MY coaching by Nicole & onafhankelijk Cambridge consulent

Klein bedrijfje als (trauma) coach en als onafhankelijk cambridge consulente

Toe aan een nieuwe uitdaging ben ik begonnen aan een traumacoach opleiding en daarna aan een opleiding tot onafhanklijk cambridge consulente. En nu start ik een kleine praktijk! De coaching is vooral lichaamsgericht, waarbij we samen blokkades in het lichaam gaan proberen te verwijderen. Het begrip trauma is een breed begrip, het kan gaan van ontwikkelingstrauma's (zoals het idee ' ik ben niet goed genoeg') tot bijvoorbeeld een auto-ongeluk. Hiermee help ik je om je lichamelijk en mentaal te veranderen, en zo meer zelfvertrouwen te krijgen. Daarnaast ben ik onafhankelijk cambridge consulente, waarbij ik je help op een verantwoorde en effectieve manier af te slanken en gewicht te behouden.

365dagensuccesvol.nl

Waarom je eenzaamheid meestal zelf kunt oplossen

365dagensuccesvol.nl Samen met jezelf, ben je nooit alleen. Dit klinkt misschien wat flauw, maar het is wel zo. Eenzaamheid ontstaat op het moment dat je jezelf afsluit van jezelf. Dat je vervolgens geen verbinding voelt met een ander, is niet meer dan een logisch gevolg hiervan. Het is onmogelijk een (harts)verbinding…

Atma Opleidingen

Een mooi filmpje van kinderarts Nadine Burke Harris over hoe jeugdtrauma effect heeft op een mensenleven.

365dagensuccesvol.nl

Een ode aan je innerlijke criticus

365dagensuccesvol.nl Je hoeft niet meer heel mindful 'niet te oordelen' over je oordeel. Gewoon even een babbel met die criticus om te checken waar het nu echt over gaat. Proost op die innerlijke criticus van je.

avhj 2016 Jeroen Bertelink

Wat een inspirerend verhaal! Afslanker van het jaar 2016

Beschrijving

www.psychologiemagazine.nl

Verlangen naar erkenning - Psychologie Magazine

www.psychologiemagazine.nl Het gevoel gezien te worden, waardering en begrip te krijgen – het is een van onze basisbehoeftes. Wie dat als kind heeft gemist, blijft lang hongeren naar compensatie. Moeten we zelf de eerste stap zetten?

www.rtlnieuws.nl

Focus huisarts moet anders: minder medicijnen, maar goede voeding

www.rtlnieuws.nl Heb je diabetes, reuma, last van je maag of chronische vermoeidheid? Je huisarts geeft je een pilletje en klaar. Een groep artsen trekt nu aan de bel: dat moet voortaan helemaal anders.

sandrapos.nl

Wat je moet weten over je obsessie met eten

sandrapos.nl Het kan je jaren van je leven kosten. Je obsessie met eten houdt je weg van echt belangrijke dingen. Toch is er een goede reden voor je eetobsessie.

homehealthcareinc.info

Healing from Trauma and PTSD – Nine Reasons NOT to Talk About “What Happened”

Mooi stuk waarin ook onderdelen staan van somatic experiencing

homehealthcareinc.info Nine Reasons NOT To Talk about “What Happened” when Healing from Trauma Re-traumatization by Going Too Fast. Having things happen too fast is a characteristic of trauma itself. Pushing yourself to …

Telephone

Address


Kennedylaan 26
Brunssum
6441 JD