.

Poslodavac_Zlatorog oprema 16/09/2019

Preduzeće koje se bavi automatizacijom – robotizacijom proizvodnih procesa za pakovanje, imajurazvoj, proizvodnju, mašine za paletizaciju i depaletizaciju, zavijanje paleta, transport paleta i proizvoda. N**e kompletna rešenja pakovanja po sistemu ključ u ruke. Prodajna tržišta protežu se od celokupne Evrope do Bliskog i Dalekog istoka.

Poslodavac_GOSTOL – GOPAN 16/09/2019

GOSTOL – GOPAN d.o.o. Nova Gorica je kompanija koja nudi sveobuhvatna rešenja za velike i srednje velike industrijske pekare, uključujući rešenja za mešanje, deljenje, oblikovanje testa, fermentaciju, pečenje i hlađenje hleba. Naši kvaliteti su potpuna prilagođenost potrebama kupaca, 70 godina iskustva u pekarskoj industriji i tehničko i tehnološko sofisticirana oprema, koja korisniku omogućava uštedu energije. Inovativnost i pouzdanost su ključ našeg uspeha.

Poslodavac_Mercator Grupa 16/09/2019

Grupa Mercator je jedna od najvećih privrednih grupa u Sloveniji i u celokupnom regionu Jugoistočne Evrope. Čine ga trgovačka društva. U Sloveniji je prisutna sa deset, a na ostalim tržištima Jugoistočne Evrope u okviru Grupe Mercator posluje šest zavisnih društava. Matično društvo Grupe je kompanija Poslovni sistem Mercator, d.d., sa sedištem u Republici Sloveniji. U gusto razvijenoj maloprodajnoj mreži u Sloveniji, Crnoj gori, Srbiji i Bosni i Hercegovini svojim kupcima obezbeđujemo široku i kvalitetnu ponudu proizvoda svakodnevne potrošnje.

16/09/2019

Tri dana ostalo je do početka sajma!
Prijavi se i ti na ➡️ bit.ly/Sajam_zaposljavanja.

16/09/2019

Sporazum o zapošljavanju građana Srbije u Sloveniji = Trogodišnja dozvola za rad u Sloveniji

Više o ovome saznaj na ➡️ bit.ly/Sajam_zaposljavanja.

15/09/2019

Sporazum o zapošljavanju građana Srbije u Sloveniji = Jednostavna procedura prijave

Više o ovome saznaj na ➡️ bit.ly/Sajam_zaposljavanja.

13/09/2019

Posao u Sloveniji 🇸🇮 nikada nije bio bliži!

Potvrdi i ti svoj dolazak jednim klikom na ➡️ bit.ly/Sajam_zaposljavanja.

13/09/2019

Savetujemo 👉💡

Poslodavac_Lek 10/09/2019

Lek, član grupe Sandoz, već 70 godina zajednički stvara razvojne tokove u svetskoj farmaceutskoj industriji i neprekidno raste. Oni su slovenačka, evropska i svetska farmaceutska generička kompanija, blizu ljudi i usmerena u budućnost. Svojim znanjem, kvalitetom i iskustvima stekli su važnu ulogu u Novartisu. Razvijaju, prave i reklamiraju efikasne, sigurne i kvalitetne lekove i farmaceutska sredstva. Ključnim izazovima u zdravstvu pristupaju s inovacijama koje se zasnivaju na nauci.

Poslodavac_Lasertehnik 10/09/2019

Lasertehnik je slovenačko preduzeće iz Maribora sa 18 godina iskustva u oblasti laserskog sečenja i savijanja limova te dodatne obrade, koja uključuje i robotsko zavarivanje.
Posluju sa klijentima iz Slovenije, Austrije, Mađarske, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.
Usluge sečenja se vrše na vrhunskim laserskim mašinama sa kojima zadovoljavamo potrebe čak i najzahtjevnijih klijenata.
Sa dugogodišnjim iskustvom i vrhunskom tehnologijom mogu obezbediti sečenje nestandardnih dimenzija limova.
Poseban naglasak daju uređenoj i čistoj radnoj sredini te bezbednosti i zaštiti na radu.
Svaki pojedinac u proizvodnom procesu im je važan.
Veoma cene samostalne i marljive radnike sa pozitivnim odnosom prema radu i životnoj sredini.

Poslodavac_Baumüller Dravinja 10/09/2019

Preduzeće Baumüller Dravinja je osnovano pre 21 godinu i deo je grupe Baumüller sa sedištem u Nirnbergu. Preduzeće je specijalizovano za elektro ormare, upravljačke pultove, montažne ploče, metalna kućišta i metalnu opremu. Ponuda kompanije obuhvata oblast konstrukcije i dizajniranja lima, proizvodnju lima, projektovanje u e-okruženju ELCAD i ožičenje.

Poslodavac_BoxMark 10/09/2019

Boxmark Leather je jedan od vodećih svetskih proizvođača i prerađivača kože. Osim u Sloveniji, koncern ima poslovne jedinice širom sveta: u Austriji, Nemačkoj, Hrvatskoj, Severnoj i Južnoj Americi, Rusiji, Kini. Veći partneri kompanije, za koje razvija automobilski enterijer i kožne presvlake za sedišta su Mercedes-Benz, VW, BMW, Jaguar, Lamborghini, Opel, Lufthansa i drugi.

Poslodavac_REM 10/09/2019

Više o poslodavcu REM pogledaj na: www.posaousloveniji.rs/izlagaci

Sporazum

Sporazum između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Slovenije o zapošljavanju državljana Republike Srbije u Republici Sloveniji, koji je na snazi od 1. septembra 2019. godine, pojednostavljuje i sistematizuje zaposlenje u Sloveniji, nudeći radnicima iz Srbije niz pogodnosti. Kako bi upoznale građane sa novim mogućnostima zaposlenja, neophodnim procedurama i do sada otvorenim pozicijama Zavod Republike Slovenije za zapošljavanje i Nacionalna služba za zapošljavanje Republike Srbije organizovaće u četvrtak 19. septembra 2019. godine Sajam zapošljavanja, na kome će se predstaviti brojne slovenačke kompanije.

Pozivamo vas da nam se 19. septembra od 12 do 20 časova pridružite u Sava Centru, Milentija Popovića 9, u Beogradu i 26. septembra. u Sportskom Centru Čair u Nišu, i saznate sve korisne informacije i aplicirate za neko od otvorenih radnih mesta.

Pretvorite reči u delo!

Vidimo se!

Telephone