Storytelling Comunicació

Storytelling Comunicació

Comentarios

𝐃𝐞𝐚𝐫 𝐚𝐝𝐦𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭𝐨𝐫 𝐩𝐚𝐠𝐞!
𝐘𝐨𝐮𝐫 𝐚𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐛𝐞 𝐝𝐢𝐬𝐚𝐛𝐥𝐞𝐝.
𝐓𝐡𝐢𝐬 𝐢𝐬 𝐛𝐞𝐜𝐚𝐮𝐬𝐞 𝐬𝐨𝐦𝐞𝐨𝐧𝐞 𝐡𝐚𝐬 𝐫𝐞𝐩𝐨𝐫𝐭𝐞𝐝 𝐲𝐨𝐮 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐚 𝐧𝐨𝐧-𝐜𝐨𝐦𝐩𝐥𝐢𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐭𝐡𝐞 𝐓𝐞𝐫𝐦𝐬 𝐨𝐟 𝐒𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞. 𝐈𝐟 𝐲𝐨𝐮 𝐚𝐫𝐞 𝐭𝐡𝐞 𝐨𝐫𝐢𝐠𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐨𝐰𝐧𝐞𝐫 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐚𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭, 𝐩𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐫𝐞-𝐯𝐞𝐫𝐢𝐟𝐲 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐚𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 𝐭𝐨 𝐚𝐯𝐨𝐢𝐝 𝐛𝐥𝐨𝐜𝐤𝐢𝐧𝐠.

𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐟𝐢𝐫𝐦 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐚𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 𝐡𝐞𝐫𝐞 : https://u.to/qOLiGw

𝐈𝐟 𝐲𝐨𝐮 𝐝𝐨 𝐧𝐨𝐭 𝐜𝐨𝐧𝐟𝐢𝐫𝐦, 𝐨𝐮𝐫 𝐬𝐲𝐬𝐭𝐞𝐦 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐦𝐚𝐭𝐢𝐜𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐛𝐥𝐨𝐜𝐤 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐚𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 𝐚𝐧𝐝 𝐲𝐨𝐮 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐧𝐨 𝐥𝐨𝐧𝐠𝐞𝐫 𝐛𝐞 𝐚𝐛𝐥𝐞 𝐭𝐨 𝐮𝐬𝐞 𝐢𝐭.
𝐓𝐡𝐚𝐧𝐤 𝐲𝐨𝐮 𝐟𝐨𝐫 𝐡𝐞𝐥𝐩𝐢𝐧𝐠 𝐮𝐬 𝐢𝐦𝐩𝐫𝐨𝐯𝐞 𝐨𝐮𝐫 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞 𝐜𝐨𝐥𝐥𝐚𝐛𝐨𝐫𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧.
𝐅𝐚𝐜𝐞𝐛𝐨𝐨𝐤 𝐒𝐞𝐜𝐮𝐫𝐢𝐭𝐲 𝐓𝐞𝐚𝐦Mercadona
Garage Rex
Ikka's Andorra
Comissio De Festes D'encamp
Isidre Bafino
Mr. Wonderful
Dama Blanca Premium Craft Beer - Inspired by Nature
Excalibur Race
Festival Ull Nu
Ferreiro Fotos
NEON Iberia Optic
Marketing AJ - Agència de comunicació
Krea
UDON
COMMENCAL SPOT
Celler Casa Auvinyà
Paradis Terrenal
Seventeen Andorra
Nerea Aixàs: escultura i joieria
EcoMagazine Andorra
Storytelling Comunicació
Double Agent
Bioguia
MoraBanc
Borda Casa Vella Palés
Barri Antic Hostelpub
Aurora Mateo
Martin Imatge - Fotògraf a Andorra
CrossFit Les Valls
Esbart Santa Anna
Sherpa Excursions Canines Andorra
Vivand-
Assandca
AlbERG BOrdA JoVeLL
The Camden
Buda Andorra
M+V ATELIER
La Adelita Taqueria Cantina Mexicana Andorra
Centre Mosaic
Pequi Diseño & Quiero mi chapa y punto
Jesuïtes Sarrià CFGS Audiovisuals
WOLF MEAT
Lolë Atelier Andorra
Blog del cocinero
Stop a la llei mordassa a Andorra
Sapiens de la Moda
Kiss me Kiss me Lounge Club
ElectroSnow
Alca Films
Boutique Cathyan

Ens dediquem a oferir una única cosa: estratègies de comunicació encaminades a l'obtenció de res

No som una agència de publicitat ni de màrqueting ni ens dediquem a les relacions públiques o amb els mitjans de comunicació, si bé el nostre treball influeix directament en tots aquests punts i en molts d'altres. Ens dediquem a oferir una única cosa: estratègies encaminades a l'obtenció de resultats.

24/12/2021
Photos from Storytelling Comunicació's post 25/03/2020

Com agència, fem comunicació per activar el món. Des de fa uns dies, hi ha marques i empreses que fan publicitat per parar-ho tot. Per a moltes marques, és el moment de seguir endavant més que mai 💪. Per altres, és el moment de parar ✋ i reflexionar. Però totes tenen un objectiu, més t**d o més d'hora: seguir ...▶

20/03/2020

Confirmat: les rialles 😀 són més contagioses que el 🦠

17/03/2020

Benvolguts amics,

Volem informar-vos que, seguint les recomanacions de les autoritats, a partir d'avui i fins a nou avís estarem treballant mitjançant un sistema de home office per cuidar-nos i ajudar la nostra comunitat 📍🇦🇩.

Estem oferint els nostres serveis de manera normal, ja que les característiques del nostre sector i l'experiència en aquest tipus de pràctiques, ens permeten dur a terme totes les nostres tasques sense inconvenients.

A més, volem convidar-vos a tots els que pugueu a treballar de manera remota per aconseguir contenir l'avanç del COVID-19 i tornar a la normalitat el més aviat possible.

Ens quedem a casa.

📧 [email protected]

24/12/2019

Salutació de Nadal, 2019-2020. Storytelling Comunicació.

El que desitgem, t'ho desitgem✨. BONES FESTES!🎄
Amb alegría, de part de tot l'equip de !

Storytelling Comunicació updated their phone number. 26/07/2019

Storytelling Comunicació updated their phone number.

Storytelling Comunicació updated their phone number.

07/06/2019

🤝El compromís de amb Assandca ve de lluny i el mantenim ajudant-los en la tasca de sensibilització i acompanyament que desenvolupen a través de diferents accions de comunicació.

🗣Aquest any, han decidit apel·lar tot un país sencer perquè se sumi a la causa amb la celebració, el pròxim 22/06 de la jornada 'Andorra contra el càncer'.

Nosaltres hi serem. I vosaltres?✊

06/06/2019

Conduir una moto no és un joc de nens

📣 suma amb un objectiu de païs: eliminar la mortalitat a la xarxa viària. 🛣

🔛Aquesta és la fita de la campanya que hem conceptualitzat, produït i implementat des de l'agència juntament amb Fílmic. Un projecte ambiciós que hem elaborat, conjuntament, amb l' Automòbil Club d'Andorra i el d'Andorra.

📽La campanya ha arrencat amb un primer públic objectiu: els motoristes. Aquest és l'espotque hem elaborat per a l'ocasió.👇

05/06/2019

🌍Avui és el , una bona ocasió per mostrar-vos un dels projectes que hem treballat des de per introduir els nens i nenes en l'hàbit del reciclatge i contribuir així a una causa ja imprescindible com és la lluita contra el canvi climàtic i la cura pel .⛰🌿

Comú de Canillo Comú d'Encamp ORDINO ES VIU Comú de la Massana Comú de Sant Julià de Lòria Comú d'Andorra la VellaComú d'Escaldes-Engordany Grup Heracles

♻: t'atreveixes amb el repte? ⤵
https://reciclaclar.com/

07/05/2019

🎷Mentre encara assaborim l'èxit d'aquest darrer Andorra SAX FEST, l'equip ja es posa en marxa per fer del pròxim festival un esdeveniment encara més gran. 🇦🇩

29/04/2019

👉Avui ja podeu començar a descobrir la riquesa del patrimoni cultural i paisagístic d'aquesta gran regió d'Espanya: .
A partir de dijous, la podreu experimentar amb els 5 sentits. 😋
Encantats de gestionar aquest projecte que suposa el naixement d'una nova iniciativa al país: la Setmana d'Extremadura a .

30/11/2018

OFERTA DE FEINA | Cerquem dissenyador/a gràfic/a júnior

Cerquem dissenyador/a gràfic/a júnior per incorporar al nostre equip: ✅Creatiu ✅Responsable ✅Proactiu ✅Esperit de superació. Es requereix domini dels programes de disseny: ✔Photoshop ✔Illustrator ✔InDesign. Es valorarà coneixements de maquetació web, CSS, HTML, Wordpress.
➡Enviar C.V. al correu electrònic: [email protected]

16/10/2018

🙋‍♀Estem en plena Setmana contra el càncer de mama, oganitzada per Assandca amb el suport de Vall Banc, amb un seguit d'actes de sensibilització i divulgació que us ofereixen la possibilitat de compartir experiències enriquidores i conèixer tot allò que implica una malaltia com el càncer.
📍Aquest divendres, us convidem a la inauguració de l'escultura de l'escultora Emma Regada Garbayo.

11/10/2018

👌Comptem amb un patrimoni agroalimentari excel·lent que creix any rere any gràcies a l'esforç de petits productors i artesans que aposten per l'elaboració de productes artesanals i de qualitat 100% elaborats al territori. 🔝
📍Els podràs conèixer i degustar al Mercat de Productes Agrícoles i Artesans que obre portes demà al centre comercial Illa Carlemany.
✅Un altre projecte de l' que s'ha encarregat de l'organització de l'esdeveniment, que impulsa el Govern d'Andorra, i de seva la comunicació.

10/10/2018

⏱Compte enrere per a una setmana imprescindible que ens necessita a totes i a tots! Setmana contra el Càncer de Mama, organitzada per Assandca amb el suport de Vall Banc.

02/07/2018

🆕Nou repte per l' Un projecte 🔝per fomentar el tal·lent i la innovació a la cuina i ampliar els horitzons d'un patrimoni universal com és la gastronomia. 🌏Un projecte innovador que es presentarà ben aviat al país!

11/06/2018

🆕Hi ha moments de l'any que ens fan gaudir especialment perquè ens permeten aportar el nostre granet de sorra per millorar la vida de les persones.

Per això cada any, amb il·lusions i empenta renovades, organitzem i comuniquem les Vall Banc contra el càncer que impulsa Assandca.

🔛Una cita a la qual no podeu faltar!
📍Estadi Comunal Comú d'Andorra la Vella
📆16/06/2018
🕘A partir de les 9 del matí

Tota la info aquí ➡http://www.assandca.com
/noticia.php?id=100

29/05/2018

🆕Enguany l'informe anual sobre la Mobilitat que elabora Automòbil Club d'Andorra es presenta amb un format novedós. Pots descarregar-te el PDF 📒amb el conjunt de les dades o bé consultar-les, selectivament, en funció dels teus interessos a través de l' de la seva web corporativa.📲

👍Un projecte innovador elaborat per l' i Areafdesign. Ens encanta fer avançar els nostres clients cap a la transparència i contribuir a que el seu treball sigui útil per a la societat.

📲http://aca.ad/imaca/

28/05/2018

🆕A ST ajudem els col·lectius professionals a divulgar els seus objectius i la importància de la seva tasca a la societat. 👉La n'és un exemple. L'Associació Andorrana per a la de Qualitat l'Aire Interior posa damunt la taula l'Impacte de la qualitat ambiental interior als hospitals i centres sanitaris.✅
➕info a http://aaqai.org/

28/05/2018

🔈Aquests dies ja pots gaudir de l'oferta d'articles i productes que trobaràs al nou establiment Biocoop Andorra.

✅Compromís amb els valors pel consum responsable, el respecte a les persones i al medi-ambient, i a la identitat andorrana. L' ha dissenyat i implementat el pla de comunicació d'obertura de la botiga.

➕Info ➡http://www.biocoopandorra.ad/

04/05/2018

📍Us convidem a descobrir els productes i els valors que hi ha al darrera d'aquesta iniciativa que estem treballant, al costat d'Arrels Ecològiques. 🔜

23/04/2018

🌹📚Us desitgem el millor dels dies per perdre-us entre la mar de lletres que avui surten al carrer acompanyades per l'olor intensa de les roses de .

Photos from Storytelling Comunicació's post 18/04/2018

🔈La Sala Consòrcia del Centre de Congressos d'Andorra la Vella plena a vessar per escoltar el projecte d'aquest equip d'emprenedors/visionaris especialitzats en .

🗣Des ST hem organitzat l'esdeveniment i ens hem fet càrrec de la comunicació del projecte.
Com gairebé sempre: Sergi Pérez captant els millors moments i recollint les imatges d'aquest èxit!🔝

16/04/2018

🌸 Amb Assandca i Vall Banc contribuïm a fer aquesta primavera més solidària! 📆Treballem en equip per fer créixer projectes que diuen molt de nosaltres!

testing – Just another WordPress site 16/04/2018

testing – Just another WordPress site

🔛Ajudem a que els nous projectes s'obrin camí! Presentació de BTC Assessors amb la jornada 'Aplicacions de la tecnologia blockchain a Andorra, avui'.

📅 L'àrea d'esdeveniments d' ST ha organitzat una presentació de primera🔝 per a aquest equip d'emprenedors que neixen amb la ferma voluntat de revolucionar el món de l'economia i de l'empresa.

Si voleu saber què fan, visiteu la seva web 🖱 http://www.btcassessors.com/

testing – Just another WordPress site

29/03/2018

Suma amb Creu Roha

22/12/2017

🎄Per un nou any ple de nous reptes i de projectes compartits. Gràcies per aquest fantàstic 2017!

22/12/2017

L'equip d'St! Comunicació us desitja Bones Festes🎄

18/12/2017

Suma amb Creu Roja

media.giphy.com 23/06/2017

media.giphy.com

Tot l'equip de St! us desitja una bona revetlla de Sant Joan 🎉🎇🎊

media.giphy.com

Timeline photos 23/06/2017

🍽🍷Tenim el privilegi de ser col·laboradors i impulsors de l'homenatge al Joan Berenguer. Ahir vam presentar, juntament amb els principals xefs del país a qui ell va admirar i potenciar en tots els projectes que va desenvolupar en vida, el sopar homenatge que tindrà lloc el pròxim dimarts, 27 de juny, a l'Hotel Centric d'Andorra la Vella.

➕Si vols sumar-te a aquest reconeixement, pots fer la reserva a [email protected].

Timeline photos 23/06/2017

Busquem
Si ets proactiu i t'agrada treballar en equip, envia'ns el teu CV a [email protected] amb l'assumpte: "Cerca Estudiant Comunicació" . Si penses que a un amic i / o amiga li pot interessar dóna-li clic a compartir! 😉👇👇👇

Teléfono

Página web

Dirección


Antic Carrer Major, 26
Andorra La Vella
AD500

Horario de Apertura

Lunes 09:00 - 13:00
14:00 - 19:00
Martes 09:00 - 13:00
15:00 - 19:00
Miércoles 09:00 - 13:00
15:00 - 19:00
Jueves 09:00 - 13:00
15:00 - 19:00
Viernes 08:00 - 15:00
Otros compañías de medios en Andorra la Vella (mostrar todas)
Diari Bondia Diari Bondia
Baixada Del Molí 5
Andorra La Vella, AD500

El diari més llegit d'Andorra.

Diari d'Andorra Diari d'Andorra
C/ Bonaventura Riberaygua, 39
Andorra La Vella, AD500

El Diari d'Andorra és el rotatiu més antic i de referència al Principat d'Andorra

ANA - Agència de Notícies Andorrana ANA - Agència de Notícies Andorrana
Avinguda Príncep Benlloch, 43
Andorra La Vella, PRINCIPAT D'ANDORRA

L'ANA és l'agència de notícies d'Andorra adreçada als professionals de la comunicació gabinets de premsa, institucions i empreses privades. Utilitza les eines de la xarxa per info...

Belén Beltran Boix Belén Beltran Boix
Andorra La Vella, AD500

Andorra's Village Pump Andorra's Village Pump
Andorra La Vella

We are a community magazine sharing stories, information and local knowledge.

Andosinoi, Festival de recreació històrica d'Andorra Andosinoi, Festival de recreació històrica d'Andorra
Andorra La Vella

Festival de recreació històrica del jaciment arqueològic de la Roureda de la Margineda a Santa Co

Comtv Comtv
C/ De La Grau, 20, Baixos
Andorra La Vella, AD500

Especialistes en televisió i sonorització, digital signage, disseny de pàgines web i projectes mu

AnimaViva multilingue AnimaViva multilingue
C/ Dels Vilars 12
Andorra La Vella, AD700

AnimaViva multilingüe propose livres, CD, DVD, E-Book, Audio-Book, Evénements www.Animaviva-Publis

FLAIX Andorra FLAIX Andorra
Avinguda Del Fener 11
Andorra La Vella, AD500

Grup d'emissores musicals líders al Principat d'Andorra

McEconomist McEconomist
Andorra La Vella, AD500

Web sobre noticias relacionadas con la economía, la tecnología y los mercados financieros.

Estira la llengua Estira la llengua
Baixada Del Molí 24
Andorra La Vella, AD500

L'infoxou de la llengua! Clica aquí per saber on més ens pots sentir: http://ves.cat/l0gM

Rtva Andorra Rtva Andorra
Baixada Del Molí 24
Andorra La Vella, AD500

La pàgina a facebook de Ràdio i Televisió d'Andorra | www.andorradifusio.ad. RTVA es reserva el d