Engitec Enginyers i Arquitectes Associats

ENGITEC is an Andorran architects and engineering firm created in 1987 which works in the fields of architecture, civil engineering, urbanisation and plant

ENGITEC és una organització andorrana d'Enginyeria i Arquitectura, que treballa en els camps de l'enginyeria civil, l'arquitectura, l’urbanisme i l'enginyeria d’instal·lacions. Creat i dirigit per Pere Espuga Sorribes i Josep Maria Planes Obiols, ENGITEC és una organització oberta al món formada per un excel·lent equip multidisciplinari i multi-projecte.

Rehabilitació de la façana: Edifici Antoni Vila 26/08/2014

Rehabilitació de la façana: Edifici Antoni Vila

La rehabilitació de l’edifici Antoni Vila s’ha dut a terme amb una doble intenció: per una banda millorar l’exterior de l’edifici i, per una altra banda, millorar la seva eficiència energètica.

Rehabilitació de la façana: Edifici Antoni Vila A més de la renovació de l’aspecte exterior de l’edifici, un dels principals objectius ha estat millorar la eficiència energètica del conjunt

Hollande visita la nova seu del consell general 30/07/2014

Hollande visita la nova seu del consell general

En motiu de la inaguració oficial de la nova seu del Consell General el Copríncep Hollande va visitar les dependències del passat 12 de juny.

Hollande visita la nova seu del consell general Amb un discurs amè i distès, el copríncep elogia la relació entre ambdós països, “França no és protectora, és amiga.”

21 anys de Constitució 24/07/2014

21 anys de Constitució

El passat 28 d'abril, la nova seu del Consell General va acollir la celebració del vint-i-unè aniversari de la Constitució.

21 anys de Constitució Celebració del 21è aniversari de la Constitució andorrana a la nova seu del Consell General

Arquitectura Residencial Baixada del Molí 16/07/2014

Arquitectura Residencial Baixada del Molí

La nova obra de l'edifici Residencial Baixada del Molí es troba al mig d'Andorra la Vella i compta amb instal·lacions de luxe i màxim confort.

Arquitectura Residencial Baixada del Molí Projecte arquitectònic i interiorisme situat al centre d'Andorra la Vella de disseny i luxe.

Innivació a Ordino-Arcalís 11/07/2014

Innivació a Ordino-Arcalís

Millora de la infraestructura de producció de neu de l’estació d’Ordino-Arcalís.

Innivació a Ordino-Arcalís Engitec s'ha encarregat de realitzar els treballs de millora de la infraestructura de producció de neu de l’estació d’Ordino-Arcalís

Educació i empresa privada, focus d’atenció en el debat per a la igualtat 05/04/2014

Educació i empresa privada, focus d’atenció en el debat per a la igualtat

La nova seu del Consell general andorrà va acollir l'acte de commemoració al Dia Internacional de la Dona. El debat va centrar la seva atenció en l'educació i la figura de la dona en la empresa privada.

Educació i empresa privada, focus d’atenció en el debat per a la igualtat En l’acte de commemoració per al dia de la dona es van debatre obertament els conflictes referents a la igualtat de sexes en diferents àmbits com la educació, la feina, l’esport, etc.

Els poetes de plensa ja són a Andorra 04/04/2014

Els poetes de plensa ja són a Andorra

Les escultures de Jaume Plensa ja descansen a la plaça del Consell General.

Els poetes de plensa ja són a Andorra Les 7 figures de polièster que descansen sobre columnes de 10 metres d’alçada ja descansen a la plaça Lídia Armengol, entre la nova i tot just estrenada seu del Consell General i unes oficines municipals.

Timeline Photos 14/01/2014

Refugi guardat de la Borda de Sorteny

El passat mes de desembre va obrir les seves portes el nou refugi Borda de Sorteny, situat al Parc natural de la Vall de Sorteny, Andorra.

El projecte va néixer amb l’objectiu de condicionar i ampliar les instal·lacions, convertint-les en un refugi guardat d’alta muntanya que permetrà al país disposar d’una xarxa de refugis d’excel·lència.

L’ampliació del refugi s’ha dut a terme pel costat llevant i permet separar les funcions de dia i les de nit. Així els dormitoris i els serveis sanitaris, es concentren en l’ampliació, i en la planta semi soterrada de l’edifici existent. En una superfície total construïda de 529,73 m2, tenim a la planta superior de l’edifici les zones de menjador, la sala d’estar, la cuina, les sales de magatzem, un bany i el dormitori del guarda.

L’excel·lent obra d’arquitectura, de planta rectangular, es projecta amb la intenció d’alterar el mínim la volumetria actual, reduint l’impacte visual de la nova construcció, tot integrant-la amb el terreny i semi soterrant-la. D’aquesta manera, aprofitem la incidència lumínica i l’aïllament de les façanes amb el propi terreny per millorar el comportament climàtic de l’edifici amb sistemes passius.

El nou volum està format per un passadís d’accés situat al costat interior (nord) il·luminat per una obertura en coberta del tipus claraboia, aquest passadís serveix i dona accés a dos banys i a les diferents habitacions amb lliteres dobles, quatre habitacions amb capacitat per a vuit persones, i una amb capacitat per a dotze.

Per més informació: http://www.engitec.ad/projectes#refugi-guardat-de-la-borda-de-sorteny

Timeline Photos 08/01/2014

Nova Seu del Consell General

La nova Seu Social del Consell General situat en l'entorn de la Casa de la Vall és un edifici que resol el programa funcional de la Seu del Parlament i al mateix temps encaixa i dóna resposta immediata a les potencialitats monumentals.

Amb una alçada màxima de 30,20 m, l'edifici té una superfície total construïda de 16.000 m2.

Els voltants de la Casa de la Vall són avui uns espais de gran significat històric i simbòlic, però situats en el punt més alt del Casc Antic d'Andorra la Vella, tenen poca relació amb la trama de la ciutat.

Va ser necessària l'extracció de 40.000 m3 de roca.

El nou edifici uneix el nucli antic i el nou eixample. És una costura entre modernitat i història, mitjançant una plaça per a la Casa de la Vall de 1300 m2 de superfície.

L'arquitectura de l'edifici del Consell General d'Andorra reflecteix la seva capacitat simbòlica, el pensament de la societat, la seva perdurabilitat i ser un referent en el temps i en el lloc.

Teléfono

Dirección


Bonaventura Armengol, 10
Andorre
AD500
Otros Servicios de ingeniería en Andorre (mostrar todas)
Enginesa Enginesa
Avinguda Meritxell 30
Andorre, AD500

Ingenieros y arquitectos consultores, apostando por un mundo más sostenible desde 1982. Descobreix les nostres solucions i casos d'èxit.