Grup Heracles

Grup Heracles

Comentarios

Seguim creixent junts! 💪

Avui us compartim 3 projectes on hi treballem des de Grup Heracles Construcció: La Querola d’Ordino, Les Naus Grillaire a La Massana i les Tres Torres al Clot d’Emprivat, Illa V a Escaldes - Engordany.


Continuem treballant pel Medi Ambient i per garantir la bona gestió dels residus generats al país 💪

♻️ A finals de 2021 s’observa un important increment dels residus recollits per al seu reciclatge (cartró, envasos i vidre) i ens trobem amb valors similars als d’abans de la pandèmia.

A més de percebre’s una recuperació econòmica de molts sectors comercials i de serveis del país, les campanyes de conscienciació dutes a terme per part dels Comuns i Pirinenca de Serveis, reflecteixen que la recollida selectiva al país va per bon camí 👏

Des de Pirinenca de Serveis i Eco Grup treballem per ajudar a millorar la gestió d’aquests residus. No oblidem que entre tots ho fem possible! 🙌

Més informació sobre les empreses de gestió de residus: https://www.grupheracles.com/Empreses
Pirinenca de Serveis busca persones per treballar en el sector dels residus al Pas de la Casa.

Si vols més informació i creus que aquesta oferta pot ser per a tu, truca’ns al 805 600!
Avui queden tan sols 50 dies per l’arribada de la primavera. La Candelera marca sempre que som al mig de l’estació d’hivern, però per nosaltres el més important és que també és la patrona dels electricistes.

Avui va per tots els que poseu llum en el nostre dia a dia i en les nostres construccions. Feliç dia!

grupheracles.com
Us desitgem un molt bon dia de Nadal i unes bones festes! 🌟🎄
Seguim sumant anys i moments. El més important és poder fer-ho tots junts, acompanyats dels nostres amics i familiars. De part de tot l'equip de Grup Heracles, els nostres millors desitjos en aquestes festes. Que pugueu compartir grans moments en família i amics, i el més important, acompanyats de molta salut.

Per seguir construint el nostre futur.

Molt bones festes ✨
Grup Heracles s'ha sumat al programa de Govern 'Tinc Talent', que es centra en joves d'entre 16 i 25 anys amb la missió de prevenir i reduir la desocupació, l'orientació laboral i la formació. En aquest cas, hem pogut comptar durant una setmana amb en Joan, que ha compartit temps amb un membre del nostre equip d'UNITAS. Avui, Sergio Gracia, director de Grup Heracles construcció i obra pública ha participat en l'entrega del seu diploma.


Dia Internacional de les Muntanyes 🏔

El més important: gaudir d’elles i del que ens regalen cada dia sense deixar se respectant-les.

❄️ Avui celebrem el dia acompanyats d’un paisatge idíl•lic gràcies a les últimes nevades.


Pirinenca de Serveis és la companyia que es dedica al sector residus, tant de recollida selectiva com residus industrials així com tasques de neteja viària.

En Mario, treballador de Pirinenca de Serveis ens parla una mica més sobre la companyia 👏


Eco Grup és una empresa amb més de 30 anys d’experiència en la gestió dels residus. Especialitzada en el reciclatge dels residus de paper i cartró, compta, des de fa uns mesos, amb una planta automatitzada que permet fer un triatge més acurat del residu. Actualment arriben a la planta de tractament unes 20 tones diàries de residu, principalment procedents de la recollida selectiva. Gràcies a la participació ciutadana en el reciclatge i al tractament posterior del residu a Eco Grup, estem exportant aproximadament unes 6.000 tones anuals de residus que són destinats a la fabricació de nous productes.

A Eco Grup ens unim a la setmana europea de la prevenció de residus, per que amb una gestió adequada els residus deixen de ser residus.


Ens unim a la setmana europea de la prevenció de residus. Fins al 28 de novembre, es celebra aquest esdeveniment tan important per a tots. Una setmana que vols conscienciar sobre la gestió sostenible dels recursos i residus. Una setmana que ens permet impulsar un missatge per tota una vida 🌍

Durant aquesta setmana, les accions giren entorn de les 3R: reduir, reutilitzar i reciclar. I des de Grup Heracles ens hi sumem amb les 3 empreses de gestió de residus:
ECO GRUP, PIRINENCA DE SERVEIS I CONTAR.

Perquè el millor residu és el que no es genera 🌿


El cap de setmana va finalitzar la temporada amb el Campionat d’Espa­nya de muntanya (puntuable per a la pujada a les Revoltes d’Ibi) i uns resultats molt positius per als pilots del nostre país. Raül Ferré va aconseguir en aquesta prova la segona posició en categoria 2.

Moltes felicitats ! Toca descansar per tornar a la nova temporada amb més força! 👏


• Obra pública i construcció 🏗️
• Serveis per a la construcció 🚚
• Gestió de resid

Photos from Grup Heracles's post 25/12/2022

Us desitgem un molt Bon Nadal 🎅🎁 Uns dies per estar acompanyats dels més estimats!

01/12/2022

🌿Per més energia verda!

🟢Grup Heracles és la primera empresa del sector de la construcció i la gestió de residus certificada amb el segell de la Llum Verda de

💡 En total, 9 empreses del grup s'han sumat a la iniciativa que acredita que el 100% de l'energia elèctrica que consumiran serà renovable: Grup Heracles, Unifor, Pirinenca de Serveis, Gavsa, Eco Grup, Contar, Unitas, Cevalls i Riba.

💪L'aposta per la sostenibilitat energètica comença per l'estalvi i per la pròpia producció, però que el segell Llum Verda vol ser una via de sostenibilitat per a aquella energia que no es pot deixar de consumir.

Photos from Grup Heracles's post 24/11/2022

♻️ RECUPERA, REUTILITZA I REPARA

Pirinenca de Serveis juntament amb el Comú de Comú de la Massana i Comú d'Ordino han posat en marxa una nova campanya i iniciativa coincidint amb la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 🚮

💪 La campanya Komtoka busca donar una segona vida als objectes que els ciutadans ja no fan servir per portar-los a la Deixalleria.

🧑‍💻En aquest sentit, s’ha creat una nova web de la deixalleria de les Valls del Nord amb un apartat on es publicarà la llista d’objectes disponibles per reutilitzar, a l’abast de tothom.

ℹ️ Troba tots els detalls a https://deixalleriavallsdelnord.ad

Photos from Grup Heracles's post 23/11/2022

💪 Tornem a col·laborar amb el projecte de Primers Auxilis Per a Infants de la .

Aquest és un programa basat en el primer nivell de primer auxilis que busca formar i conscienciar als joves d'11 i 12 anys en cas d'urgència sanitaria.

Tal com comenta el formador Pep Tolo de la Creu Roja, el programa vol que els més petits siguin capaços de donar una primera resposta sanitaria en entorns més propers, a mes de poder auxiliar a qualsevol persona.

Tot adaptat a la seva edat, durant el curs, els més petits aprenen a examinar una víctima, a avisar als cossos corresponents i a realitzar maniobes de socors.

Unes formaciones escolars que poden ajudar a més d'una persona! 🤞

22/11/2022

Al centre i més pràctic que mai! 🙌
Amb l'aparcament del Prat del Molí, podràs aparcar tots els dies de l'any i a totes hores del mes!

Tenint accés a aquest pàrquing, recorda que també podràs fer servir l'ascensor que et porta al centre de la parròquia, sense haver de fer tota la volta 💪

21/11/2022

♻️ Comença la setmana europea de prevenció de residus fins al diumenge!

Una iniciativa per promoure i desenvolupar accions sobre la gestió dels residus i el consum sostenible dels recursos. Una setmana per potenciar-ho, però tota una vida per fer-ho possible. T’animes a unir-te?💪

Photos from Grup Heracles's post 16/11/2022

Aquests dos dies hem estat presents a IFEMA a l'esdeveniment ePower&Building. Una trobada de referència al sud d'Europa en el sector de la construcció. Hem pogut conèixer materials, tècniques i sistemes constructius, però altres solucions de l'indústria elèctrica, electrònica i tecnològiques o el saló per a l'arquitectura de pedra, entre altres espais relacionats.

En fires d'aquest tipus l'objectiu és conèixer noves tecnologies, productes i solucions desenvolupades en l'àmbit dels materials que contribueixen a la mitigació de les emissions i eficiència energètica, una línia que des de grup treballem fortament per integrar dia a dia.

14/11/2022

Continuem potenciant les bones pràctiques en el reciclatge!

Fa uns dies, l'equip de la deixalleria de les Valls del Nord, gestionada per Pirinenca de Serveis, va rebre la visita dels alumnes de l'Escola de Meritxell amb el programa Fent Camí.

Es tracta d'un programa per a alumnes d'entre 16 i 21 anys on comencen a orientar-se sobre el món laboral i a rebre formació. L'objectiu d'aquest programa és integrar als estudiants de forma natural al món laboral tenint en compte totes les especialitats que han escollit.

Contents de rebre visites que ens ajuden a seguir fomentant la importància del reciclatge!

Photos from Grup Heracles's post 25/10/2022

Hem pogut compartir una estona amb els més petits! El nostre company Marc de Pirinenca de Serveis, ha pogut assistir a l'Escola Andorrana de Santa Coloma amb un camió de recollida de residus per explicar el seu funcionament i perquè coneguin una mica més sobre l'importància del reciclatge! Tots els petits gestos sumen per aconseguir una Andorra més sostenible!

Photos from Grup Heracles's post 25/10/2022

Avui hem pogut compartir una estona amb els més petits! El nostre company Marc de Pirinenca de Serveis, ha pogut assistir a l'Escola Andorrana de Santa Coloma amb un camió de recollida de residus per explicar el seu funcionament i perquè coneguin una mica més sobre l'importància del reciclatge! Tots els petits gestos sumen per aconseguir una Andorra més sostenible!

Photos from Grup Heracles's post 19/10/2022

Ampliem la flota de Treposa! L'entitat orientada a la realització de tota classe d'obres especials com la consolidació i estabilització de terrenys, amplia la seva flota incorporant un nou equip de perforació Klemm KR 801-3GS que com a novetat, en aquesta màquina ha volgut incloure tots els extres possibles.

A més, tots els equips de Klemm incorporen eficiència energètica patentada per Power Sharing i EEP. Menys consum de combustible, emissions de gasos i impacte acústic.

14/09/2022

Orgullosos de tot l'equip i les persones que formen part de Grup Heracles.
Aquest cap de setmana es va realitzar la Fira Multisectorial d’Encamp on va efectuar el primer concurs de gruistes d'Andorra.

El guanyador d'aquesta categoria va ser el nostre company Felipe Da Sousa, oficial de primera gruista. Moltes felicitats! 👏

08/09/2022

💙💛❤️
Un país que continua creixent i es supera cada dia.

🇦🇩 Feliç dia de Meritxell 🇦🇩

29/08/2022

Saps tot el que suposa la construcció sostenible? 🌱

▪️ Abasta des de l'elecció dels materials fins a la fase de demolició i la gestió de residus.
▪️ És té en compte tot el procés constructiu així com el mateix entorn urbà on es desenvolupa el projecte.

Treballem per construir projectes cada cop més sostenibles! 💪

22/08/2022

L'economia circular i el reciclatge són vitals per reduir el cost ambiental de la nostra societat actual. 🌿

Tot depén del seu tipus, però sabies que per a la producció d'una samarreta es necessiten aproximadament 15 - 20 ampolles de plàstic? 🥤

El reciclatge és necessari! Petites accions com aquesta són bones pràctiques d'economia circular.

19/08/2022

Necessites un sac per deixar tota la runa que has generat amb la teva obra o projecte? A Contar, posem a la teva disposició aquests sacs que puguis necessitar.

🌿 Treballem de forma sostenible, ja que els nostres sacs estan produïts amb teixit PET (material 100% reciclat) i a la vegada molt resistents! Aquest es poden tornar a utilitzar o confeccionar.

Saps què fer per demanar el teu?
1️⃣ Demana'l trucant-nos al 801 020
2️⃣ Emplena'l
3️⃣ Truca'ns i venim a recollir-lo!

Més detalls: http://www.contar.ad/

17/08/2022

Actualment, Grup Heracles compta amb la certificació de les 15 empreses que formen part del grup. Parlem d'empreses que formen part del sector de la construcció, els serveis per a la construcció, la gestió de residus i concessions 🌱

La qualitat en tots els aspectes del nostre dia a dia és essencial. A més de ser responsable i ens permet demostrar el nostre compromís, és també una superació interna, ja que l'important no és només obtenir aquestes certificacions sinó mantenir-les cada any 💪

Més info: https://www.grupheracles.com/

05/08/2022

Amb l'arribada de l'agost, també arriben les vacances per a molts! En molts casos de les diferents empreses de Grup Heracles no ens aturem ni per vacances 💪💥

Tant si marxes ara de vacances com si ho fas més endavant, desconnecta per tornar amb més força 🙌

Photos from Grup Heracles's post 28/07/2022

Avui s'inaugura una part del nou centre comercial Epizen. L'empresa de treballs públics UNITAS hi ha participat en una bona part de la construcció de l'estructura i els acabats com pintura, col·locació de vidres, aïllaments, rajoles, entre altres tasques. Aquest projecte s'està desenvolupant seguint totes les pautes per aconseguir la certificació LEED, un reconeixement internacional per a edificis sostenibles 🙌

Encara queda feina, però ben aviat podrem gaudir d'aquest nou espai al 100%!

15/07/2022

Aquest cap de setmana 👉 Copa del Món de BTT. Aparca a la Massana als aparcaments de La Closeta o El Farré Negre i aprofita un preu de 8,50€ per 8 hores 🕢

Recorda que has de presentar el tiquet de compra a les taquilles del telecabina de la Massana per gaudir d’aquesta promoció.

12/07/2022

L'equip Inaccés, l'empresa especialitzada en obres d’ancoratge i treballs verticals necessaris en un país d’alta muntanya com Andorra, realitzarà una formació durant els propers 3 dies d'un total de 24 hores en treballs verticals. Aquesta formació tracta temes també de continguts indicats en el reglament de seguretat i de protecció de la salut en les obres de la construcció.

Una formació impartida per instructors IRATA

Photos from Grup Heracles's post 07/07/2022

Avui, alguns dels nostres companys de Grup Heracles són a Santander per assistir al CIACC, el Congrés Internacional d'Acció Climàtica. Fins demà, podran gaudir de les xerrades de grans ponents del sector del medi ambient i la sostenibilitat. Aquests comparteixen el seu coneixement sobre diferents temàtiques com el biocombustible i biomaterials, mecanismes d'ajustos en emissions de carboni o mercats de carboni. Un congrés que ens permetrà continuar millorant el pla estratègic del grup que es centra en el medi ambient i la sostenibilitat.

Photos from Grup Heracles's post 10/06/2022

Ens espera un dissabte únic pensat en el medi ambient 🌎

Aquest dissabte 11 de juny, us esperem al Prat del Roure amb un gran nombre d'activitats per a totes les edats i gustos. No t'ho perdis! T'esperem 🙌

🌿 La vida va néixer a l'aigual, que no mori a la terra. 🌿

Photos from Grup Heracles's post 08/06/2022

Setmana del medi ambient 🌿

Aquest cap de setmana, celebrem la natura!🌲
Avui hem realitzat la presentació oficial de la Festa del Medi Ambient. I no t'ho pots perdre! Activitats, sortides, tallers i molt més.

📍El dissabte 11 de juny, t’esperem al Prat de Roure

05/06/2022

El futur del planeta també està en les nostres mans 🌍

Seguim treballant pel medi ambient 🌲Estem molt orgullosos de compartir amb vosaltres que ens hem convertit en la primera empresa andorrana en formar part de la Fundación Empresa y Clima, una fundació sense ànims de lucre i de caràcter internacional que ajuda a planificar i invertir en economia de baix carboni creant estratègies a favor del medi ambient. Actualment, més de 90 empreses formen part d'aquesta fundació que fa possible la mitigació del canvi climàtic.

Una notícia que continua remarcant els nostres valors i la nostra voluntat per evolucionar de forma respectuosa i amb un clar compromís en la lluita del canvi climàtic. El medi ambient no té fronteres ni límits. T'animes?

🌲🌿 Feliç dia del medi ambient 🌿🌲

03/06/2022

Per la salut, per la sostenibilitat i pel planeta 🌍 Però sobretot, per nosaltres ❤️
Les bicis sempre han estat un mitjà de transport únic: ens permet gaudir de l’entorn i cuidar-nos. I tenim la gran sort de poder fer-ho també a Andorra, que ens aporta grans avantatges!

Continuem cuidant el medi ambient. Seguim cuidant-nos. Feliç dia de la bicicleta 🚲

02/06/2022

Aquests últims mesos, hem estat treballant en diferents novetats als aparcaments de Gavsa! 💥
1️⃣ Si encara no ho havies vist, ara ja disposem de les noves màquines. Totes elles amb codis QR. Lectors més ràpids i pràctics!

2️⃣ A l’aparcament de la Closeta, a la Massana, hem creat un nou accés d’entrada i sortida exclusiu per a abonats. L’accés és des del camí Ral o la planta -3. Més comoditat! 🙌

Seguim treballant 💪

Photos from Grup Heracles's post 20/05/2022

Aquest matí, s'ha celebrat l'Assemblea General Ordinària de l'Associació Gremi d'Àrids, Formigons i Prefabricats de Lleida a les instal·lacions d'Àrids Alt Urgell. Com ja és habitual en una assemblea, s'ha seguit un ordre del dia, però a la vegada, també han pogut conèixer una de les nostres explotacions.

Hem comptat amb la presència del Gerent del Gremi, el Sr. Jaume Puig, el president del Gremi de Lleida, el Sr. Josep Maria Pedra, i el del Gremi de Catalunya, Sr. Alfons Porro i part dels membres del gremi, però a la vegada, el delegat de la Generalitat de Catalunya a l'Alt Pirineu i Aran, el Sr. Ricard Pérez, Dept. Empresa i Treball Lleida/ Secció de Seguretat Industrial, Automòbils, Metrologia i Mines, el Sr. Jordi Torres i la Sra. Olga Costa, de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Tremp.

Molt contents i satisfets de la jornada i d'haver pogut acollir l'Assemblea a casa nostra.

Ràdio Seu

17/05/2022

Feliç dia del Reciclatge ♻️
Entre tots, fem possible un futur millor per al nostre planeta. I aquests, són petits gestos que ajuden a millorar el nostre dia.

01/05/2022

Per als que treballem amb les mans, amb el cap. Per als que posem l'ànima i el cos. Per tots els que somiem en canviar el món amb la nostra feina, feliç dia del treballador. A totes les dones i homes que treballem per un futur millor del nostre país 🙌

23/04/2022

Sant Jordi 📚🌹
Un dels dies més especials i macos de l’any 🐉 Aquest any ens acompanya la pluja, però amb una rosa o un llibre, tot canvia. Per molts més vivint amb força i molt d’amor.

Us desitgem un feliç dia a tots!

22/04/2022

🌍
Protegim el nostre planeta. Intentem comprometre'ns amb el medi ambient per millorar les condicions del nostre entorn i evitar augmentar els impactes negatius.

Junts ho fem possible amb petits gestos. ♻️🌱

20/04/2022

FEDA, conjuntament amb i ABB està treballant en la nova Estació Transformadora i Repartidora de la Gonarda. Fa uns dies, van arribar els nous transformadors d'alta tensió, que van requerir una gran logística i organització entre tots els equips involucrats. Aquests transformadors s'han dissenyat seguint les noves normatives europees, més respectuoses amb el medi ambient i més eficients.

La nova estació ampliarà la capacitat de la xarxa per donar resposta a les necessitats de subministrament de les Valls del Nord i optimitzar el consum elèctric entre instal·lacions amb equipaments sostenibles i moderns.

📹 No us perdeu el vídeo resum d'una de les jornades.

11/04/2022

Al mes de setembre, l'Associació Andorrana de malaltia d'Alzheimer realitzarà conjuntament amb l'associació d'Alzheimer de Catalunya, una gala solidària on també hi haurà un documental sobre la malaltia.

Ens sentim orgullosos de poder col·laborar amb aquest esdeveniment que permetrà donar més visibilitat al projecte així com donar a conèixer més aspectes sobre l'Alzheimer. Avui en dia, a Andorra, hi ha un gran nombre de persones que pateixen la malaltia i aquests actes permeten que entre tots, puguem millorar les seves condicions. Des d'Heracles treballem per fer-ho possible 💪

.andorra

31/03/2022

Renovem un any més el nostre acord de col•laboració amb el 👏
Com sabeu, l’esport també forma part dels nostres valors, i ja fa molts anys que la nostra relació amb l’equip andorrà de Rugby es mantè.

Des de Grup Heracles, aprofitem per desitjar tota la sort en el que queda de temporada. Esperem sumar molts més anys junts!

14/03/2022

🇦🇩 Feliç dia de la Constitució d’Andorra 🇦🇩
Per molts més anys construint entre tots el camí del nostre país.

Photos from Grup Heracles's post 10/03/2022

Orgullosos del nostre país i la feina que realitzem entre tots. 🇦🇩
El nostre company Lluís, de Pirinenca de Serveis, s'ha sumat a l'equip de la Creu Roja i Bombers en aquest primer viatge d'entrega de productes i béns per a Ucraïna. Si tot va bé, aviat arribaran a Polònia amb tota l’ajuda. Gran feina d'equip i de país. GRÀCIES 🙏👏08/03/2022

Feliç dia de la Dona 💜👏
Ho dediquem a totes les dones de Grup Heracles, que gràcies a la seva feina, són essencials per aconseguir projectes d'èxit!

Molt orgullosos de comptar amb totes elles i esperem que aquest llistat continuï creixent! 💪 Avui i cada dia. Feliç dia 💜

03/03/2022

Seguim creixent junts! 💪

Avui us compartim 3 projectes on hi treballem des de Grup Heracles Construcció: La Querola d’Ordino, Les Naus Grillaire a La Massana i les Tres Torres al Clot d’Emprivat, Illa V a Escaldes - Engordany.

SOBRE NOSALTRES

Grup Heracles és una empresa líder en el mercat de la construcció i dels serveis connexos al Principat d’Andorra. Amb més de 40 anys d’experiència, ha efectuat grans obres d’infraestructura clau a Andorra i ha prestat tot un seguit de serveis essencials per a la configuració actual de la vida econòmica del país.

L’activitat del grup comprèn projectes tant d’obra civil com d’edificació, i en destaquen les següents: túnels, ponts, urbanitzacions, excavacions, treballs hidràulics, estabilitzacions de terrenys, edificacions de tot tipus, poliesportius i pistes d’esquí.

Grup Heracles es dedica també a la gestió i al tractament de tot tipus de residus i integra totes les activitats que configuren el cicle de la construcció sostenible.

Totes les empreses de Grup Heracles disposen de les certificacions ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001 acreditades per ICDQ que garanteixen la professionalitat, el compromís i el rigor amb el qual les empreses fan la seva activitat.

Categoría

Teléfono

Dirección


Avinguda Consell De La Terra, 14-16
Les Escaldes
AD700

Horario de Apertura

Lunes 08:00 - 13:30
15:00 - 19:00
Martes 08:00 - 13:30
15:00 - 19:00
Miércoles 08:00 - 13:30
15:00 - 19:00
Jueves 08:00 - 13:30
15:00 - 19:00
Viernes 09:00 - 15:00
Otros Constructora en Les Escaldes (mostrar todas)
Constructora Immobiliària Carracedo Constructora Immobiliària Carracedo
Avinguda Fiter I Rosell, 70
Les Escaldes, AD700