Regionalna turistička organizacija Sandžaka

Regionalna turistička organizacija Sandžaka

Comments

Tragovima sova🦉 i drugih divljih zivotinja 🐻🐺🦊 uskoro će vas voditi turistički vodiči puni znanja i sjajnih priča o prirodi! U toku je trodnevna obuka za 25 budućih wildlife vodiča iz Pljevalja, Bijelog Polja, Berana, Petnjice, Rožaja, Prijepolja, Sjenice, Tutina i Novog Pazara. Entuzijastični da nauče nove informacije o biodiverzitetu prekograničnog područja Crne Gore i Srbije, vodiči iz obije države već drugi dan vrijedno rade na pripremi za sezonu i razvijanju turističke ponude koja se bazira na prirodnom bogatstvu.

Obuku se sprovodi u Tutinu a vodi je prof. dr Jasmina Madzgalj. Projekat je podržala Evropska Unija uz kofinansiranje Ministarstvo javne uprave, digitalnog društva i medija Crne Gore

Regionalna turistička organizacija Sandžaka
Nvo Sjeverna Zemlja Berane
Udruženje građana "Jadovnik"
Prelep događaj u Tutinu! Zadovoljstvo je učestvovati na ovakvim događajima. Hvala domaćinima na pozivu i prelepom dočeku i odličnoj organizacija manifestacije.

Festival Nauke - Tutin
Regionalna turistička organizacija Sandžaka
Još jedan projekat koji će raditi na unaprijeđivanju turističke ponude zasnovane na prirodnom bogatstvu divljeg biljnog i i životinjskog svijeta u pograničnom dijelu Crne Gore je tu: The Hoo- Tragovima sova i drugih divljih vrsta. 🦉🦉
Zajedno sa partnerima iz Nvo Sjeverna Zemlja Berane, Regionalna turistička organizacija Sandžaka i Udruženje građana "Jadovnik" radićemo na promociji prirodnog nasljeđa, ljepota i ponudi seoskih domaćinstava čak osam opština iz Crne Gore i Srbije.
Zanimljivosti o destinaciji ‚‚The hoo trails Experience: Tragovima sova“ kao i informacije o tome šta sve spremamo za ovo područje možete pronaći na društvenim mrežama i to:
Facebook stranicu na linku: https://www.facebook.com/hoo.wildlife
Instragram stranicu na linku: https://www.instagram.com/hoo_experience/
Septembar su obilježili sastanci sa zainteresovanim stranama ali i terenski dani puni nezaboravnih zalazaka sunca, obilazaka vidikovaca i pješačkih staza ali i ukusa domaćih proizvoda. 🌄
Projekat finansira Evropska unija u okviru IPA Program prekogranične saradnje Srbija-Crna Gora 2014-2020 a kofinansira Ministarstvo javne uprave, digitalnog društva i medija Crne Gore .
Prekogranično područje između Srbije i Crne Gore ima mnogo toga za ponuditi svim ljubiteljima prirode: mogućnosti planinarenja i biciklizma, posmatranje divljih životinja, kao i brojni drugi načini uživanja u netaknutoj prirodi. Sve to prati odlična lokalna hrana pripremljena na tradicionalan način i ljubazni domaćini.
The cross border area between Serbia and Montenegro has plenty to offer to all nature lovers: hiking and biking opportunities, wildlife watching, and numerous other ways of enjoying unspoiled nature. All of that is accompanied by excellent locally grown food and friendly hosts.

🇲🇪 🇷🇸 .

Photo credits: Ervin Hadzic, Tadeja Leskovsek

Travel Point Prijepolje
Regionalna turistička organizacija Sandžaka
Turisticka Organizacija Tutin
Planinarsko skijasko drustvo BELEG Tutin
Etno kuća "Krvavac"
TO Pljevlja
Turisticka-organizacija Rozaje
Over the last week, we conducted numerous meetings and interviews with stakeholders from Montenegro (Pljevlja, Bijelo Polje, Rožaje, Petnjica) and Serbia (Prijepolje, Sjenica and Tutin). Promising opportunities for wildlife tourism development, branded under the “Hoo Trails Experience” have been identified.

Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore
Regionalna turistička organizacija Sandžaka
Udruženje građana "Jadovnik"
Nvo Sjeverna Zemlja Berane

Regionalna turistička organizacija Sandžaka
Turisticka Organizacija Novi Pazar
DRAGO NAM JE DA STE BILI I UPOZNALI NAS GRAD SARADNJA JE POCELA JOS DAVNE 1986g KAD SAM UPOZNAO MUZAFERA ZUPLJANINA A EVO SVIH OVIH GODINA SMO IZUZETNI PRIJATELJI DOSLO JE VREME DA SE SARADNJA PROSIRI PA DA I NASA DECA SE POSECUJU KAO STO MI TO RADIMO JOS JEDNOM VAS SVE SKUPA PUNO POZDRAVLJAMO I NADAMO SE JOS VECOJ SARADNJI
Biciklistički maraton kroz Tutin
Opština Tutin je jedno od 10 mesta u Srbiji i Crnoj Gori kroz koji se ove godine vozi biciklistički maraton.
Predstavnici lokalne samouprave pristustvovali su otvoranju tutinske etape maratona koja je startovala na Trgu Šemsudina Kučevića.
MTBC “Čiker” iz Kraljeva i Regionalna turistička organizacija Sandžaka, u saradnji sa Centrom za kulturu, turizam, omladinu i sport i više od deset turističkih organizacija, organizuju veliki biciklistički maraton “Biciklom kroz Srbiju i Crnu Goru”. “Čiker MTB maraton" rekreativnog je karaktera, a njegov cilj je promocija biciklizma i zdravog načina života kao i prezentacija turističkog potencijala opština kroz koje maraton prolazi.
Regionalna turistička organizacija Sandžaka Ck Tos Turisticka Organizacija Tutin
U organizaciji Turističke organizacije Srbije i promocije EDEN destinacija u Srbiji na ovogodišnjem sajmu su se predstavili dokazani prijatelji iz Turisticka Organizacija Novi Pazar i Regionalna turistička organizacija Sandžaka
U susret 558. rođendanu Novog Pazara

Kulturni centar Novi Pazar Centar Duga Muzej Ras Novi Pazar Predškolska ustanova "Mladost" Sportski Savez Novi Pazar Regionalna turistička organizacija Sandžaka Turisticka Organizacija Novi Pazar Zavicajno Odeljenje Novi Pazar Kancelarija za mlade Novi Pazar Galerija Mmc -Novi Pazar

Brojne manifestacije, književne večeri, bazar, pozorišna predstave, eko festival, karneval mladih obeležavamo 558. Rođendan Novog Pazara. Na dan grada, u subotu, 20.aprila očekuje nas veliki koncert Bijelog Dugmeta na otvorenom.
Obeležavanje 558. godina od osnivanja Novog Pazara počinje predstavljanjem najmlađih, Dečijom likovnom kolonijom i Eko festivalom, u organizaciji Centra “Duga”. Povodom otvaranja bioskopa, u KC Novi Pazar će se u večernjim satima okupili ljubitelji filma koji žele da vide ostvarenje legendarnog filma “Valter brani Sarajevo”.
Vikend je tradicionalno rezervisan za ekološke akcije na lokaciji izletišta Borići i tribinu, da bi početak naredne nedelje protekao u znaku izložbi fotografija: u Arhivu “Ras” pod nazivom “Otvorena vrata” i u Muzeju – gde će najboljim među učesnicima izložbe “Kulturno – istorijski spomenici Novog Pazara” biti uručene nagrade.
U duhu starih zanata i tradicije Turistička organizacija upriličiće “Pazar na dar”, prodajni bazar čiju ovogodišnju ponudu posetioci mogu da vide od 15. do 20. aprila u pešačkoj zoni.
Gradska biblioteka prirediće promociju knjige Hivza Gološa “Kralj Stefan Uroš i Nemanjići”, i takmičenje recitatora pod nazivom “Zavičaj se čuva pesmom”. Poštovaoci pisane reči imaće prilike da prisustvuju i promociji knjige “Rulet”, autora Avda Ćeranića.
Na rekreacionom centru u okviru manifestacije “Sport u škole”, čiji je organizator Sportski savez, biće organizovana prezentacija “ časova “Poligon”, a u sportskim veštinama nadmetaće se učenici nižih razreda osnovnih škola. U sferi sporta, očekuje nas i “Paraglajding open”, čiji su organizatori Sportski savez i RTO Sandžaka, kao i tradicionalna trka najmlađih “Brzinom do zvezda”.
U okviru obeležavanja 20. aprila očekuju nas i akcije Kancelarije za mlade “Bezbednost je moja odgovornost” i “Plešimo zajedno”, tribina „Najjači utisak mladih”, karneval na kome će se predstaviti polaznici vrtića i učenici nižih razreda osnovnih škola, program najuspešnijih učesnika ovogodišnjeg Festivala stvaralaštva mladih, izložba dečjih crteža u organizaciji predškolske ustanove “Mladost”, i prijem za najaktivnije čitalace u Gradskoj biblioteci, zatim promocija knjige Mensura Zukorlića “Oblici orijentalne kulture na prostoru Sandžaka”, pozorišna predstava Narodnog pozorišta Sarajevo “Gazi Husrev-beže ili: Bukagije” kao i promocija monografije “Stari zanati Yeni Pazara”, autora Elijasa Rebronje na gradskom trgu.
I ove godine Novi Pazar je u okviru rođendanskih aktivnosti domaćin Međunarodnog turnira u tavli koji godinama unazad u naš grad dovodi veliki broj gostiju.

Regionalna turistička organizacija Sandžaka | Novi Pazar | Sjenica | Tutin | Priboj | Prijepolje |

Photos from Regionalna turistička organizacija Sandžaka's post 16/06/2022

📷Regionalna turistička organizacija Sandžaka je u saradnji sa Turističkom organizacijom Sjenice i Gimnazijom Jezdimir Lović iz Sjenice organizovala izložbu fotografija "Wonders of the Hoo trails" u Sjenici. 🦉🌿🦌
🏞Na izložbi je izloženo 5️⃣0️⃣ fotografija divljeg biljnog i životinjskog svijeta prekogranične regije Crne Gore i Srbije, a sama postavka fotografija je otvorena za posjetioce narednih nekoliko dana. 🙂
📍Izložba fotografija je dio projekta iz IPA Programa prekogranične saradnje Srbija-Crna Gora 2014-2020, koji sprovodi Centar za zaštitu i izučavanje ptica, Nvo Sjeverna Zemlja Berane, Regionalna turistička organizacija Sandžaka i Udruženje građana "Jadovnik".

Turisticka Organizacija Sjenica

Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore
Hoo Trails Experience
Opština Sjenica
Udruženje građana "Jadovnik"
Nvo Sjeverna Zemlja Berane

Photos from Regionalna turistička organizacija Sandžaka's post 09/06/2022

Treći trening u okviru Programa obuke za wildlife vodiče

U Sjenici je od 07.06 do 09.06. 2022. godine održan trodnevni trening okviru Programa obuke za wildlife vodiče, a koji je počeo obilaskom Pešterskog jezera na području Karajukića bunara i hranilišta za ptice Pešter. Više od 25 učesnika imalo je priliku da zajedno sa trenerom Markom Šćibanom iz Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije počne sa upoznavanjem biodiverziteta ptica Peštersko-sjeničke visoravni i prekograničnog regiona Srbije i Crne Gore.

Obuka je trajala 3 dana sa terenskim radom na području kanjona rijeke V**e i sela Đerekare, kako bi se budući wildlif vodiči infomisali o biodiverzitetu ptica i potencijalu koji one imaju za razvoj eko turizma u ovom prekograničnom region.

Obuka se realizuje u okviru Hu Hu projekat – tragovima sova i ostalih divljih vrsta koji za cilj ima podsticanje razvoja turizma zasnovanog na prirodnom nasljeđu divljih biljnih i životinjskih vrsta u prekograničnoj oblasti između Srbije i Crne Gore. Projekat se implementira uz finansijsku podršku EU u okviru IPA Programa prekogranične saradnje Srbija-Crna Gora 2014-2020, i uz kofinansiranje Ministarstva javne uprave, digitalnog društva i medija u Crne Gore.

Projekat zajednički sprovode Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore, NVO Sjeverna zemlja iz Berana, Regionalna turistička organizacija Sandžak u Udruženje građana Jadovnik iz Prijepolja.

Opština Sjenica
Turisticka Organizacija Sjenica
Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore
Hoo Trails Experience
Nvo Sjeverna Zemlja Berane
Udruženje građana "Jadovnik"
Opština Tutin - Oficijalna stranica

Photos from Regionalna turistička organizacija Sandžaka's post 06/06/2022

ODRŽAN 5. FESTIVAL NAUKE "TUTIN FEST 2022"

🔬 Petu godinu za redom Tutin je domaćin festivala nauke koji se održao 03. i 04. juna. Ovogodinji festival je za razliku od prethodnih festivala bio bogatiji za dodatne sadržaje kroz izložbu fotografija divljeg i životinjskog svijeta, knjizevno veče i kratke filmove

⚗️ Tutin je ovih dana bio glavna stanica za promovisanje nauke, turizma, kulture, vještina i sposobnosti naših i srednjoškolaca iz zemlje i okolnih gradova.

🚩Festival je obeležila velika posećenost u svim programskim aktivnostima, a pozitvne utiske i dobru energiju sa festivala poneli su svi posetioci.

🚌 U okviru festivala, gosti i učesnici festivala imali su priliku da obiđu turističke potencijale opštine Tutin i upozanju se sa ljepotama pešterske visoravni.

🏆 Prijatelji projekta su:
Opština Tutin - Oficijalna stranica
Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore
Hoo Trails Experience

Austrijski kulturni forum Beograd
ModernStan Invest doo
Festival Nauke - Tutin

Photos from Regionalna turistička organizacija Sandžaka's post 06/06/2022

📷Regionalna turistička organizacija Sandžaka je u saradnji sa Centrom za kulturu, turizam, omladinu i sport organizovala izložbu fotografija "Wonders of the Hoo trails" 🦉🌿🦌

🏞U okviru programa festivala nauke "Tutin fest 2022", prvog dana festivala izloženo je 5️⃣0️⃣ fotografija divljeg biljnog i životinjskog svijeta prekogranične regije Crne Gore i Srbije, a sama postavka fotografija će biti otvorena za posjetioce narednih nedelju dana. 🙂

📍Izložba fotografija je dio projekta iz IPA Programa prekogranične saradnje Srbija-Crna Gora 2014-2020, koji sprovodi Centar za zaštitu i izučavanje ptica,
Nvo Sjeverna Zemlja Berane
Regionalna turistička organizacija Sandžaka i
Udruženje građana "Jadovnik".

Opština Tutin - Oficijalna stranica
Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore
Hoo Trails Experience
Udruženje građana "Jadovnik"
Nvo Sjeverna Zemlja Berane
Festival Nauke - Tutin

02/06/2022

Festival nauke "TUTIN FEST 2022"

- Sutra 03.06.2022. godine u 11h počinje peti Festival nauke "Tutin fest 2022" na kome će se prestaviti naučni programi svih škola i institucija koje su uzele učešće na festivalu.
-U okviru programa "Tutin fest 2022" previđena je izložba divljeg biljnog i životinjskog svijeta pod nazivom „Wonders of the Hoo trails“koja će biti otvorena prvog dana festivala u 17h u "Kući mira"
-U nastavku programa posetioci će moći da pogledaju takođe još jedan Austrijski
kratki film od ponuđenih pet filmova i tako upotpuniti umetničko veče prisutnih.
-Završnicu prvog dana će upriličiti Narodna biblioteka „Dr Ejup Mušović“, u realizaciji direktora Vahida Demirovića, književno veče gde će se ugledni profesori Sefedin Šehović i Filduza Prušević Sadović predstaviti publici knjigom „DIDAKTIKA (savremeni tokovi)".

Prijatelji projekta su:
Opština Tutin - Oficijalna stranica
Regionalna turistička organizacija Sandžaka
Centar za kulturu, turizam, omladinu i sport
Švajcarska ambasada
Austrijski kulturni forum
Hoo Trails Experience
Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore
Modern stan invest

28/05/2022

Opština Tutin - Oficijalna stranica

Photos from Regionalna turistička organizacija Sandžaka's post 25/05/2022

Učešće na strateškoj radionici za razvoj turističkih itinerera

Regionalna turistička organizacija Sandžaka je uzela učešće u strateškoj radionici za razvoj turističkih itinerera, koja je održana u Beranama, u periodu 18-20. maja 2022. godine u organizaciji Centra za zaštitu i proučavanje ptica u saradnji sa projektnim partnerima, u okviru Hu Hu projekta - tragovima sova i drugih divljih vrsta.

Cilj radionice je predstavljanje dobrih međunarodnih praksi u oblasti wildlife turizma, kreiranje itinerera za turiste koji posjećuju prekogranično područje Crne Gore i Srbije , te podsticanje prekogranične saradnje lokalnih turističkih ponuđača iz osam opština prekogranične regije (Pljevlja, Bijelo Polje, Berane, Petnjica, Rožaje, Tutin, Sjenica i Prijepolje).

Kao dio projekta, bila je otvorena i izložba fotografija „Wonders of the Hoo trails“, čiju postavku su posjetioci mogli da pogledaju sedam dana nakon otvaranja. Izložba obuhvata 50 fotografija divljeg biljnog i životinjskog svijeta prekogranične regije Crne Gore i Srbije. Nakon Berana, izložba će u sledećim mjesecima biti postavljena i u ostalim opštinama projektnog područja Hu Hu Projekta.

Inače Hu Hu projekat za cilj ima podsticanje razvoja turizma zasnovanog na prirodnom nasljeđu divljih biljnih i životinjskih vrsta u prekograničnoj oblasti između Srbije i Crne Gore i implementira uz finansijsku podršku EU u okviru IPA Programa prekogranične saradnje Srbija-Crna Gora 2014-2020, i uz kofinansiranje Ministarstva javne uprave, digitalnog društva i medija Crne Gore.

Osim Centra za zaštitu i proučavanje ptica, projektni partneri su NVO Sjeverna zemlja iz Berana, Regionalna turistička organizacija Sandžaka iz Novog Pazara, kao i Udruženje građana "Jadovnik" iz Prijepolja.

Ministarstvo javne uprave Crne Gore
Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore
Udruženje građana "Jadovnik"
Nvo Sjeverna Zemlja Berane
Turisticka Organizacija Sjenica

Photos from Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore's post 21/05/2022

Photos from Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore's post

Photos from Turisticka Organizacija Novi Pazar's post 13/05/2022

Photos from Turisticka Organizacija Novi Pazar's post

Photos from Kulturni centar Novi Pazar's post 12/05/2022

Photos from Kulturni centar Novi Pazar's post

09/05/2022

🚲X ČIKER MTB MARATON

🚵‍♂️Biciklom kroz zemlje Zapadnog Balkana

⏳26.06.-05.07.2022. godine

~ MTB Club Čiker ~ Page

Opština Tutin - Oficijalna stranica
Grad Novi Pazar
Turisticka Organizacija Novi Pazar

Photos from Regionalna turistička organizacija Sandžaka's post 04/05/2022

🚩Druga po redu adrenalinska vožnja, u organizaciji CROSS ATV Cluba Tutin i Moto kluba Pešter je uspješno završena. Preko 200 učesnika iz Tutina i okolnih gradova iz Srbije, pa čak i regiona, uzelo je učešće u ovoj adrenalinskoj vožnji kvadova, kros motora i bagija. Učesnici su oduševljeni prelijepim predelima, stazama predviđenim za kvadove. Zbog brdovitog reljefa i prosečne nadmorske visine od 1000m i izuzetnim terenima za ovaj vid adrenalinskog sporta, radićemo na tome da organizujemo i evropsko takmičenje ovog tipa u Sandžaku.

▶️Partneri manifestacije su Centar za kulturu, turizam, omladinu i sport i Regionalna turistička organizacija Sandžaka.Opština Tutin - Oficijalna stranica

# sandžak turizam

02/05/2022
29/04/2022

Druga po redu vožnja kvadova, kros motora i bagija na teritoriji opštine Tutin, koja će se održati 03.05.2022 sa startom od perionice u 9h.
Opština Tutin poseduje veliki potencijal za razvijanje adrenalinskih sportova. Jedan od najpopularnijih u poslednje dve godine je ekstremna vožnja kvadovima. Zahvaljujući nepreglednim reljefnim lepotama pešterske visoravni, nadmorskoj visini koja je u proseku 1000mnv i geografskom položaju gde je sa svih strana okružena lancima planina, imamo, izuzetan reljefni materijal za organizaciju ovakvih dogadjaja na evropskom pa i svetskom nivou.
Ova manifestacija koja okuplja i preko 150 učesnika iz cele Srbije, ove gosine i iz regiona, pretenduje da postane brend ovog dijela Srbije, turistička ponuda opštine Tutin. Brend Sandžaka.
Partneri desavanja su: Regionalna turistička organizacija Sandžaka i Centar za kulturu, turizam, omladinu i sport.

22/04/2022

Svim vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti najiskrenije želimo sretne predstojeće vaskršnje praznike.

20/04/2022

Grad Novi Pazar

17/04/2022

Good morning from Mokra Gora ❄️ ❄️ ❄️ 🏔
Photo credit: Ervin Hadzic

Photos from Regionalna turistička organizacija Sandžaka's post 16/04/2022

📍Ovog vikenda Novi Pazar su posjetili turisti iz Banja Luke, Smedereva i Čačka

🚩Gosti su imali priliku da posjete sve kulturno historijske znamenitosti koje ovaj grad može da ponudi, probaju autentičnu hranu u ovom kraju i saznaju nešto više o lokalnim običajima.

TRAGOVI 03 - Tajne novopazarske tvrđave 14/04/2022

TRAGOVI 03 - Tajne novopazarske tvrđave

🎥 emisija Tragovi - tajne novopazarske tvrđave

TRAGOVI 03 - Tajne novopazarske tvrđave TRAGOVI 03 - Novopazarska tvrđava, lagumi i istorijske priče, zatvor i barutana u tvrđavi

Kulturista ep. 94 - Orijentalni zvuci 08/04/2022

Kulturista ep. 94 - Orijentalni zvuci

https://youtu.be/ghgCdMvwz2g

🎥Balkan Trip KULTURISTA - emisija orijentalni zvuci "Kultura i nasleđe bošnjaka"🌍

Balkan Trip
Bošnjačko nacionalno vijeće

Hotel Vrbak ND

Kulturista ep. 94 - Orijentalni zvuci

06/04/2022

🎥U petak 08.04.2022. godine na televiziji Balkan Trip KULTURISTA - putopisni serijal 🌍 #tradicija #turizam #sandzak #novipazar #ilahije #nosnja #kultura #historija

🎥U petak 08.04.2022. godine na televiziji Balkan Trip KULTURISTA - putopisni serijal 🌍

04/04/2022

🎥U petak 08.04.2022. godine na televiziji Balkan Trip KULTURISTA - putopisni serijal 🌍 #tradicija #turizam #sandzak #novipazar #ilahije #nosnja #kultura #historija

🎥U petak 08.04.2022. godine na televiziji Balkan Trip KULTURISTA - putopisni serijal 🌍

Photos from Regionalna turistička organizacija Sandžaka's post 22/03/2022

🎥 Nova epizoda "Kulturista" u Novom Pazaru u produkciji Balkan Trip TV

Šta treba obavezno videti u NOVOM PAZARU | Lepota različitosti | 5X5 S4 EP01 25/02/2022

Šta treba obavezno videti u NOVOM PAZARU | Lepota različitosti | 5X5 S4 EP01

📺 EMITOVANA EMISIJA "5x5"- ŠTA TREBA OBABEZNO VIDETI U NOVOM PAZARU
LEPOTA RAZLIČITOSTI

🎥 Regionalna turistička organizacija Sandžaka bila je domaćin ekipi produkcije" Balkan Trip TV" u snimanju emisije "5x5" (pet p**a pet) u Novom Pazaru.

Balkan Trip
Hotel Vrbak ND
Doha Restoran
Mantije Agušević
Muzicki festival "Stari Grad"
World Music Fest Zeman
Kulturni centar Novi Pazar

https://youtu.be/FHQFtsugh80

Šta treba obavezno videti u NOVOM PAZARU | Lepota različitosti | 5X5 S4 EP01 Posetite naš novi kanal Balkan na Dlanu ➡️ https://bit.ly/BalkanNaDlanu ⬅️ gde možete naći zanimljive klipove iz naših emisija. 🌎 Balkan Trip predstavlja po...

Videos (show all)

🎥U petak 08.04.2022. godine na televiziji  Balkan Trip KULTURISTA - putopisni serijal 🌍  #tradicija #turizam #sandzak #n...
🎥U petak 08.04.2022. godine na televiziji  Balkan Trip KULTURISTA - putopisni serijal 🌍  #tradicija #turizam #sandzak #n...
KULTURISTA - najava druge epizode - Na putu za Tutin
Na putu za Tutin, prva epizoda
Streličarski kup - STRIJELA MIRA - Novi Pazar 2021
Nedelja popusta u Novom Pazaru
NOVA S o Kuli Motrilji

Address


AVNOJ-a Bb
Novi Pazar
36300
Other Public & Government Services in Novi Pazar (show all)
Vrtic Nur Vrtic Nur
Kej Skopskih Zrtava 16
Novi Pazar, 36300

CELODNEVNI BORAVAK CUVANJE DECE NA SATE RODJENDAONICA KREATIVNA RADIONICA IGRAONICA Uzrast dece od 10 meseci do 6 god. Radno vreme vrtica 06:30 h do 20 h

Tehnička škola Novi Pazar Tehnička škola Novi Pazar
Vuka Karadžića Bb.
Novi Pazar, 36300

Tehnička škola u Novom Pazaru obrazuje učenike za područja rada: mašinstvo i obrada metala , elektrotehnika i saobraćaj. U okviru ovih područja rada više je obrazovnih profila. Da...