Mauco Andorra

Mauco Andorra

Comentarios

Col·locació de l' de 3 metres i una tona de pes de al jardí de Cal Pal Mauco Andorra

PALFINGER cierra julio con la entrega de dos de sus poderosas PK 165.002 TEC 7 💪

PALFINGER ha llegado hasta Andorra y Huesca 🚀, gracias a la confianza de Mauco Andorra y Claveria Servicios, siendo ambas compañías reconocidas por su larga trayectoria en la industria de alquiladores de grúas, al adquirir las Grúas hidráulicas articuladas de gama alta, la PK 165.002 TEC 7 con cesta autobasculante BB042 EN280 🔝

¡Deseamos una larga vida a estas poderosas grúas! ♾️

Entérate de mas información haciendo clic en el link 👉 http://bit.ly/PK165002TEC7
🏆🎾👉Subscriu-t'he al nostre canal de Youtube i segueix en directe tot el Campionat Nacional d'esquaix AnyósPark -Mauco Andorra!!
---
🏆🎾Sigue en directo todo el Campeonato Nacional de squash AnyósPark - Mauco Andorra!!
https://www.youtube.com/watch?v=dXyxXz0v_Ok
🎾Ja us podeu inscriure al campionat nacional d'esquaix AnyósPark - Mauco Andorra!! Us esperen moltes sorpreses, premis, sopars...a què esperes, si ets un enamorat de l'esquaix no t'ho pots perdre!!
----
🎾Ya os podéis inscribir al campeonato nacional de squash de Andorra!! Os esperan muchas sorpresas, premios, cenas...a que esperas, si eres un enamorado del squash no te lo puedes perder!!
🎾🏆Demà i dissabte, clínic amb Iker Pajares, un top 50 mundial!! Amb el patrocini de Mauco Andorra, reserva la teva plaça!
----
🎾🏆Mañana y el sábado, clinik con Iker Pajares, un top 50 mundial! Con el patrocinio de Mauco Andorra, reserva tu plaza!
➡️🎾Vols viure en directe l’Open d’esquash AnyósPark-Mauco d’aquest cap de setmana a AnyósPark? Fes clik al següent enllaç i no et perdis re! 👉 https://youtu.be/j3cJGlds88E amb Mauco SA, Consultors MCG, Salming, CCA - Centre Comercial Andorrà
——-
➡️🎾Quieres vivir en directo el Open de squash AnyósPark-Mauco de este fin de semana en AnyósPark? Haz clik en el siguiente enlace y no te pierdas nada! 👉 https://youtu.be/j3cJGlds88E
montatge de Mauco al Cirque du Soleil

Venda, reparació i lloguer de maquinaria per a la construcció L’any 1976 es va fundar MAUCO S.A.

(Lloguer i venda de Maquinària de Construcció i Obra Pública) amb la intenció de donar assessorament i suport logístic a les empreses i constructors del país, conscient de que l’adquisició de maquinària d’obra pública ha de respondre a un acurat estudi de necessitats, amortització i rendiment.

Photos from Mauco Andorra's post 20/10/2022

Feines delicades que és fan fàcilment amb el nostre equip de professionals 🔝🔝
Mauco Andorra hem ajudat a retirar una màquina de 2200 quilos i diversos sacs de runa amb el nostre de 30 metres de braç

Photos from Mauco Andorra's post 13/10/2022

Mauco ha aixecat la gran carpa on es celebrarà la Fira dʼAndorra la Vella 2022.
Les nostres plataformes i grues lʼhan feta possible.
Gaudeix-la els dies 21, 22 i 23 dʼoctubre!

Photos from Mauco Andorra's post 06/10/2022

Mauco Andorra estem treballant en la construcció de l'espai principal de la Fira d'Andorra que es durà a terme del 21 al 23 d'octubre.
Amb la nostra maquinària estem aixecant l'envelat de Losberger De Boer Group situat a l'aparcament del Parc Central que acollirà els estands dels expositors comercials així com l'espai d’exposició de l’Associació d'Importadors de Vehicles d'Andorra amb les principals novetats del món de l’automoció.

05/10/2022

L'empresa Mauco Andorra estem en procés de creixement i cerquem incorporar un repartidor/a.
Si estàs Interessat contacta amb nosaltres trucant al +376 88 55 15 o envia el teu curriculum vitae per correu electrònic a: [email protected]

Photos from Mauco Andorra's post 03/10/2022

Mauco Andorra hem subministrat l'escala d'accés al p*s mostra de la promoció immobiliària The White Angel a

Photos from Mauco Andorra's post 27/09/2022

El nostre camió grua pot realitzar feines tan complicades i delicades com aixecar una casa mòbil de 7 tones i de 13 metres de llarg per 4,20 d’alçada.
Si necessites contractar un camió grua contacta'ns
Mauco Andorra tenim la millor solució!

22/09/2022

Les grans obres del Clot d'Emprivat a requereixen d'especialistes en
La nostra The Manitowoc Company arriba tan alt que et permetrà realitzar amb facilitat els treballs més dificils.
A Mauco Andorra tenim la millor solució per al lloguer de maquinària d'obra.
Contacta amb nosaltres sense compromís.

22/09/2022

Les grans obres del Clot d'Emprivat a requereixen especialistes en
La nostra The Manitowoc Company arriba tan alt que et permetrà realitzar amb facilitat treballs de gran dificultat.
Mauco Andorra tenim la millor solució per al lloguer de maquinària d'obra.
Contacta amb nosaltres sense compromís.

Photos from Mauco Andorra's post 19/09/2022

Des de Mauco hem ofert el servei d'assessorament, lloguer i muntatge d'aquesta plataforma per tal de realitzar uns treballs de pintura al sostre de l'Hotel Starc a

Photos from Mauco Andorra's post 15/09/2022

Amb el braç de 84 metres de la nostra de The Manitowoc Company hem arribat al capdamunt de l'edifici La Torre, ubicada al Clot d’Emprivat a
Quan necessitis arribar a dalt de tot a Mauco Andorra tenim la solució.

12/09/2022

L'empresa Mauco Andorra estem en procés de creixement i cerquem incorporar personal professional per al muntatge de bastides.
Si estàs Interessat contacta amb nosaltres trucant al +376 88 55 15 o envia el teu curriculum vitae per correu electrònic a: [email protected]

08/09/2022

💙💛❤️ Tot l’equip de Mauco Andorra us desitja una bona Diada de Nostra Senyora de Meritxell!

🇦🇩

Photos from Mauco Andorra's post 28/07/2022

Avui dijous 28 de juliol s’inaugura Epizen
Andorra dona la benvinguda a un nou centre comercial, Epizen, el més gran del país i hem participat en la seva construcció.
Mauco ha subministrat les bastides, maquinària pesant, materials de construcció i el lloguer de plataformes elevadores, telescòpics i grues de gran alçada.
Desitgem molta sort a aquest nou projecte!!

Photos from Mauco Andorra's post 21/07/2022

NECESSITES UNA BASTIDA?
està en plena transformació i des de contribuïm a què els nous emblemes arquitectònics del país avancin amb seguretat i fermesa.
Subministrem i muntem les més adients per a cada projecte amb materials resistents com l' o l', amb plataformes transversals de materials plàstics i fusta.
Contacta amb nosaltres i estudiarem les teves necessitats d'obra i planificarem el perquè la teva obra arribi ben amunt.

MAUCO
Urb Prat del Salt, Edifici Mauco - Encamp
T. +376 82 15 57 / +376 82 52 39
www.mauco.ad

Photos from Mauco Andorra's post 01/07/2022

Mauco ho deixa tot a punt per al nou espectacle de Cirque du Soleil a

Demà dissabte 2 de juliol a les 22 h de la nit s’estrenarà a Andorra la Vella on 5.000 espectadors veuran desplegar la fenomenal representació de i que han convertit la companyia artística en una llegenda mundial.

Han calgut mesos de preparatius, també per a , que ha jugat un paper crucial en el muntatge d’aquest espectacle, sent els encarregats de varis dels elements que fan de “MÜV” un dels muntatges més ambiciosos mai vistos al Principat:

Instal·lació de la impressionant carpa de 80 metres de llarg per 50 d’ample, amb una alçada de 20 metres i 17 pòrtics, distribuïts en 8 mòduls ubicada al Parc Comunal de Prada Casadet

Infraestructura física del recinte amb l’escenari i les grades, que tenen capacitat per fins a 5.000 assistents. Per tal que l’entrada i sortida del públic es desenvolupi amb fluïdesa, s’hi han construït escales d’accés i rampes per a persones amb mobilitat reduïda.

Potent sistema de climatització per assegurar la renovació de l’aire i gaudi d’una temperatura constant.

Sota la direcció de Mauco, s’ha realitzat un muntatge excepcional. Seguretat i comoditat han estat els eixos d’aquest projecte… que comenci la funció!

Photos from Mauco Andorra's post 30/06/2022

El nostre equip de professionals de no s'atura.
Hem estat muntant una grua al balcó del a amb la nostra GMK 4100L-2 de The Manitowoc Company especial per fer treball que requereixen gran altura.

Quan necessitis arribar a dalt de tot a Mauco Andorra tenim la solució

Photos from Mauco Andorra's post 27/06/2022

A l'avinguda del Fener a s'està construint un magnífic edifici pel qual hem instal·lat un sistema de que permeten als operaris treballar amb total seguretat.
L'equip de professionals de Mauco Andorra estudia detalladament quin és el sistema de bastides que millor s'adapta a cada projecte constructiu, planifiquem el muntatge i apliquem totes les mesures de seguretat necessàries perquè la teva obra arribi ben amunt.

Necessites una bastida? Pensa en

21/06/2022

A Mauco estem ajudant a l'enderroc de l'hotel Oriol a amb la nostra incorporació més recent, l' de The Manitowoc Company amb un braç de 60 metres que aixeca fins a 100 tones de pes.
Quan necessitis arribar a dalt de tot a Mauco Andorra tenim la solució.

16/06/2022

Per tal de dur a terme la de la casa Rebés a des de hem instal·lat les de seguretat.
Disposem d'una àmplia varietat de bastides amb totes les garanties de seguretat.
Confia en Mauco Andorra per pujar ben amunt.

23/05/2022

MUNTATGE CARPA CIRQUE DU SOLEIL

A Mauco Andorra hem treballat en el muntatge de la carpa del Cirque du Soleil per al seu espectable que enguany estrena nova ubicació a l'aparcament Comunal de Prada Casadet.

19/05/2022

Necessites una bastida? Pensa en Mauco Andorra
Si has de rehabilitar 🏡 una façana, redreçar un edifici o engegar una obra nova, et caldrà una bona bastida. El teu projecte comença a . Nosaltres posem la bastida perquè tu puguis pujar ben amunt.

11/05/2022

Èxit de Mauco Show

ha estat al servei de tots els empresaris, tècnics i operaris dels diferents oficis de la construcció, des d’enginyers fins a instal·ladors, fusters o mecànics que han pogut descobrir les novetats de la mà de les marques punteres a cada sector: productes de fixació i químic fischer group , serralleria PFERD España - Caballito , perforació i diamant Heller Tools soluciones profesionales para la perforación , cargolam HECO Schrauben Iberica,SL. , eines elèctriques Makita Tools USA , utillatge de fusteria Saheco Spain , tractament porcellànic i tall de rajola Rubi Tools i sistemes d’encofrat PERI .
Un èxit tant en el sentit comercial com el de creació d’un espai de relació i contacte entre professionals.

Photos from Mauco Andorra's post 06/05/2022

Mauco Andorra som l'empresa encarregada del muntatge de la carpa per a l'espectacle del Cirque du Soleil que es durà a terme el pròxim mes de juliol.
Enguany s'ha escollit una nova ubicació a l'aparcament Comunal Prada Casadet on ja estem alçant l'estructura perquè tots en pugueu gaudir.

Photos from Mauco Andorra's post 05/05/2022

Gràcies per l’èxit de !
Ha estat un plaer unir els professionals industrials i l'àmbit de la construcció del Principat en aquest gran esdeveniment.
Esperem retrobar-te ben aviat!

05/05/2022

Segon dia de les Jornades Tècniques MAUCO SHOW.
T'esperem per fer un bon esmorzar 🥖 a partir de les 9 h amb el nostre servei de càtering
⛑ ENTRADA LLIURE.
T'esperem

Photos from Mauco Andorra's post 04/05/2022

Acabem la primera jornada de amb un recull d'imatges dels millors moments de la jornada.
Ha estat un dia intens de visites de clients que han descobert novetats i s'han beneficiat de bons descomptes.
Si avui no has pogut vindre a visitar-nos t'hi esperem demà de les 9 h a les 13 h a l'edifici a .
Troba més informació a: www.maucoshow.com

04/05/2022

Avui comencem les Jornades Tècniques MAUCO SHOW.
T'esperem per fer un bon esmorzar 🥖 a partir de les 9 h o dinar 🥘 plegats de les 13 h a les 15 h amb el nostre servei de càtering
⛑ ENTRADA LLIURE.
T'esperem

Photos from Mauco Andorra's post 03/05/2022

Què trobaràs a MAUCO SHOW?
8 estands de marques líders de l'àmbit de la construcció que et presentaran les darreres novetats en productes amb ofertes molt especials exclusives per a tots els assistents.
El 4 i 5 de maig és la trobada empresarial del món de la construcció a .
NO TE LA POTS PERDRE!!

Photos from Mauco Andorra's post 29/04/2022

Aquest és l'autogrua GMK4100L-2 de The Manitowoc Company la més gran i poderosa d’Andorra. Aixeca 100 tones de pes. Té un braç de 60 metres i 89 metres amb pluma abatible.
Et fa falta una bèstia així per la teva obra? Contacta amb Mauco.
Llegeix tota la notícia a:https://mauco.ad/blog/lautogrua-mes-gran-dandorra

25/04/2022

Encofrats i construcció de cobertes a MAUCO SHOW el 4 i 5 de maig

Si ets un professional del món de la construcció a trobaràs les novetats per fer millors amb PERI i HECO Schrauben Iberica,SL. líder en sistemes de subjecció per
El 4 i 5 de maig t'esperem a l'edifici Mauco a Encamp. Entrada lliure i servei de càtering d'esmorzar i dinar.

21/04/2022

Especial serrallers i fusters a MAUCO SHOW

Si ets un industrial del món de la serraleria o la fusteria a trobaràs dos marques líders que presentaran novetats i descomptes especials per la compra dels seus productes Saheco Spain i PFERD España - Caballito
El 4 i 5 de maig t'esperem a l'edifici Mauco a Encamp. Entrada lliure i servei de càtering d'esmorzar i dinar.

19/04/2022

Fisher Group i Rubi Tools presentaran novetats a MAUCO SHOW el 4 i 5 de maig

fischer group és una empresa innovadora en solucions de fixació i RUBI líder en l'àmbit de l'enrajolat estaran presents a presentant les seves darreres novetats i us oferiran descomptes especials per a tots els assistents.
T'esperem el 4 i 5 de maig a l'edifici Mauco a Encamp.
Entrada lliure amb servei de càtering d'esmorzar i dinar... no t'ho pots perdre

14/04/2022

Makita i Heller presentaran novetats a MAUCO SHOW

Makita Tools USA i Heller Tools soluciones profesionales para la perforación són dos de les marques líders en el món de la construcció que estaran presents a el 4 i 5 de maig a l'edifici Mauco a Encamp.
Presentació de novetats i ofertes especials per a tots els assistents.
Entrada lliure amb servei de càtering d'esmorzar i dinar... no t'ho pots perdre

13/04/2022

Presentem MAUCO SHOW el 4 i 5 de maig a l'edifici MAUCO a Encamp

Ens plau convidar-vos a les primeres Jornades Tècniques de Portes Obertes .
Una trobada empresarial amb presentacions de productes i promocions i descomptes especials per a l'àmbit de la construcció i el sector industrial.

Dimecres 4 de maig de les 9 a 19 h
i Dijous 5 de maig de les 9 a 13 h
a l'edifici a Encamp

https://maucoshow.com/
Entrada lliure amb servei de càtering d'esmorzar i dinar.
Us esperem

Apostem pel creixement i desenvolupament del nostre país, per això dia a dia treballem per oferir el millor servei de lloguer i venda de maquinària de construcció i obra pública.
El futur empresarial d'Andorra l'hem de construir entre tots!

05/04/2022

Nova web MAUCO ANDORRA

📣 Estrenem web
A partir d’ara podreu accedir a la informació de en un format més actual i modern.
La nova pàgina web s’ha desenvolupat tenint en compte els nous estàndards de programació, més versatilitat, adaptada a les múltiples maneres de connectar-se del telèfon mòbil, l’ordinador, la tauleta o qualsevol altre dispositiu.

I no us podeu perdre la secció de notícies que hem creat on sempre podreu estar al dia de les informacions més recents sobre venda i lloguer de maquinària i materials pel món de la construcció.

www.mauco.ad

Photos from Mauco Andorra's post 13/01/2022

Comencem l'any amb una nova Takeuchi TB210R

20/04/2020
12/02/2020

Ja tenim aqui el nou vehicle de la nostra secció de bastides.
Per tal d'oferir millor servei, augmentem la flota de Mauco

Photos from Mauco Andorra's post 22/01/2020

Ja tenim aqui la neu!
Us recorden que a Mauco trobareu tot el necessari per la nevada: màquines llevaneus, pales, rascadors...

15/01/2020

Substitució del motor de gir....
Amb els camions pluma de Mauco Cap reparació és massa amunt!

20/12/2019
18/12/2019

Mauco us desitga un molt bon nadal
i un bon any 2020!
Bones festes!

28/11/2019

Divendres dia 29 de desembre aprofita el Black Friday a Mauco.
Fins a un 20% de descompte!

Timeline photos 25/09/2019

Treballant per tot el territori! 🚧🙌

Timeline photos 18/09/2019

A disposes de més de 4.000 m² d'instal·lacions 🏢, on trobaràs eines elèctriques professionals, taules de tall, vestuari i calçat laboral de seguretat, entre molts altres productes! 🔧🔩 👷‍♂ A més de la ferreteria industrial, comptes amb servei tècnic i venda i lloguer de maquinària. Si ets professional, compta amb Mauco!

Teléfono

Página web

Dirección


Urb. Prat Del Salt, Edifici Mauco
Encamp
AD200

Horario de Apertura

Lunes 08:00 - 13:00
14:30 - 19:00
Martes 08:00 - 13:00
14:30 - 19:00
Miércoles 08:00 - 13:00
14:30 - 19:00
Jueves 08:00 - 13:00
14:30 - 19:00
Viernes 08:00 - 13:00
14:30 - 19:00