Plane per shtepi Maqedoni

Plane per shtepi Maqedoni

ArchGroup and IngGroup of The Macedonia.

Qantas

Ready to eat like a real Viking? Redfern's Mjølner has all the spoils you need, complete with weapon-themed cutlery. 🗡#ilovesydney

CC: Sydney.com

+38970431399

+38970431399

+38970431399

+38970431399

+38970431399

Glamorous

Information Civil Engineering

http://engineeringfeed.com/

Kuzhinë për shtëpi.

Photos from Plane per shtepi Maqedoni's post

Plane per shtepi Maqedoni's cover photo

Shtëpi Individuale
Kodi v198 | 352m² | B+P+1 |
Çmimi: nga 140,999 Euro | Me çelësa në dorë |
▬▬▬
PĂ«rmbajtja:

SUTERENI | Depo, Kaldaja, Utiliti, WC, 2 Garazha |
PËRDHESA | Q.Ditor, Kuzhina me Tryezari, Dhomë Gjumi, Banjo, WC |
KATI | 3 Dhoma Gjumi, 2 Banjo |
----------
Shtëpia veçohet me arkitekturën moderne dhe bashkëkohore, efiçiencë të lartë dhe konsum të ulët të energjisë, materialet kualitative, e dekoruar në stil modern dhe me aksesorë origjinal.
----------
- Sistem konstruktiv bashkëkohor me pllaka, shtylla dhe traje nga betoni i armuar kualitativ ose sistem konstruktiv nga çeliku, apo sistem konstruktiv komplet nga druri (pllaka, shtylla, traje dhe mure).
- Muret nga blloqet giter ose blloqe silikate me termoizolim nga 10, 12, 14, 16 cm ose më shumë, me mbrojtje të mirë termike dhe përpunim kualitativ të fasadës nga jashtë, suvatim dhe patinim kualitativ i mureve nga mbrenda me materiale cilësore dhe ekologjike, apo mure nga druri me të gjitha shtresat e nevojshme për izolim të mirë termik.
- Muret e kthinave të lagështa/banjove të mveshura nga keramika kualitative e klasit të parë.
- Nivelizim dyshtresor akustik me ngrohje në dysheme.
- Dyshemetë nga keramika kualitative e klasit të parë, laminat kualitativ apo parket nga druri natyral, të gjitha të përshtatshme për ngrohje në dysheme.
- Dritare nga plastika kualitative me xham trishtresor 6+12+4+12+4 me mbrojtje nga rezet infra të kuqe me 1 ose 2 xhama Low-E.
- Roleta kualitative nga plastika ose alumini, apo sisteme rrëshqitëse (brisoleil) nga jashtë.
- Dyert nga furniri i klasit të parë ose komplet nga druri.
- Instalime profesionale elektrike me materiale nga brende botërore me mundësi të sistemit SMART HOME.
- Instalime profesionale të sistemit të ujësjellësit me gypa të dyfishtë, me materiale nga brende botërore.
- Instalime profesionale të sistemit të kanalizimit me gypa pa zhurmë, me materiale nga brende botërore.
- Instalime profesionale të sistemit të ngrohjes qëndrore me radiatorë në mure apo ngrohje nën dysheme, me materiale nga brende botërore.
- Mundësi e ngrohjes me pompa termike dhe panele solare për një efiçencë sa më të lartë.
- Sanitari dhe Kuzhina cilësore nga prodhues të njohur vendor dhe ndërkombëtarë.
- Materialet hidroizoluese kualitative nga prodhues të njohur botëror.
- Izolim profesional dhe kualitativ i kulmeve të rrafshta me të gjitha shtresat adekuate me mundësi të punimit të kulmit të gjelbërt.
- Punim profesional dhe materiale cilësore i kulmeve të pjerrëta me të gjitha shtresat adekuate.
- Të gjitha materialet janë nga prodhues të njohur vendor dhe botëror me të gjitha atestet përkatëse.
- Vlerat e përqueshmërisë termike dhe humbjeve termike U, plotësojnë të gjitha normat e kërkuara dhe me mundësi të punimeve edhe të SHTËPISË PASIVE.
- Garancion 2 vjeçar për kualitetin e punimeve, dhe garancion sipas prodhuesve për aksesorët dhe materialet e përdorura

Timeline Photos

Photos from Plane per shtepi Maqedoni's post

Timeline Photos

Plane per shtepi Maqedoni

Plane per shtepi Maqedoni

Happy New Year 2017

[01/01/17]   Happy New Year 2017

Timeline Photos

Plane per shtepi Maqedoni's cover photo

Plane per shtepi Maqedoni's cover photo

Timeline Photos

Timeline Photos

Guggenheim Museum Bilbao

Timeline Photos

Photos from Plane per shtepi Maqedoni's post

Photos from Plane per shtepi Maqedoni's post

Architecture & Design

How Do You Like This Tiny Residence? Rate it From (1-10)

Architecture & Design

Modern Spectacular Living Rooms

Architecture & Design

Luxury Villa That Leave You Speechless♥

Architecture & Design

Santorini, Grecia

Want your business to be the top-listed Autos & Automotive Service in Negotino-Polosko?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Address


91235
Negotino-Polosko
SKOPJE

Opening Hours

Monday 18:00 - 19:00
Monday 09:00 - 17:00
Tuesday 18:00 - 19:00
Tuesday 09:00 - 17:00
Wednesday 18:00 - 19:00
Wednesday 09:00 - 17:00
Thursday 18:00 - 19:00
Thursday 09:00 - 17:00
Friday 18:00 - 19:00
Friday 09:00 - 17:00
Saturday 18:00 - 19:00
Saturday 09:00 - 17:00
Sunday 18:00 - 19:00
Sunday 09:00 - 17:00